XXXIII L.O. W-wa, tzw. Kopernik [1822]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

PORADŹCIE!!
  • Lady Nat

eeee....a to w koperniku sa jakies klasy bez <cytuje> "angola"???
  • Asia

w koperniku to chyba nie masz wyboru..
  • Asia

ehh..Nat..ubiegłas mnie :)
  • Anonim

wtf?
  • Lady Nat

no daj spokoj bo sie przerazilam, ze moze w koperniku sa jakies klasy baz angielskiego a ja tego przez cale LO nie odkrylam:P:P:P
  • Anonim

W Koperku nie ma wyboru... this year. Kto wie co bedzie next year?

Podobno rodzice, którzy placa na fundusze, sa juz mniej chojni, bo headmaster twierdzil, ze ja z kolega-Angolem dostaniemy mniejsza pensje od wrzesnia. Wiec kto wie jak dlugo beda native speakers u nas? :)

But as things are now, you will have an Angol of some kind for the first two years of study - not the third. :)
  • Haku

Nie, nie idż do kalsy z angolem, angole to takie ponure typy, a dodatkowo co dwie godzinki rozwalają całą lekcję bo mają ten swój tea time i nie ma przebacz do bufetu po herbatę...
  • Asia

herbatę z ketchupem..; P
  • Lady Nat

Jim, by the way- a ty skad jestes?
  • Asia

a wogóle to co z Williamem?? Lohr czy jakoś tak? miał wrócić przecież do kopernika? ktoś cos wie?o co come on?
  • Lady Nat

o wlasnie William byl spoko:) nie zalapalam sie na jego lekcje, ale pytal mnie na wstepnym do Kopernika i przy junkieles wypadl nadzwyczaj korzystnie:P
  • Anonim

William has returned to Canada and written a book, Gryca has a copy. I get letters from the loca administration for him from time to time, they think one foreigner is the same as another. :)

And I am from Salisbury in the south of England, Nat. :)
  • Lady Nat

ok thx.

No kidding?? hehe I must read that book:)
  • Asia

Nat..to skołuj ją jakoś..albo zaliczy się xero na 3 pietrze.. :) heh..mam nadzieje,że jest trochę ciekawsza niż te, które kazał nam czytac :)
  • Anonim

And in England, prosze panstwa, we drink our tea at 4pm. Everyone here says jestesmy fajfokloki zakichane, które pija herbate o 5ej - because of the difference in time zones! Poland is przeciez one hour ahead of England...; P
  • Asia

Opar tego nie nauczył..; )
  • Lady Nat

"fajfokloki zakichane" buhahahahah to piekne:P:P:P
  • Grono.Net

Kurcze, ja tęskniłem za Owenem.... Robins mnie XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    A z Jimem lekcji niestety nie miałem, a szkoda z tego co wiem:)
  • C-Jey

na Robinsa trzeba bylo patrzec z dystansem... =] smieszny czlowiek z niego w sumie byl, czasem moze troszke czepliwy i nie do konca potrafiacy na nas wplynac (albo w ogole...), ale smiesznie bylo sie posmiac na jego lekcjach. przynajmniej w mojej grupie brechty byly... =]