-
-
kolek
-
Anonim
najważniejsze że zdaliśmy!! a nie Ty sie tu od razu chwalić chcesz; ] -
-
-
Ali
oj czarus czarus, czym tu sie chwalic!! 30% jest?? jest!! a reszta za 2 tyg sie okaze -
jedyne co sie moze okazac po tej maturze to gdzie bedziemy bulic kilka tysiecy za rok:D
-
Ali
czarus!!! a ty zakladasz grono i nie wpisujesz procentow?!?!?! dajesz dajesz :P -
Ali
dokladnie tak!! a co mowili w faktach? ze to,ze 15% uczniow LO i 40% uczniow profilowanych nie zdalo to zadna niespodzinaka! no zajebiscie, dla jednych to zadna niespodzianka a dla innych przejebany rok!! VIVA REFORMA -
-
Anonim
Dobra, podstawka/rozszerzona:
polski: 67/60
angielski: 95/88
geografia: 72/-
niemiecki: 80/76
chyba nie jest źle :) -
ღ snowflake.
eeeee...
jedyne czym moge sie pochwalic to 90% z niemca i 80% z chemii..
to tyle, ide sobie; P -
Bart
Kiedys to sie procenty trzaskalo...; )
Pamietam jak dzis w Murzasichlu procenty lekutko rozrabiane z woda, wstrzasniete, nie mieszane, zeby sie dobrze przegryzly; )
-
Anonim
-
Szkrabcia
-
Anonim
pol 63%-tego sie najbardziej bałam, wiec jest spoko;p
ang 92%/70%
a co do biologii, to ja się może nie bede rozpisywać..... -
Anonim
a ja trace fason co do tych procentow... nic z nich nie rozumiem, kiedys bylo prosciej :PP no ale jakby powiedzial Roland, ostani rewolwerowiec "swiat poszedl naprzod" :PPP
gratuluje zdanej matury :D -
-
Anonim
wiesz...nie będę nic mówił, że klasa wypadła z polskiego na moim tle dość blado; ) szczególnie te osoby, które miały o sobie zajebiste mniemanie; ]
ciężko chyba było nie zdać, ale zdarzają się takie przypadki :D -
Ty sie tu polskim nie chwal...lepiej spójrz na moją geografie,to nie wymaga komentarza;]...Ty,ale moze ten co nie zdał to jakis głąb maksymalny:D
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne