-
Artur
uczy mnie drugi rok (ostatni Bogu dzieki), ale chyba postanowila sie zemscic na naszej klasie (2D - 87) za te lata i udupic ile tylko osob sie da.
dla mnie to ona nie nadaje sie na nauczyciela, wymaga od mat-fizu wiedzy na studia medyczne, jest strasznie mściwa, "uczy bo jej za to placa" a uczniowie niech sobie sami radza, nic ja to nie obchodzi...
musialem ten temat napisac, nie wiem czy tylko ja ja tak znienawidzilem ? dzis mi postawila kolejna lache z kartkowki, do ktorej oczywiscie NIE MIALEM wgladu nawet... a powiem szczerze ze podrecznik mialem na blache wykuty (mialem nieciekawa sytuacje juz wczesniej) jednakze to nie wystarczylo ..
ps. gdyby do tego grona byl ograniczony wstep to wiecie jakbym zbluzgal tego nauczyciela ... jednakze jeszcze musze zdac ten rok, jak tylko zalicze to dopisze jeszcze cos do tego tematu ...
wyrazajcie swoje opinie
pzdr
-
Anonim
ee moim zdaniem jest spoko...w tamtym roku robila te glupie testy na studia przyrodnicze i medyczne ale w tym roku przynajmniej dla mnie robi latwe kartkowki nie chwalac sie mam 5,5..pozatym jest jedna z niewielu naczycieli z ktora mozna jakos normalnie pogadac..a na klasowki najlepiej uczyc sie z notatek..bo tylko z tego daje pytania -
Artur
oceny 5 i 5 czy srednia 5,5 ? bueheheh; D
i tak jej nienawidze .......
ps. chyba to pierwsze :) -
Anonim
jasne ze srednia;D hehe gdybym taka miala to by mi rodzice pomnik w centrum postawili;P no ja innych nienawidze:) -
-
Wojt ∂s i Anitka Dziedzic
-
Anonim
-
Wojt ∂s i Anitka Dziedzic
-
Anonim
ona juz odeszla chyba...z tego co wiem to uczy jej corka..chyba ze ktos mnie oszukal;) -
Kurzy
nie znosze zygrzak... uczy mnie od 2 gim i jestem co semestr zagrożony... mam juz5, jesli bedzie mnie uczyc do konca liceum bede rekordzistą w getem, nawet ci co mieli 4 lata liceum nie byli tyle razy u niej zagrożeni bo mnie bedzie uczyć 5 lat :P
Może jakaś nagroda za cierpliwośc? :> nie lubie jej, ale w sumie oprocz tego ze mnie nie lubi to w sumie nic wiecej do niej nie mam... takie osobiste utarczki tylko... -
Anonim
moja byla wychowawczyni... beznadziejna byla, dobrze ze jej juz nie musze ogladac :PP a co do biologii: wilczynska rulez :DDD to byla dopiero kobita!!! -
kolek
Zygrzak była spoko. Nic nie robiła i niczego prawie nie wymagala. Chociaż może to dlatego, że uczyła mnie przez ostatni semestr w 3 klasie, a do bio-chemu to ja nie chodzilem:) W każdym razie nie było z nią żadnych krzywych akcji, chociaż swoją drogą to słyszałem, że potrafi być niemiła:) -
Kap2r
E tam chlopaki glowa do gory :> moze i fakt pobijesz mnie ale ja bylem co semstr zagrozony z biloli ... wiec :> jak narazie nikt mnie nie przebil moje laski to juz sie nie miescily w dzienniku... wiecie na kazdego nauczyciela trzeba miec sposob :) na P. Zygrzak tez jest... i nie mowie tu o wchodzeniu w dupe :P bo ona tego nie lubi no chyba ze jestes bilogicznym kujonem/geniuszem...przyznaje ze przez 4 lata olewalem biole bo juz wiedzialem co chce robic i nie bede sobie syfem zawalal glowy, bo po CH%^% mi to ... ale przyznam sie, jak mnie raz przycisnela pod koniec 3 klasy :P to do tej pory pamietam proces oddychania i przemiane materii :> :P 3 razy to zaliczalem!!!! -
Dżamila
-
Anonim
boshe... czytam o Zygrzak i po prostu nie poznaje własnej nauczycielki:P
miałam z nią tylko ostatnią klase więc powiem jak to wyglądało u nas;)
chcesz przychodzić na biologie to przychodzisz, masz mieć tylko dwie oceny żeby miała z czego wystawić końcową, a lekcji i tak nie było bo jej sie nie chciało produkować zbytnio, najchętniej to w ogóle by nam powykreślała z planu te dwie godzinu w tygodniu ahahah była spoko:) -
kolek
-
i.za
a ja tam też ją lubie tylko ze jak ona prowadzi lekcje to nie wiadomo czy ona jeszcze żyje czy już umarła...:P -
Grono.Net
-
Anonim
A gówno będą mnie obchodzić pantofelki jak będę prowadził mojego Embraera 170; ) -
Anonim
-
Anonim
najwięcej mogłaby wam poopowiadać moja przyjaciółka o jej przygodach z panią Z i jej maturą:(
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne