-
Dominika
Pan Ryszard S. -" tu nie ma statystów, każdy gra rolę pierwszoplanową"
do koleżanki,podczas omawiania wiersza -"Kasiu, możesz dotknąć tę książkę, na pewno nie posądzi cię o molestowanie" :)) -
Anonim
Na lekcji PO. Cwiczymy zakladanie masek przeciwgazowych [niach, niach, niach].
PeOwiec: Maske zaklada sie tak [pokazuje], ale mozna zakladac tez w ten spobo. Ja zawsze tak zakladalem, zakladam i zakladac bede. Moja rodzina tez tak zaklada.
[klasa dziwnie mu sie przyglada]
PeOwiec: Robimy cwiczenia raz w miesiacu. -
Me, Myself & I
matematyka:
pani O:wiesz czym różni się ta prosta od Ciebie?
uczeń: nie wiem
pani O:jest nieograniczona:) -
Anonim
PO prowadzi Walentynowicz:
co robić gdy jest alarm przeciwatomowy?
odp: położyć się nogai w stronę grzyba i nakryc się gazetą....
Angielski:
Pyszkiewicz: ktora dzisiaj jest w spódnicy?
(zauważył że ja)
Przyszkiewicz: A dobrze, Cybulska, to jak będzie pożar to będe się za Tobą czołgał
Kowal (słyszał jak na lekcji pytałam innych czy będzie pytał) na lekcji:
Kowal: Cybulska do odpowiedzi
Ja: Dlaczego ja??
Kowal: jestem tu po to żeby spełniać pani zachcianki
Ja (znaczący uśmieszek w stornę klasy(
Kowal: oczywiście w sensie dydaktycznym
jasne jasne :D
Nowak: zmieniłeś obuw?? (chyba tak to się pisze)
Brojan do sciągającego qmpla:
CZy mógłbyś się nie masturbować?? -
-
K.
ehh gosia masz krotka pamiec z kowalem to nie bylo na lekcji tylko przed barkiem
walentynowicz opowiesci o djonizaurach-tak mowil:)
-
Anonim
no na lekcji, przed abrkiem sie innych pytalam,ale na lekcji to on mnie do odpowiedzi wzial....
co do Walentynowicza,pamietasz: myc jaja przed użyciem?? -
K.
hehehe nom jak moglam zapomniec:D
to jest swoja groga dobra rada hehe -
Anonim
-
K.
-
℮gaf
PO.. prowadzi wyzej wspomniany Walentynowicz, ktory to, jak wiemy, zamiast ł wymawiał l....
Na cały głos do klasy, kiedy nerwy mu puscily:
-WY MI NIE BEDZIECIE ROBIC (L)ASKI!!
...dziekuje :] -
K.
heh u nas tez tak powiedzial kiedys:P
kiedys sie wkurzyl i obnizyl komus ocene z po poczym dal sie ublagac wpisal ta pierwsza ale musial nakopac kolesia po dupie i to ostro
tez tak mozna.... -
K.
oo a fajne bylo na fizyce z brojanem w ktorejs tam klasie tluklo sie o silach i brojan znalazl zajefajny sposob na tlumaczenie jak dziala sila podawal sznureczek osobie ktora odpowiadala ciagnal ta osobe i pytal sie po kilka razy czy czuje jak na niego sila dziala
wygladalo to komicznie niezla polewa byla:) -
Grono.Net
rany boskie w tej szkole to była tragedia. jak to czytam to nie wiem czy płakać czy się smiać... -
Grono.Net
Aaaaa i bym zapomniał
jeśli chodzi o teksty, których nie zapomnę chyba nigdy
WALENTYNOWICZ: Beria był Żydem! Ale ja was bardzo przepraszam... Ale Beria był żydem!
Dobra też była PAWLIK co ludzi, którzy opuścili chyba 3 zajecia pod rząd z niemieckiego i mieli kiepską sytuację wysyłała do wieczorówki
SZKUTNIK: Żyd z Izraela dostaje odszkodowanie wojenne. Polacy nie! Tylko taki Zyd z Izraela.
W sumie nic nie można się dziwić, bo chyba każdy nauczyciel [z paroma wyjątkami] w goethem był niezłym paranoikiem. To straszne, że tego typu szkoły, zdominowane przez wafli pani dyrektor, są ostoją takiego chorego społeczeństwa.
Wielkie wyrazy współczucia dla obecnych pensjonariuszy goethego... -
Anonim
obecnie Brojan juz nie ciągnie za sznurek... Bardzo upodobał sobie moje włosy.. :p -
Anonim
Antysemityzm jest wszędzie, drażliwy temat i wszyscy sa oskarżani albo o antysemityzm albo o (sory za wyrażenie) Żydofila; Nie mówiąc już o tym, że dla polskiej mitologii bardzo ważne jest czyszczenie polskiej historii, tak , żeby było wiadomo , że to nam się wszystko należy bo przecież Wiedeń, Grunwald, Monte Cassino, Dywizjon 303.....a cały świat spiskuje przeciwko nam, a ten spisek to oczywiście Żydzi zawiązali..... ale mniejsza z tym, nie czas i miejse o tym mówić.
co do tekstów to pamiętam jak Walentynowicz pokazywał nam techniki samoobrony- i przerzcuał chłopaków jak worki z kratoflami, a my się pytamy jak kobiety mają się bronić....
a ten zaczał wywód: Kobieta zaczepiona musi pokazać, że jej się to podoba, zbliżyć się do napastnika i.....wsadzić mu mocno palce w oczy po czym uciekać....
(jeszcze nie wybróbowałam) -
K.
-
Molako
Hmm nie wiem czy kojarzyćei Gosc od anglika wstrętny pedał pyszkiewicz i jego powiedzonka: Gwazda/gwiazdor...
I buty z dzwoneczkami...
Jaką my z niego beke mielismy zawsze - dobrze ze mnie nie uczył... -
Krzysiek
Największym mistrzem był jest i będzie stepien... rzuce kilka tekstow ktore pamietam, jak znajde zeszyt co mam w nim zapisane to dam więcej
- biegalem po 20 kilometrow dziennie, po lasach w szkole
- a ktora to Sylwia? acha to ta co robi dobrze(chodziło o zadanka)! (klasa w smiech) Hej Marek Rokita, przestań się śmiac bo zobaczymy jak ty robisz!
- a to mi mówił pewien murzyn zakonnik z RPA z ktorym byłem na rybach... - ja na to - a skad pan zna murzyna zakonnika z RPA?? - on - a to dalsza rodzina :D
(kurde mało jednak tego pamietam, musze poszukac zeszytu)
no i jego mistrzowskie plusy za donosy, twierdzenie ze w kazdym omawianym miejscu w niemczech byl po 8 razy itd..
aha i jeszcze twierdzil ze to on zaniosl "zagiew rewolucji" z polski do nrd :] -
RAF
Matma u Pani Ostrzyckiej. zwaca sie radosnie do ucznia ktory zwykle nienajpilniej notuje x)
O.: Oooo Przemus! zeszyt przyniosles ! nawet dlugopis masz. no to jeszcze wyjmij raczki z kieszeni i bedzie fajnie :)
Pan Surowiecki opowiada na niemieckim anegdoty z jego czasow w gettcie 49. m. in. o PO:
raz cwiczylismy obsluge telefonow polowych. jeden aparat na drugim pietrze (nie pamietam ktora sala to jest ale tam na gorze z tylu kolo geografii na koncu korytarza, chyba 39) a drugi pod fizyka. ze te telefony nie dzialaly najlepiej to trzeba bylo dosc glosno mowic. no to my transmitujemy wiadomosc a za nami Brojan wychodzi z sali i pyta czemu sie tak drzemy.
uczen: "no bo panu Walentynowiczu mam przekazac ta wiadomosc"[pokazuje swistek papieru z wiadomoscia]
B.:" to nie mozesz mu przyniesc? "
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne