-
Grace
SPRZEDAM PODRECZNIKI DO 1,2 I 3 KLASY KOPERNIKA. nr kontaktowy podam na priv -
Lady Nat
O!! brawo grace. ja tez ja tez. a co do niektorych: patrz : geografia i fizyka, to nawet nieruszone, jeszcze w opakowaniach. polecam:P -
Grace
tak wiec wlasnie, mamy do zaoferowania troche tego. ja mam polski, 6 ksiazek nieruszonych,fizke tez,chemie i biologie
oddam tez matme, moze znajde i inne -
Shemsi
-
-
Lady Nat
grace chcialam powiedziec, ze ksiazke do 3 klasy z matmy jak opchniemy to dzielimy zysk na 3, bo kupilysmy jedna na ten rok, tak nam sie nie chcialo a i tak zadna z nas jej nie ruszyla:P:P
-
Grace
-
A.
-
marcioszkent.
a ja: PO (nie ruszone), biologia trzy czesci, geografia 1 i 2, martma (podrecznik i zbior zadan z 1 klasy) -
C-Jey
ksiazke od PO trzeba bylo Gonciarkowi oddac. pare osob z mojej klasy mu oddalo, zeby ludzi mogli korzystac na lekcjach, gdyby nie przyniesli wlasnych lub gdyby po prostu nie mieli. -
A.
ja tez mam,tez mam!Nawet nieruszona matme do 3 klasy i tu..uwaga..rozszerzona:P -
Adam
miło ze zapoczątkowałaś taki watek Grace...:-*
ja mam do sprzedania prawie wszystkie pozycje ksiażkowe do klasy trzeciej...oczywiście w stanie idealnym...bo nie używane nigdy...;-)(oprócz historii-ta z uwagi na Mariana...nosi znamiona nauki przed jego klasówkami:-)!!!reszta absolutnie nowa...;-)
sprzedam za rozsądną cenę...
chętnych proszę o wiadomośc do mnie...celem dalszych rozmów i negocjcacji... -
Greg
Ja nie mam do zaoferowania ksiązek bo ich poprostu nigdy nie kupiłem :P Przepiłem moje ksiązki z Sobolkiem :) -
Lady Nat
Ej zrobmy po prostu gielde we wrzesniu tak jak zeszloroczni absolenci, oni sprzedali wszystko w przeciwienstwei do tych co rozwieszali ogloszenia. poza tym oni sprzedawali ksiazki po 3 zlote <totalnie zdezelowane> a i tak zarobili na niezla impre:)) -
michał
-
Lady Nat
pewnie po to zeby przez 3 lata zawalalywam szafki, a potem zebyscie sami mogli je zhandlowac:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne