-
agoolec
witam wszystkich znajomkow i nieznajomkow, ktorzy maja chec i wolny czas 18-19 czerwca :P beda graly wilki<łoooooł...>, wstep jak zawsze wolny zeby sobie poplywac na desce/lodce/czym_tam_sobie_chc ecie,zagrac w siatkoweczke plazowa, poopalac sie, napic sie piffka, wszamac wate cukrowa czy cos i zobaczyc fajerwerki<chyba o 20....>pogoda na razie jest jaka jest ale ma sie zmienic:P zapraszam.... -
Ximinez
Chodzi o regaty "Puchar MPRD" w nieporęckim Emper Yachcie? Jeżeli tak, to już wiem, żeby tam nie płynąć, bo będzie jak ostatnio na Pucharze Toyoty - dresów w pizdu i festyn na maksa.
Pewnie będę w sąsiednim YKP pomagał kumplowi przygotować łódź do sezonu, więc i tak mnie to gówno nie ominie. -
Ximinez
Właśnie sprawdziłem i faktycznie chodzi o Empera. W takim razie przyjedźcie z własnymi kijami bejzbolowymi, albo bronią palną, bo zwykle zjeżdża się tam dresiarstwo z całej okolicy.
Dodatkową atrakcją jest drogi wjazd i parkowanie. Życzę udanej zabawy :P -
agoolec
nie wiem, oni sa wszedzie... dla mnie dresiarze to nie problem, co mam z nimi gadac czy musze na nich patrzec czy co??jak wychodzisz na ulice albo gdziekolwiek gdzie jest pelno dresow to tez masz takie obiekcje...? -
-
Ximinez
Pewnie, że są. Ale generalnie staram się unikać imprez, gdzie jest ok. 1000 osób, z czego 90% (facetów) to dresy. To co innego niż ich normalne stężenie na ulicach. A problem z nimi taki, że możesz z nimi nie gadać i na nich nie patrzeć a i tak mieć z nimi problemy.
Choć może to specyfika miejsca - Emper to port wyjątkowo festyniarski, w cholerę motorówek (NIECH ICH WŁAŚCICIELOM WYGNIJĄ FLAKI!!!!!) i mafijne ceny. -
Grono.Net
-
agoolec
rozumiem niechcec Twoja osobniku Ximenez, jednak zachecam ogolnie, nawet tych ktorzy dresow nie cierpia, bo beda tam tez NORMALNI ludzie... z reszta ja tam nie potrzebuje wysterylizowanego srodowiska zeby sie dobrze bawic-wystarczy ze beda moi znajomi... peace:) -
agoolec
przepraszam Ximinez... wybacz to naprawde nie bylo specjalnie. A Milenka wpadaj, coprawda to nie Kuba ale...:P -
Grono.Net
Kuba nie Kuba , Zalew jest ŚLICZNY!!!!! taki klimatyzcny, pogadam z tatą buxki; ) -
Sandra M
Ja też się z chęcią wybiorę...:)) Jak jeszcze uda mi się Monikę wyciągnąć to na stówę się pojawię :)) -
agoolec
hehe juz sa rozwieszone plalaty po mejej wsi, wiec moge Wam powiedziec, ze impreza trwa od 15-23... :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne