-
r9
mam pytanie do ludzi, którzy będą mieli w tym semestrze przyjemność powtarzać statystykę matematyczną. czy wiacie może czy będą stworzone grupy tylko dla warunkowiczów, bo jest nas chyba całkiem sporo, czy też dopisujemy się do drugiego roku? -
Anonim
dzisiaj z tym tematem byle,w dziekanacie: odpowiedz była jednoznaczna: prosze czekac -
Krzysiek Fryzka
Przed dziekanatem wisi kartka odnośnie zapisów na zajęcia przez osoby z warunkiem -
r9
-
-
Anonim
-
Boodzik
-
Piotruś B.
Wie ktos cos nowego na temat warunku ze staty mat? Beda jakies grupy wyrownawcze czy mamy probowac sie dopisac do grup dla 2 roku? -
...
maja byc grupy warunkowe, inf bedzie po sesji poprawkowej
teraz musisz sie wpisac tylko na ta liste -
Cathy HueNhung
Kat, a jestes pewna ze to jedyna opcja czy mozna sie wprosic do grup z II roku? Czy w tym roku akurat zmienili polityke... -
Anonim
ja jestem zapisany do grupy II roku, czwartek 14-16, sa jeszcze miejsca, wiec mozna smiało -
...
mozna tez do drugiego roku
a jak sie zapisales?? Po prostu powiedziales Wierzbinskiemu na zajeciach??
Czy najpierw przez usosmana?:) -
r9
I wiadomo coś w sprawie grup warunkowych? Nie byłem dziś na wykładzie, a nuż coś wisiało pod dziekanatem? -
mr. Michał Świątek
pod dziekanatem ciągle wisi ta sama kartka z informacja ze "śledzić na bieżąco ogłoszenia stronie wydziału" -
anetqa ٭
A wiadomo, czy może gdzieś znajduje się ta lista na zajęcia do gr warunkowych, na którą trzeba było się wpisać do końca lutego i która wisiała pod pokojem B504? -
Azi
>anetqa ٭ napisała:
>A wiadomo, czy może gdzieś znajduje się ta lista na
>zajęcia do gr warunkowych, na którą trzeba było się
>wpisać do końca lutego i która wisiała pod pokojem B504?
Ta lista to mogl byc pic na wode - fotomontaz, bo w dziekanacie dowiedzialem sie ze osoby ktorych na liscie nie ma tez beda mogly sie zapisac do grup.
Albo chcieli sprawdzic ile osob mniej wiecej chce chodzic na zajecia powtorkowe :/ -
anetqa ٭
>Azi napisał
>
>Ta lista to mogl byc pic na wode - fotomontaz, bo w
>dziekanacie dowiedzialem sie ze osoby ktorych na liscie nie
>ma tez beda mogly sie zapisac do grup.
>Albo chcieli sprawdzic ile osob mniej wiecej chce chodzic na
>zajecia powtorkowe :/
Ja już się pogubiłam z tym wszystkim, wiem tylko tyle, że Psyk na dyżurze cały czas powtarzał, bym się wpisała na tą listę, ale możliwe, że to pic na wodę; ) -
mr. Michał Świątek
-
S-ski
mogli gdzies bardizej na wierzchu to wystawić zwlaszcza ze dzisiaj niby byly pierwsze zajecia.
Nie wiecie jak to jest u psyka, czy wymagana jest obecność powtarzając czy nie? W sensie czy wybor nalezy do mnie czy jest obowiazek chodzenia na te zajecia. -
~Asia~
a czy ci co się zapiszą do grup wyrównawczych z dr B. Kańtoch(em) zaliczają u niego/niej czy u Wierzby? -
Dudek