XLIX LO im. J.W.Goethego -Getto- [1463]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Janek

Wobec opanowania grona przez różne roczniki, wobec zanikania pamięci o najwsp[anialszym roczniku 85, wobec zapominania o klasie IV a, wzywam wszystkich do ujawnienia swego "członkostwa" w klubie absolwentów IV a. Rafał - nowa gwiazda polskiej reżyserii, Adam - nowa klasa zarządzająca, Ryba - poważnie brany pod uwagę przy nominacji na szefa NBP, Puchalski - ten co broni Kulczyka, Szwagier - buduje sobie nowy biurowiec, Niezgoda prowadzi badania antropologiczne nad kopmpleksem Bronka wśród polskiej młodzieży, Natalia.... No jak to natalia - straszy nas po nocach. Zapomniałbym o Michale - nowym asystencie posła Rokity, i przewidywanego na stanowisko szefa Centralnego urzędu Planowania Strategicznego...:) Gha.... nowa polska Elyta...:)
  • Niezgód vel.Matejko

khm... kochanie....
    nie tylko antropologiczne ale rowniez a wrecz priorytetowo socjologiczne nad nurtem WEBERKOSTWA wsrod polskiej mlodziezy... :D i nie tylko:)
  • Anonim

eeeeEVVIVA L'ARTE? :D
  • Janek

:):P kolejna polemika?:) jestem gotów:):P
  • Bart Bart

IV A NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ALE rocznik '84
  • Wiosenny Leniwiec

no wiadomo że najlepsza......rocznik '84 oczywiście....wtedy się działo:]
  • Janek

Nie nie nie wcale nie rocznik 84, tylko 85:P:P:P:P:P:P Za naszych czasów się działo, za Waszych tylko wydarzało się...:P
  • inż. Martensik :)

no właśnie 85 najlepszy rocznik. a czemu Leszku w swoim początkowywm wywodzie nie wspomniałeś o mnie ???!!! jak mogłeś mnie pominąc??!!!!!!!!!!!!!!
  • rafcios

Oficjalnie zgłaszam się do planu Odnowy Pamięci o Najwspanialszej Klasie IVa rocznik 1985!

CHWAŁĄ IV a '85!!!!!!!!!!!
  • Janek

Dobrze Martusiu:) Nie zapominajmy również o MARTENSIKU - blondwłosa ślicznotka:) Studentka SGGW. Ta, u której żywić się będzie polska ekstraklasa IV a:) Cudo serce i piękna figura. Piękna Martensiku pamiętaj o czasie obiecanym:)
  • Anonim

viva 84 i wspaniala klas 4 N :DD 85 to tylko pozostalosci po naszym panowiu... proch i kurz hahaha :)
  • Janek

Rocznik 84 to po prostu zazdrośnicy:) Myślicie, że słowem udowodnicie swoją przewagę. My czynami pokazaliśmy, że byliśmy najlepszym rocznikiem:) A tak w ogóle - klasa IV a musi się napić za wolność licealistów od kamerek w męskim kiblu:( Może kabin wizjerem nie obejmują, ale osti ma wspaniałe pole do podglądania tych, co z pisuarów korzystają. Kto wie co to pisuar, ten też wie że w kamerce pewnie wszystko widać. Osti zbok, Osti zbok, Osti zbok.
  • Śpiąca Księżniczka

Widzę Leszku ze nie nauczyly Cie doswiadczenia... Nie wspomniales o najfajniejszych osobach z naszej klasy ktore Cie zawsze wspieraly i teraz rowniez by Cie wsparly. Skupiles sie jak zwykle na osobach ktore Cie maja w.....gdzies...Wiec kto ma sie tu odezwac??Ha?Gorzka prawda.. Nic sie ten nasz Leszek nie uczy...
  • rafcios

za przeproszeniem, nie mam Leszka gdzies moja droga Siekierro. A moja dziewczyna wlasciwie codziennie utrzymuje z nim kontakt :P
  • Janek

Rafcios no własnie - Ciebie nie ma w ogóle na gadu... nie ma Ciebie w telewizji...Nie ma CIebie w Warszawie...Ja protestuje...Masz być w gadu, masz być w Warszawie... szczególnie za tydzień....:) resztę powiem jak bedziesz na gadu:P:)Pozdrawiam
  • Śpiąca Księżniczka

moj drogi Rafale zwroc uwage ze oprocz Ciebie i Katarzyny Niezgodzinskiej nie odezwal sie nikt inny z wymienianych osob...Przykra sprawa...
    p.s.Pozdrowienia:)
  • Niezgód vel.Matejko

bo jest jedno haslo drogi Olgersie.... poporstu my jestesmy zawyczerabiste...:D
  • Janek

Niezgód i Boleńka powiedzcie mi kto to CIASTEK???:) A Bolciu OLCIU ja wiem, że masz rację...OLCIU BOLCIU:)
  • Kap2r

Jam jest :> z IV A :P
  • Kap2r

Znaczy sie nie jestem CIASTEK, ale tez mam dylemat natury emocjionalnej kto to do diabla jest ??? ...
  • 1
  • 2
| |

Słowa są chyba zbędne... ale... gwoli jasnosci... Dla tych co są przed, dla tych co są po i dl...

LXIX Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)