XXXIII L.O. W-wa, tzw. Kopernik [1822]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Simon

Wszystko odbedzie się dnia 23 czerwca (Czwartek 20:00) w KLUBIE LIVE. Impreza organizowana jest z okazji zakończenia tego koszmaru który was gnębił przez cały rok-szkoły!!! KAZDY LICEALISTA WCHODZI bez problemu ( niepełnoletni nie potrzebują zadnych głupich karteczek od rodziców wystarczy wasza legitymacja, no chyba ze nie bedziecie w stanie samozielnie wejść :P, a gorącym czternastkom podziekujemy) Oczywiscie HAPPY HOUR-piwko przez pierwsze dwie godziny imprezy leje sie taniej! Im bedize wiecej ludzi tym lepsza zabawa wiec zabierzcie wszystkich ziomków.
    Wstep tylko 10 zeta!!

Muza: Haus, R'N'B, Hip-Hop, Reagee oraz goscinny secik Drum 'n' Bass.

WYPOWIEDZCIE SIE: co sadzicie o pomyśle, czy zamierzacie przyjść.

Simon & Boro
  • Grono.Net

S pefnościom sabiorem syskich moich siomkuf i fpatniemy na tee dżampreze
  • Simon

wysmienicie
  • Anonim

Spoko, spoko, powiem moim znajomym z 2 gimnazjum, na pewno beda zainteresowani.
  • Simon

Spoko, spoko bo pewnie nie maja ukonczonych 16 lat
  • Anonim

Czy ktos jeszcze ma watpliwosci dlaczego niemal wszyscy absolwenci uparcie twierdza ze dzisiejsi licealisci sa jacys tacy zjebani? :]
  • Grono.Net

nie, ale zauważ, ze to nie licealiści z Kopernika, przynajmniej w znakomitej większości :)
  • Grono.Net

Ja uważam również, że niektórzy byli licealiści też są mocno zjebani....
  • Anonim

precz z livem!! moja noga nigdy tam nie postanie!!!!!!!!
  • Janek

z całym szacunkiem dla wilqa. Wypierdalaj!!!
  • Grono.Net

Kastor Kastor... troche kultury... dziwisz się, że ludzie tak sądzą, a nie inaczej? Bo ja nie, zresztą ostatnio dowiedziałem się, że część pierwszych klas się na mnie obraziła za mój post dotyczący nowego pokolenia...
    Zamiast rzucać obraźliwymi hasłami przedstaw swój punkt widzenia w troche bardziej cywilizowany sposób...
  • Janek

buahahaha. To miała być tzw. cięta riposta w stylu wójka staszka.
  • Bułka eM

Wilq sam jesteś zjebany!!!

Skoro on nie potrafi w bardziej cywilizownay sposób się wypowiadać, to dlaczego ja mam odnosić się "z szacunkiem"? ej, dziewczyny, nie rozumiem :o
  • Grono.Net

tak tak, mistrz ciętej riposty rulez:D
  • Lady Nat

Rany co jak co, ale duzo racji ma....ta koszmarna nowomowa w wykonaniu obecnych jol-super-dzezi ziomow, wiecej mowi o ludziach niz cokolwiek innego....poza tym blagam Koperniku kochany ine w Livie, nie nie nie. tam jest naprawde trgicznie!!
  • lifeSKUNX

Ale Nat, czujesz jakaś przynależnośc do tej "zjebanej" młodzieży? Lansowanie sie w szkolnym barku było tylko marną namiastką tego wielkiego świata, przeciez my tym różowym glamour lanserom nie dorastamy do pięt...:-P nigdy nam sie nie uda...
  • Lechu

wooooohooow........ skonczylem egzaminy.....................
  • Petro

a to a propos czego?!
  • Anonim

A ja dzisiaj utopilem Mikro :))
  • Anonim

Ita widze jakas bardzo nie na miejscu aluzje :D