-
Niebawem
-
Niebawem
Wali mnie co kto pomysli, prezentuje obiektywna, niezawistna opinie. Mozna powiedziec efekt 4 letniej wspolpracy.
1. Elzunia K. (zlota kobieta)
2. Jadzka (rownie kochana choc ciut mniej)
3. Puchala (w porzo babka)
4. Dimitr (taki samotny jezdziec ale zajebisty typ)
5. Tabor (spoko typ, dobry kontakt)
999. Figat (no coment, bez szans) -
Grono.Net
puchała, kuchna (tak tak) na angielskim, bo na korytarzu to juz raczej nie. dziekuje, skonczylem, reszty nie mam zamiaru komentowac nawet. -
Anonim
1. E.Stagrowska
2. A.Ploska
3. G.Klenk
4. E.Kreciejewska (<-BOZE JAK TO BRZMI!!)
5. A. Zapylkin -
-
kiss and vomit
1. E.Stagrowska
długo długo nic
2.A.Płoska
3.A.Zapyłkin
4.T.Wierzbicki
i więcej nikogo nie lubię :P
-
Grono.Net
W sumie nie ma sie co dziwic, Stagrowska zawsze miala nastawienie profeministyczne...
Ale zaden sensowny facet w tej szkole jej nie lubi... -
Anonim
miales mowic kogo lubisz(oprocz Michalskiego bo to wszyscy wiedza) a nie kogo nie lubisz -
Anonim
Kolejnosc przypadkowa
Jadzia
Jeleń
a od po maturze Grzenia
Różańska( tak z przyzwyczajenia, w końcu 3lata razem :)
Fajny zestaw, nie :) -
Grono.Net
ok, mysle ze pierwsze miejsce to Dimitri razem z Gorą. nie przyjmuje sprzeciwow... -
kondziu
w sumie sie zgdadzam, ale stagrowska lubie wiec prosze sie nie wypowiadac za cala meska spolecznosc szkolna:P -
Anonim
Zdecydowanie pierwsze miejsce pani Jarota , uczy jeszcze? a Michalski byl moi wychowawca , i mam co do niego mieszane uczucia -
kondziu
-
dorota
-
koral
No ,Wierzbicki to ziomek! i Jadźka tez:) taki ma zabujczy usmiech:D hehehe
ale tak na powaznie to T.W , spoko czlowiek z niego, tylko nie lubi mlodych osob co pala szlugi :P hah -
ツanusia
pani Jarota niestey juz nie uczy;(zabrano ją mojej klasie(bo tylko moja uczyła) w drugiej klasie...rok przed matura...teraz pani Wolfram ja zastapiła wsumie tez bardzo spoko babka.Lubie tez Jadzie specyficzna kobieta ale ja lubie,oczywiscie moi wychowawcy Zapyłkin i Czarnecki są THE BEST :D no i Tomasz Wierzbicki..szkoda ze PP sie skonczyło ehh a i zajelibista jest Ala ZAREMBA!!! :)
A najgorsze pokraki szkolne to numery jeden:Rózia-baletnica(ohh...) Figat (achh....) Orzech i Owczarczyk...bo ona zawsze taka zagubiona owieczka nigdy nie wie co sie dzieje :) heh -
PS
-
Anonim
-
Tunia
1. ZDECYDOWANIE p. Polkowska(ktora niestety juz nie uczy)
2. p. Wierzbicki
3. p. Górecki i p. Stagrowska.
Jeśli chodzi o Dymitra to gdzieś tam na przedostatnim miejscu moze by sie znalazl. Chyba tylko Rozanska bylaby za nim. -
Anonim
-
S B
mężyńska [chyba nie znam lepszej nauczycielki]
wierzbol [on na serio dobrze uczy]
wolfram [za podjeście do naszej klasy - wych]
kaczyńska [poczucie humoru;)]