XXXV Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Bolesława Prusa w Warszawie [1566]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • k

Witam wszystkich i z góry przepraszam, ze w tak perfidny sposób korzystam z grona do którego społeczności nie należę! :)
    Mam prośbę do wszystkich ludzi dobrej woli, by ewentualnie pomogli mi w rozwiązaniu tego problemu:) A mianowicie poszukuję dwóch dziewczyn, ktore uczęszczały do tej szkoły i w tamtym roku miały maturę(1985). Nazywały się Aneta(blodynka) i Pola(brunetka). Wiem jeszcze, ze chodziły do jakiejś z językiem rosyjskim(o ile dobrze pamiętam)(chyba do klasy ogólnej chodziły). Niestety jakiś czas temu skradziono mi telefon, a mialem w nim zapisane ich numery telefonów i kontakt się urwał:/
    Niestety nie mogę jakoś znaleźć ich tu na gronie.Jeżeli ktoś by mi pomógl i dał na nie namiary, to będę bardzo wdzięczny!!
    pozdrawiam
    Kamil:)
  • Anonim

nie mielismy klasy z rosyjskim
  • Anonim

Nie pomyliles szkół?
  • k

napisałem, że wydaje mi się, że miały rosyjski.....; p czyli źle mi się wydawało:) ale napewno uczęszczały do Prusa-dam sobie odciąć głowę, no cóż może się jakoś nie wyróżniały z tłumu:) poznałem je w Chorwacji na obozie 2 lata temu i wtedy szły do klasy maturalnej:)
  • kate

refleks, refleks; ]
  • Anonim

no ale powodzenia:) ogloszenia moze rozwieś?...
  • .:nsa:.

przyjdz do szkoły i poszukaj zdjec w kronikach... pozatym szkoły przechowuja dzienniki z przed 30 lat wiec i z przed 3 tez pewni miec a wnich sa imiona nazwiska adresy i telefony...
  • Anonim

dzienniki trzymaja, ale watpie by tam byl kolor wlosow jaki sie ma w danym roku, bo raczej watpie by znal nazwiska tych dziewczyn
  • Kret

Nie ma to jak pełna informacja; P
  • k

Może kiedyś przyjadę i poszukam w tych kronikach:) niestety..... Prus jest odemnie ze 30 kilometrów:) a na prawobrzeżnej Warszawie bywam średnio raz na rok:)
    cóż myślałem, że Grono mi dopomoże w ich odnalezieniu, ale na razie na to się nie zanosi;p
  • Anonim

Pola.... hm... ja znałam tylko Paulinę, na którą wszyscy wołali Poli, z tym że dosć często zmieniała kolor włosów;)
  • k

JEżeli mogę ją opisać:) Taka mała, ciemne włosy i ciemna karnacja:) one obie do jednej klasy chodziły:)
  • Anonim

hmmm... zapytam znajomej czy ona miała jakąś koleżankę Anete io się odezwę jak coś ustalimy;)
  • k

Oke:) to wyslij mi jakos wiadomosc jesli możesz:) JEstem bardzo wdzięczny za pomoc!! :)
  • behind blue eyes

jesli rocznik 85 i pola i aneta to ja z nimi do klasy chodzilam:)
  • Anonim

Oooo, właśnie:)
| |

z oddziałami dwujęzycznymi w Warszawie oczywiście. Uczniowie, nauczyciele, miłośnicy :) grono ...

XXXV Liceum Ogólnokształcace z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Bolesława Prusa w zespole

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)