XIV LO im. Polonii Belgijskiej [414]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MAZI

Czy jest na tym gronie choc jedna osoba, ktora jeszcze sie meczy w naszej kochanej szkolce? hehe
    Jesli tak, to niech napisze co nowego sie dzieje w murach czternastki (tylko nie piszcie o tym, co juz wszyscy wiedza;))
    pozdroofki4all
  • Kama

dzieciaczki sie ucza do maturki;)))
    pozdrawiam rocznik 86 tudziez jakies niedobitki:D :pppp
  • khad

no, uczyć się, uczyć :P hehe

chciałem pozdrowić matkę Whitney Houston, hehe; D
  • truskawa

Juz od dzisiaj moge mowic ze nie jestem uczennica tej szkoly... coz za euforia... jeszcze tylko maturka.

A co sie zmienilo? Stopniowo zmienia sie jedno z kazdym rocznikiem jest coraz gorzej. To juz nie ta sama szkola.
  • Kama

a jak tam Twoja olimpiada ekonomiczna:)?
  • truskawa

laureatka :P
  • Kama

:D
  • Arek

Środa w samo południe - trzymać kciuki :D
  • Anonim

Z nowosci z Al. Brucknera, od przyszlego roku - jak fama glosi - niejaki Cezary U. rezygnuje z goracej posadki wicedyrektorskiej. Ciekawe kogo tym razem wybierze sobie na jego miejsce Lazniak do wspolpracy z Drwiega ... moze jakies propozycje?
  • truskawa

Powodem jest podobno to ze Łaźniak z Drywiega sie opierdzielaja i Cezary ma wszytsko na głowie.
    Az sie boje pomyslec kto moze byc jego nastepca...
  • [*]

no ja slyszalem,ze jedynym kandydatem na wicedyra jest Gościej,powaznie...
  • Anonim

taa... i od przyszlego roku startuje autorski profil Krajoznawczo-Geograficzny, ktory ma wyprzec mat-fiz; )
  • Anonim

pod patronatem ELTURu ?? :))
  • SkR

ELTURu? To gdzie teraz będzie siedizba szkoły? w Chorwacji?; )
  • Anonim

w Grecji;))
| |

probably the best school in the universe :) SZKOŁA, KTÓRA MA DUŻY WPŁYW NA OSOBOWOŚĆ KUŹNIA ...

Fotki

Miejsca grona (0)