WZ UW MSM II rok 2011/2012 [968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magda

Hej. Potrzebne mi są materiały z zarzadzania projektami. wiem ze jest to dodatkowy przedmiot na WZ , ale moze ktos z Was na niego chodzi i moglby mi podeslac materialy albo jakies info gdzie moge je znalezc.
    wielkie dzieki .
    pozdr
  • *gniotek*

Hej,
    jeśli chodzi Ci o mografy to
    z tego co kojarzę znajdziesz materiały na stronie wz, przy nazwisku wykładowcy: Klincewicz, hasło chyba zarzproj
    pzdr
  • Jacek

mógłby ktoś wypisać poszczególne prace domowe do oddania na jutro? czy mamy zrobić tylko te które są na slajdach z ćwiczeń?
  • woj

>Jacek napisał
    >mógłby ktoś wypisać poszczególne prace domowe do
    >oddania na jutro? czy mamy zrobić tylko te które są na
    >slajdach z ćwiczeń?

Mamy zrobić 7 prac:
    - opis interesariuszy (Dolina Rospudy)
    - co robisz z interesariuszami
    - trzy cele spełniającekryteria SMART (polecenia podane)
    - sześć celów/wymagań spełniających kryteria SMART dotyczących kartki z życzeniami
    - studium przypadku MOTYLKI
    - analiza ryzyka (gazociąg północny)
    - studium przypadku AUTOSTRADA W BANTUSTANIE

Wszystko jest w jednym pdf w materiałach.
  • Jacek

dzięki za odp. a propo case'a z motylkami, to mamy napisać wbs'a czy odpowiedzieć na pytania ze slajdów?
  • woj

Oceny w USOS-ie.
  • Dzik

Szanowne koleżanki i koledzy, czy znajdzie się osoba, która wyśle (tylko poglądowo, nie do zerżnięcia) na adres msfir2009[at]gmail.com ( [at] to jest małpa @ ) pracę ze studium przypadku "motylki", "Analiza ryzyk w projekcie Gazociągu Północnego", "Propozycja zmian w projekcie" oraz "Przygotowanie statement of work"? Jesteśmy (ci którzy nie zrobili tego na czas) zdesperowani, że na ostatnim etapie studiów mamy problem, który uniemożliwia obronę mgr. Będziemy wdzięczni!
| |

Czyli rocznik '88 i starsze/młodsze na pierwszym roku Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawsk...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)