XLII LO im. Marii Konopnickiej [1222]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Claudi vel.Puszek

pierwszoklasistki(i nie tylko),które grają w siatkówkę zgłaszać się!!szukamy drużyny!!
  • MiSieK

ja jestem chętny:D kiedy treningi?? :D mam nadzieje,ze pani trener Klodi mnie zaprosi :D
  • Claudi vel.Puszek

no oczywiście-żebyś oblukał czy się nadają; )
  • Cashomaniaczka

Cos Ci chyba misiaku tłumy na treningi nie beda walic:P....Ale czasem moge wpasc zeby Ci smutno nie było:)))
  • Claudi vel.Puszek

ćsii...dopiero zaczynam :)
  • Cashomaniaczka

Moze naszego nowego mena zaprosisz:P
  • *PAPUD*

najpier sponsora a potem przyjdzie ci kilka osób popatrzec na twoja paczke;]
  • Claudi vel.Puszek

hahaha
    dlaczego niekt we mnie nie wierzy :P obiecałam Włodiemu i reszcie,ze stworzymy w tym roku drużynę dziewczyn :P
  • *PAPUD*

no ty robisz za calą 6 przeciez wiem ze dasz rade ale moze agata dolączy do ekipy
  • Cashomaniaczka

No Klaudynka to u nas w klasie juz masz kilka: Gabrysia ,Dorotka D. , Weroniki:))))
  • *PAPUD*

ekipa ci sie zbiera;p
  • *PAPUD*

krowka mu z jakiej klasy ty jestes
  • Claudi vel.Puszek

z mojej :P
    no Agata to wiem..to jeszcze 4 :)
  • Cashomaniaczka

No wiadomo z jakiej...najlepszej:)))))....o becna 2b....Widzisz mnie bardzo czesto i nawet nie wiesz ze to ja....Nieładnie:)
  • kross

siema. ja kocham siatkówkę, więc zgłaszam się na ochotnika. od kiedy treningi???? :) pzdr
  • Claudi vel.Puszek

jejk ajak dobrze.tego jeszcze nie wiem..najpierw trzeba zebrac conajmniej 6 grających dziewczyn.mamy 3
  • *PAPUD*

a ty juz na gronie widze ze twoja ekipa to z calęgo swiata sie zbiera wiec bedziemy miec zeński sqat w siate
  • Anonim

I pewnie będą takimi samymi nieudacznikami jak meski skład:P;) Pozdro Papud,pozdro Misiek
  • Wujek Adaś

Całe szczęście, że przynajmniej Lisu pokazuje klase w reprze kosza! Co byśmy bez niego zrobili?!?!?!?!?!?! haha; )
  • Anonim

no dokładnie Adam co byście bezemnie zrobili:P:P hehehe

XLII Liceum Ogólnokształcące im. Marii Konopnickiej

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)