XXXV Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Bolesława Prusa w Warszawie [1566]

Zapisz się

Hej

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Heh, met wyszukal ludzi z naszego zacnego liceum :>

Co u was slychac? Studiujecie, pracujecie ?

O mnie w profilu :)
  • Anonim

Grono, na miare potrzeb :)

Ja po ukonczeniu naszej zacnej placówki oświatowej ruszylem w świat. Obecnie studiuje na Politechnice Warszawskiej na Transporcie.

Bierząco pracuje jeszcze w 2 miejscach. Robie ankiety przez telefon dla jednej z wiekszych firm badawczych, oraz skladam komputery - juz na wlasny rachunek. Jak ktoś poszukuje naprawde tanich częsci, lub calych zestawow, zapraszam na PRV.
  • Agata

heja heja wszystkim "elitarnym: hie hie hie! ja równiez studiuje na Politechnice Warszawskiej na wydziale Inzynierii Produkcji - Zarzadzanie i Marketing. a czasami pracuje!! ciekawe czy cos sie w Prusie zmienilo! dawno tam nie bylam! buzki 4 all!!
  • tsc

Witam. Również wylądowałem na polibudzie, tyle, że na Administracji razem z dwoma dziewczynami z naszego L.O.. Pracuję jak się nadarzy jakaś dobrze płatna dorywcza robota. Co do zmian w Prusie to owszem, są - remont boiska, bieżnia przy wale miedzeszyńskim, gdzie kiedyś była tylko trawa, wielkie reformy =). Pozdrawiam.
  • Grono.Net

ej, nie bede gorszy.
    rowniez wyladowalem na polibudzie, wydzial elektryczny.
    a w prusie nic nowego - michalskiego ciagle nie ma, a i tak sieje postrach :D
  • X

Ja obecnie studiuję na UW filologię angielską. W Prusie dawno w sumie nie byłem, ale moja siatka wywiadowcza w postaci kumpli z młodszych roczników mi donosi co się dzieje :P.
  • ufol

ja studiuję ekonomię na UW. jak dotąd nie chcą mnie wywalić więc sobie pewnie tutaj posiedzę :)
    w prusie ostatnio byłem w grudniu ale późno i cieć się pewnie przestraszył bo wezwał patrol interwencyjny. z zewnątrz zmiany tylko na boisku, w środku - nie widziałem za wiele. ale to pewne: to już nie ta sama szkoła co za rocznika 84; ]
  • Kalina Katarzyna

A ja wieczorkami studiuje dzinnikarstwo na UW. Niestety nie jest to zbyt fajny kierunek... JZeby zajac sobie czas zaoszczedzony w dzien pracuje w dwuch redakcjach, troche to meczace, ale przynajmniej robie to co lubie; )
  • eve

ja nie dawno byłam w naszej szkółce.. trafiłam akurat na urodziny Dymitra.. dziewiętnaste:P
  • w w

niah niah niah no to witam wszystkich prusakow (blee, co za szkola; )). Ja teraz na psychologii spolecznej sobie baluje:D. w naszej "zacnej" szkole bylam ostatnio hmm... jakos kolo pazdziernika, ja wiem, czy cos sie zmienilo? tyle tylko, ze do wierzbona jego klasa zwraca sie ponoc per "boski" <rotfl>. anyway, fajnie, ze jest to forum:D.
  • Anonim

a ja sie opierdzielam... to znaczy opierdzielam sie w szkole i w pracy, chociaz te obie rzeczy to dla mnie jak wakacje. Studiuje historie na niestety UKSfordzie
  • ja.

a są tu ludzie, którzy aktualnie się 'uczą' w prusia? ja tak:)))
  • Anonim

Uczą się? W Prusie? Słabo?!

No a co do mnie - socjologia UW. W sumie jestem zadowolony. Praca? Yep, od paru lat enter.pl.
  • Grono.Net

gdzie do cholery sa roczniki 80-83???? wrrrrrrr....
  • Anonim

sa ludzie ktorzy ucza sie w prusie...niestety juz niedlugo:/
  • Krzysztof .

yo! ja jestem na Europeistyce wieczorowej na UW:) jest calkiem city:D pozdr dla zioomow z prusa (ble;)
  • Magda

hejka, ja jestem na 'psychologii społecznej' w SWPS. Pozdroofka dla wszystkich :)
  • Demonstenes

Witam ! Rocznik 83 - klasa ekonomiczo-"melazerska" :) Obecnie Informatyka na WSISIZ.
    Pozdrawiam !!!!!!
  • Poprostu Słodka

ROCZNIK 83 kl. e socjologia SWPS

Czesc Kuba!!
  • Szatan od siedmiu boleści

Ja wyladowalem na PW na... matmie. Tak, tak, mozna sie smiac i rzucac pomidorami, panie na prawo, panowie na lewo, bilety do nabycia przed wejsciem. A do Prusa sie pewnie wybiore. Musze w koncu od mojej ex-wychowawczyni odebrac swoja ksiazke :E