-
oefi
-
Anonim
"Ciekawe, czy jak śmajtnę tą planetą to czy te małe śmieszne ludziki pospadają..." :D -
Grono.Net
-
Anonim
Ale przynajmniej nie trzeba czekać 3 tygodnie na nowy odcinek, tak jak na niektóre inne rzeczy Ger :> -
-
oefi
-
Anonim
Bueh :D. A w Australii wszystko nagle normalnie więc balanga wielka :D....dobre; P. JUPI! :D -
Anonim
-
Prorok
-
Anonim
tyle ze komiksu mozesz nie czytac z własnej woli,
a życia nie możesz się pozbyć bez konsekwencji...
sam widzisz... czy pojołeś pustosc swojej wyp[owiedzi człowieniu ?; )
-
Anonim
-
Prorok
A czy ja cos mowilem o czytaniu go? Prosze czytac ze zrozumieniem i dopiero potem sie czepiac. -
Grono.Net
-
Anonim
hmm... to wyjaśnij mi jak komiks sam z siebie może czynić życie bardziej gnuśnym i żąłosnym ha?
-
Anonim
-
Prorok
"Życie jest ciężkie...
Ale są komiksy"
Dokładnie w taki sam jak czynic je lepszym. -
Anonim
człowieniu ale to jest jak z telewizją... jeśli uważasz że niszczy ci życie to jej nie oglądasz i jest elo...
A gdy uważasz ze ci poprawi samopoczucie to ją ogladasz i też jest elo....nie tyczy sie to kazdego życia nie ...? -
Prorok
Esz. Nevermind.
Chcialem tylko zauwazyc, ze jesli ktos sie oglasza po necie, to normalna reakcja sa komentarze. Ponadto wobec innych komiskow internetowych i nie tylko, to ten wybacz, ale jest zwyczajnie cienki. Odrobine samokrytyki i bedzie elo...(cokolwiek to znaczy) -
,/./.
hyhyhyhy. nie bulwersować sie na proroka bo on tylko sie kulturnie wypowiedział. w końcu z mojej klasy jest!! a tak tylko wyjaśniam, że elo- jest to pozdrowienie w stylu średniowiecznych rycerzy postawionych na warcie, przekazywne by nie zasnąć_ CZUWAJ -
Grono.Net
-
Padre Jesús Antonio Mendosa