WZ UW MSM II rok 2011/2012 [968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • r9

mam pytanie do ludzi, którzy będą mieli w tym semestrze przyjemność powtarzać statystykę matematyczną. czy wiacie może czy będą stworzone grupy tylko dla warunkowiczów, bo jest nas chyba całkiem sporo, czy też dopisujemy się do drugiego roku?
  • Anonim

dzisiaj z tym tematem byle,w dziekanacie: odpowiedz była jednoznaczna: prosze czekac
  • Krzysiek Fryzka

Przed dziekanatem wisi kartka odnośnie zapisów na zajęcia przez osoby z warunkiem
  • r9

i co jest na niej napisane? :)
  • Anonim

aby udac sie pod B504 i wpisac na liste
  • Boodzik

Warunek z opisowej podpiąć do drugiego czy trzeciego roku studiów?
  • Piotruś B.

Wie ktos cos nowego na temat warunku ze staty mat? Beda jakies grupy wyrownawcze czy mamy probowac sie dopisac do grup dla 2 roku?
  • ...

maja byc grupy warunkowe, inf bedzie po sesji poprawkowej
    teraz musisz sie wpisac tylko na ta liste
  • Cathy HueNhung

Kat, a jestes pewna ze to jedyna opcja czy mozna sie wprosic do grup z II roku? Czy w tym roku akurat zmienili polityke...
  • Anonim

ja jestem zapisany do grupy II roku, czwartek 14-16, sa jeszcze miejsca, wiec mozna smiało
  • ...

mozna tez do drugiego roku

a jak sie zapisales?? Po prostu powiedziales Wierzbinskiemu na zajeciach??
    Czy najpierw przez usosmana?:)
  • r9

I wiadomo coś w sprawie grup warunkowych? Nie byłem dziś na wykładzie, a nuż coś wisiało pod dziekanatem?
  • mr. Michał Świątek

pod dziekanatem ciągle wisi ta sama kartka z informacja ze "śledzić na bieżąco ogłoszenia stronie wydziału"
  • anetqa ٭

A wiadomo, czy może gdzieś znajduje się ta lista na zajęcia do gr warunkowych, na którą trzeba było się wpisać do końca lutego i która wisiała pod pokojem B504?
  • Azi

>anetqa ٭ napisała:
    >A wiadomo, czy może gdzieś znajduje się ta lista na
    >zajęcia do gr warunkowych, na którą trzeba było się
    >wpisać do końca lutego i która wisiała pod pokojem B504?

Ta lista to mogl byc pic na wode - fotomontaz, bo w dziekanacie dowiedzialem sie ze osoby ktorych na liscie nie ma tez beda mogly sie zapisac do grup.
    Albo chcieli sprawdzic ile osob mniej wiecej chce chodzic na zajecia powtorkowe :/
  • anetqa ٭

>Azi napisał
    >
    >Ta lista to mogl byc pic na wode - fotomontaz, bo w
    >dziekanacie dowiedzialem sie ze osoby ktorych na liscie nie
    >ma tez beda mogly sie zapisac do grup.
    >Albo chcieli sprawdzic ile osob mniej wiecej chce chodzic na
    >zajecia powtorkowe :/

Ja już się pogubiłam z tym wszystkim, wiem tylko tyle, że Psyk na dyżurze cały czas powtarzał, bym się wpisała na tą listę, ale możliwe, że to pic na wodę; )
  • mr. Michał Świątek

sa juz na stronie WZ podane terminy zajec wyrownawczych ze staty...
  • S-ski

mogli gdzies bardizej na wierzchu to wystawić zwlaszcza ze dzisiaj niby byly pierwsze zajecia.

Nie wiecie jak to jest u psyka, czy wymagana jest obecność powtarzając czy nie? W sensie czy wybor nalezy do mnie czy jest obowiazek chodzenia na te zajecia.
  • ~Asia~

a czy ci co się zapiszą do grup wyrównawczych z dr B. Kańtoch(em) zaliczają u niego/niej czy u Wierzby?
  • Dudek

Ma ktos moze arkusz z podsumowaniem wyników staty ?
| |

Czyli rocznik '88 i starsze/młodsze na pierwszym roku Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawsk...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)