-
soper
Cze wszystkim :) W tym roku zdawałem egzamin gimnazjalny. Myślę o pójściu do szkoły do Warszawy, z tego że uwielbiam język niemiecki, a Goethe coś mi mówi :D Zainteresowałem się tą szkołą...
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie są mniej więcej progi punktowe by zostać przyjętym i jak to jest z tymi klasami ? Bo ja chciałbym iść na medycynę, lecz także zrobić maturę międzynarodową i najlepiej mieć lekcje w języku niemieckim :) Bo przez tio dużo się człowiek uczy.
Z poważaniem.
Proszę o odpowiedzi.
Pozdrawiam. -
Anonim
w temacie "jak jest?" czy cos w tym stylu
masz kilka stron na ten temat
-
soper
Okej to poszukam potem albo jutro; ) Ale jednak proszę was o opinie oraz o odpowiedzi na zadane przezemnie pytania. -
Tekla
-
-
Ada
-
Tekla
-
Siemowit Wacek
A ja myślałem że jak "przyjęcie " to chodzi o jakąś imprezkę :P
Moja opinia na temat szkoły jest niezaprzeczalnie luzacka i zajebista ale jeśli musisz czuć presję ze strony nauczycieli to nie tu, a co do biologii i chemii to nie jestem pewny poziomu, ja biologie miałem spoko ale chemia mi się tu znudzi....łaaach... -
Anonim
Nie wiem czemu dużo osób tak zle ocenia Goethe... Dla mnie jest to dobra szkoła gdzie można się dużo nauczyć. -
zet
I ja do niej ide. Już nawet dwie moje koleżanki stwierdziły że też tam idą, więc już się nie boje że jako jedyna złoże do tej szkoły <lol2> -
Ola
Ej, biologia w tej szkole jest na niezłym poziomie.
Frau Wilczyńska jest naprawdę spoko :) I uczy, i wymaga.
A z tego, co wiem pani Zygrzak też dużo wymaga :)
Co do chemii: bez komentarza XD -
Anonim
no Zygrzak wymaga potrafi zrobić sprawdzian ze 100 stron podręcznika; ]
ej bez sensu jest żebyśmy odpowiadali po setny raz na te same pytania -
Paweł
>Frozek napisał
>no Zygrzak wymaga potrafi zrobić sprawdzian ze 100 stron
>podręcznika; ]
Jezeli to by bylo z czegos co jest w podreczniku, to bym chyba mial piatke z biologii :)
-
soper
keep away from fire : Napisałaś żebym tu nie szedł. Dlaczego ? Podaj jakiś powód ? :)
Ehhh.... Troszkę się już boję; P
Eee... Moim zdaniem nie jest to bez sensu. Wiele się zmienia, poza tym mam za mało czasu, by czytać wszystkie inne opinie i szukać odpowiednich tematów... I jeszcze jedna rzecz jest taka, że chyba po to tu jesteśmy... Po to żeby pytać, odpowiadać i rozmawiać. -
Paweł
>fluxbar napisał
>poza tym mam za mało czasu, by czytać wszystkie
>inne opinie i szukać odpowiednich tematów...
To zabrzmialo tak: nie szanuje waszego czasu wiec napiszcie mi jeszcze raz to samo. Szkola jak szkola, zawsze znajdzie sie ktos, komu sie podoba i ktos komu nie.
-
Anonim
tak tylko wiesz ja milion razy mam pisac jaki prog itd
a i tak tego progu nie znamy
jak masz ponad 110pkt to sie dostaniesz na luzie
-
PUKUS
-
Ola
-
Anonim
-
Anonim
>Frozek napisał
>tak poszla do naszej klasy
>nazywa sie Karolina H
z tego co pamiętam to 91 i jakieś setne :P
-
Majak
Czyli smiech na sali...
Nie mniej jednak i Pani Zygrzak jak i Pani Wilczynska dobrze ucza biologii na podobnym poziomie (obie mnie uczyly to wiem :])... Chemii to no to tutaj raczej ciezko cos... :P A Fizyka jesli trafisz na P. Brojana to mozesz byc spokojny...
Do innych: Jak bedziecie wszystkich straszyc do za rok przyjda do nas same debile i cwiercmozgi z 2 cyfrowymi liczbami punktow... Szkola zla nie jest jak sie chcesz nauczyc to masz w pelni mozliwosci! (a ci co nie chca tez sie jakos przemkna :])
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne