XLIX LO im. J.W.Goethego -Getto- [1463]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zolt

Otóż rozbrykał się fizyk ostatnio. Coś za często te spóźnienia wpisuje. Jutro pierwsza lekcja - fizyka. Może być kartkówka powtórzeniowa. Coś mi się zdaje, że się "spóźnię" :P.

A co Wy myślicie o Bronku?

Ogólnie śmieszny koleś, ale te spóźnienia.... grrr... :/
  • Anonim

Jedyny nauczyciel w tej szkole, którego system ocenianai nie jest tajemnicą i jest w sumie sprawiedliwy. poza tym te siatkowane kapcie i różowe skarpetki pod kolor koszuli.... a kiedyś jeździł na takim fajnym zielonym rowerze i miał koszyczek na kierownicy a w koszyczku balonik ze swoją podobizną namalowaną markerem,no cudo po prostu.... i te jego komentarze pisane na marginesach na klasówkach :D
  • Anonim

A jeszcze jedno, ....jak meiliśmy w 1 klasie pierwszą klasówkę z fizyki to wyjął pudełko i mówi: To jest wasza pierwsza kalsówka z fizyki w LO i ta chwila jest uroczysta i już się nie powtórzy,mam tu dla was magiczne zeirzątka,które wam pomogą i rozdał nam ciasteczka w kształcie zwierzątek, i nie miało znaczenia, że prawie nikt nei zaliczył....liczył się ten gest.
  • Zolt

A to łysol! Ja ciasteczka nie dostałem! A pierwszą klasówkę też chyba oblałem... :D To były czasy 1 LO człowiek był taki młody.... :P
  • hani

Ten motyw z ciasteczkami to on powtarza chyba w kazdym roku ...

Brojan to najbarwniejsza postac w tym liceum co ma swoje proste uzasadnienie

a) jest fizykiem
    b) i ma doktorat

kto pojdzie na studia techniczne i bedzie mial doczynienia z fizykami zrozumie; -)
  • K.

goska a propo komentarzy na marginesach barbie na klasowce napisal ze to ciezki problem na co brojan na marginesie "zycie w ogole ciezkie jest" :)
    albo jak ktos bardzo dokladnie wynik podawal komentarz:"coz za precyzja":)
    no motyw z ciasteczkami byl bardzo sympatyczny ale mnie tez nie pomogl:)
    nooo i te kapcie z siateczki i rozowe skarpetki :D
  • K.

a czy wam tez kazal przynosic zdjecia, ktore wklejal sobie na koncu swojego zeszyciku?
    bardzo slodkie
  • Anonim

kazał kazał...buntowaliśmy się nawet...ciekawe co on teraz z tymi fotkami zrobił :D
  • Anonim

nawet dziuganie kluczem za niezmienione buty było czystą przyjemnością, człowiek miał poczucie, że obcuje z prawdziwym mózgiem fizycznym :D
  • Grono.Net

Owszem owszem -Bronek dobry człowiek! Jadłem ciasteczka, zdjęcie dałem, a z pierwszej klasówki dzięki ciasteczkom dostałem 3+ :) heheh

Widuję JB Brojana co jakiś czas, albo w metrze, albo na bajku po drodze na urysnów, albo nawet na jakimś wykładzie we wrześniu na Collegium Civitas.

Lepsza sprawa: Z Bronka lepszy erotoman też - pamiętacie jak prowadził wychowanie seksualne i pokazywał jakiąś pannę z gołymi cyckami w gazecie hehhehe. To było dobre!

Szacun dla Bronka za oryginalność i dobry podręcznik. Nie polecam nikomu fizyki z ostas - już lepiej zmienić klasę, żeby mieć z brojanem
  • Anonim

1: zajebiście inteligentny typ
    2: zajebiście zakręcony typ
    3: zajebiście sympatyczny typ, przynajmniej w mojej opinii
    4: potrafił olać System i uczyć wedle własnego widzimisię, co zresztą było dobrym pomysłem i ubarwiało lekcje fizyki

Uogólniając: lubiłem typa :)
  • Sylvie

Hehe Brojek wymiata..Jego lekcje są chociaż ciekawe w porównaniu do innych...Te jego doświadczonka...=)))A jego śpiew...ajj tego trza posłuchać...Zaśpiewa ci w każdym jezyku tym swoim komicznym nosowym glosikiem...Co do spóznien musze się zgodzić...Facet co do sekundy zaczyna sprawdzac liste..Ja zawsze gonie na fizyke na złamanie karku jak tylko uslysze dzwonek..Grr...zadyszki można dostac
  • Anonim

u nas kiedyś usiłował zmierzyć czas spadającego przedmiotu.. miał jakiś sprzęt i brakowało mu tylko czegoś przyjaznego, co można by upuszczać na ziemię. jakoś nie doczekał się żadnego pomysłu z naszej strony więc zdjął kapcie ( tak tak - te siatkowane :D ahh ) i paradował na bosaka.. niczym nimfa wyglądał, robiąc odpowiednie miny i nucąc pod nosem :D:D
  • Me, Myself & I

bromek....:)...jedno slowo i wszyscy wiedza o kogo chodiz:)
    na lekcji chcial pokazac jak sie poruszaja czasteczki gazu i skakal po calej sali wymachujac rekami....na studniowce tanczyl...tak samo...
  • Anonim

a propos nucenia.....o on przecież jest poliglotą, tak tak zna niemiecki,angielski,rozyjski i ukraiński i miał się białoruskiego uczyć i pamiętam jak nam na lekcji śpiewał po ukraińsku i tłumaczył tekst i kazał nam razem śpiewać :D
  • Me, Myself & I

piosenki po ukrainsku byly zajebiste....gral na gitarze (o ile sie nie myle) tekst byl napisany na tablicy i niby wszyscy spiewali:)
    kto teog nie mial niech zaluje
  • Grono.Net

trzymał w pokoju nauczycielskim śpiewnik z nutami i słowami ukraińskich piosenek. Jego pasją było też UFO, co jest przejawem zajebiście ciekawej zbieżności ze świadomością znanego peowca Prof. dr hab. Janusza Walentynowicza vel. dziki dziki zlew
  • ANIKa

hmmm nie tylko trzyma w pokoju ale takze spiewa na lekcji...kazde zastepstwo z nim to śpiewanie ukrainskich pisenek i odgadywanie co one znacza; /; /; /
    przeciez nie mozemy marnowac lekcji...grrrrr :D
  • rafcios

kiedys, na poczatku lat 90-tych, uczniowie wlozyli mu do tego jego koszyczka na rowerku kartofle... :)
  • Janek

Ale muszę przyznać Bronkowi wokalny talent. Toteż to żadna strata czasu - ćwiczysz głos, ucho i odgadywaniem znaczeń również umysł. To prawie jak joga... Jogin Brojek z kartoflem w koszyczku.
| |

Słowa są chyba zbędne... ale... gwoli jasnosci... Dla tych co są przed, dla tych co są po i dl...

LXIX Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)