-
Claudi vel.Puszek
pierwszoklasistki(i nie tylko),które grają w siatkówkę zgłaszać się!!szukamy drużyny!! -
MiSieK
ja jestem chętny:D kiedy treningi?? :D mam nadzieje,ze pani trener Klodi mnie zaprosi :D -
Claudi vel.Puszek
-
Cashomaniaczka
Cos Ci chyba misiaku tłumy na treningi nie beda walic:P....Ale czasem moge wpasc zeby Ci smutno nie było:))) -
-
Claudi vel.Puszek
-
Cashomaniaczka
-
*PAPUD*
najpier sponsora a potem przyjdzie ci kilka osób popatrzec na twoja paczke;] -
Claudi vel.Puszek
hahaha
dlaczego niekt we mnie nie wierzy :P obiecałam Włodiemu i reszcie,ze stworzymy w tym roku drużynę dziewczyn :P -
*PAPUD*
no ty robisz za calą 6 przeciez wiem ze dasz rade ale moze agata dolączy do ekipy -
Cashomaniaczka
No Klaudynka to u nas w klasie juz masz kilka: Gabrysia ,Dorotka D. , Weroniki:)))) -
*PAPUD*
-
*PAPUD*
-
Claudi vel.Puszek
-
Cashomaniaczka
No wiadomo z jakiej...najlepszej:)))))....o becna 2b....Widzisz mnie bardzo czesto i nawet nie wiesz ze to ja....Nieładnie:) -
kross
siema. ja kocham siatkówkę, więc zgłaszam się na ochotnika. od kiedy treningi???? :) pzdr -
Claudi vel.Puszek
jejk ajak dobrze.tego jeszcze nie wiem..najpierw trzeba zebrac conajmniej 6 grających dziewczyn.mamy 3 -
*PAPUD*
a ty juz na gronie widze ze twoja ekipa to z calęgo swiata sie zbiera wiec bedziemy miec zeński sqat w siate -
Anonim
I pewnie będą takimi samymi nieudacznikami jak meski skład:P;) Pozdro Papud,pozdro Misiek -
Wujek Adaś
Całe szczęście, że przynajmniej Lisu pokazuje klase w reprze kosza! Co byśmy bez niego zrobili?!?!?!?!?!?! haha; ) -
Anonim