- 1
- 2
-
Anonim
Jeśli chcecie miło spędzić wakacje, to zapraszam na obóz rowerowy z prof. Ow... na wyjazd :D Nikt nie będzie się nudzić, moge to zagwarantować (p.s. ja nie jade :) -
w(L)odi
-
Anonim
na rower? z orzechem? <hahaha>
i jesze "nikt nie bedzie sie nudzil" <hahaha>
no tak... wszyscy beda zajeci wlazeniem mu w dupe bez mydla... ech dzieci dzieci... -
Saper
ja miałem jechać... ale po kilku minutach uswiadomiłem sobie ze mam jechac na rower z nauczycielami?? a wieczorem hehe kolacja i spac:P wole samemu zrobic sobie wyjazd badz z kolegami.. nara
-
-
Anonim
Cóż... Ja byłem 4 razy. I w zasadzie ładny kawałek Europy zwiedziłem, ale ile razy można słuchać, jak ten [...] Orzech naśmiewa się z Owcy. Po prostu aż się głupio robiło. Owca jest trochę zakręcona, ale to co prezentował Orzech było na poziomie pierwszej klasy podstawówki (przepraszam pierwszaków, jeśli poczuli się urażeni).
Kiedyś na wyjazdy z Orzechem było sporo chętnych, ale z czasem ludziom się znudziło słuchanie 10 razy dziennie powiedzonek w stylu "żeby życie miało smaczek...". Poza tym sam Orzech się zmienił. Jak szedłem do liceum, to wszyscy się nim zachwycali. Jak wychodziłem, tylko psy na nim wieszali, że nic nie robi, tylko pyta i jest mściwy, jeśli mu się podskoczy. -
Anonim
bo jak odchodziles to z tego co slyszalem... nie wiem czy to prawda ... zmarla mu matka i ojebali mieszkanie w dwutygodniowym odstępie... to za duzo nawet dla niego... -
. .
Ostatnie 10 lekcji zaczynała od textu 'No to jak Mąćku...Przemyślałeś sprawe wyjazdu na rowerki?" Lans... -
Grono.Net
Heh...u mnie to samo...:|. Nie mam zamiaru jechać. Po co mam sobie kawałek życia marnować na jakąś wycieczke rowerową :D.
Jadę za to sobie sam nad morze a potem do francji...i sądzę że to lepszy wybór :D...:]. -
. .
Ja za tydzień w sobote wylatuje do Chorwacji...
Ciekawe jak frania zareaguje jak sie dowie, że nawija zadania, a ja leże na plaży;] -
Grono.Net
Franchesca powiadasz :D...hehe. Miłego pobytu w Chorwacji; ). Ja uciekam nad morze dopiero tydzień po zakończeniu roku...:/. -
Anonim
Ja chodze jeszcze do wtorku do szkoly, a potem spierdzielam przed Orzechem i nie ma mnie do zakonczenia.
Podobno ma teraz jakieis odchyly i zaczal wszystkich udupiac na koniec. -
tu..teraz.....zawsze....
Orzech..tak tak...moj ,,kochany"wychowawca..ten....w ystawial oceny u nas dzien po zakonczeniu ich wystawiania..i oczywiscie wystawil je tak sprawiedliwie i adekwatnie do wiedzy ze wszyscy od razu chcielismy isc do niego i porozmawiac z nim.Jednak otoz on,nas ,,boski" nauczyciel nie wyszedl do NIKOGO z naszej klasy!!!tak bylo caly dzien!!!wrrrrrrrr.... -
Grono.Net
Maciek...święta racja....ja chyba już jutro nie ide do szkoły bo nie chce żeby mnie Dworzycka udupiła :|. A jak pójdę to napewno nie na lekcje chemii :/. -
junior
-
Anonim
Wybaczy wybaczy... :)
I Orzech i reszta świty nauczycielkiej raczej to raczej nie przygrzeją i robią podobno ok 80 km?
Szkoda czasu, jadąc normalnie można dziennie zrobić na luzaku 180 :)
Pozdro -
Anonim
80 km to jak dobrze pojdzie.... raz sie udalo ponad 100 zrobic... ale to wogole byl szczyt.... 2 lata temu to byla totalna rzenada....
poczatkowe wyjazdy byly jeszcze git... ale z kazdym rokiem porazkowo coraz bardziej... wiec wspolczje wszystkimktorzy pojada....
a tak z ciekawosci to gdzie jest w tym roku??? -
Anonim
-
ZU
haha!!!! spotkalam ta mila ekipe w moim pociagu na wakacje. polowa ekipy cala droge wlazila w dupe. widocznie robili to na zmiane:P znam 2 ludzi z tej ekipy i nie chce im tu wsi robic nazwisk nie podam...no ale jestem w szoku ze niektorzy tam byli..naprawde...BEZ KOMENTARZA.. a co do kilometrow to jednak zauwazcie ze on nie ma 19 lat,.. -
Madian
Nie wiem jak mozna pojechac na wakacje z kims takim jak orzech. Ja w tej szkole juz po 45 minutach mialem go dosc, a co dopiero spedzac z nim 24h na dobe... widac niektorzy lubia tak ''wypoczywac'' skoro wciaz to jest organizowane (?) -
Padre Jesús Antonio Mendosa
pan janek i inni: chcecie nie zdac z geografii w tym roku ? przeciez tu jest inwigilacja =>
- 1
- 2