-
Michał
przestańmy gadac o kawiarence na dole, p. Tereni (rispekt za "na zeszyt :P) itd.. napiszcie co was najbardziej boli w szkole itd. moze bedzie smiechowo sesese; ))
-
Anonim
mnie boli szkoła ...
no ... bolała ...
jeszcze tylko maturki ... a potem na luzie ... tylko SKSy ... -
Kate
mnie juz nie boli nic po 15kwietnia...no moze ta pisemna m.jeszcze...i tyle
btw.wspolczuje przyszlym pierwszym klasom....biedne dzieci nie wiedzą w co sie pakują;/ -
junior
Jak słuchałem, co dyrka mówiła na spotkaniu dla przyszłych Prusaków to myślałem, że padnę. Dowiedziałem się o rzeczach, jakich nie było mi dane spotkać przez 3 lata:)))))))))))))) -
-
Anonim
-
Kate
-
ja.
hehe...podobno na tym spotkaniu czy też w informatorach jest podane, że jest....CAŁOROCZNE lodowisko;P -
Anonim
no ... ja słyszałem że w jakimśtam czasie na miejscu lodowiska ma wrotkowisko powstac ... dla mnie jeden pies :P ... i domyślam sie że nigdy słupy pod siatke nie zostaną włożone ... :/ ... taka szkoła .... :/ -
Tunia
Jak ja szlam tu do szkoly to mowili ze jest organizowana wymiana z niemcami, ze mamy nowoczesna sale gim. i inne farmazony. -
Anonim
wymiana z niemcami akurat jest organizowana ... :P ... znaczy ... tyle że mamy zaprzyjaźnioną szkołę w Berlinie ... i wychodzi w sumie tak że co roku do nas wpadają przy różnych okazjach ...
np. jak byłem w pierwszej klasie ... to jakaśtam gupka zwiedzała sobie pewne sprawy ... oświecimie ... wieliczki jakieś/ krakowy ... a potem wpadli do nas na nocke ... <dostali wszystki śmierdzące kanadyjki od śniega ... ale 90% ludzi było tak naćpanych że nie zwrócili uwagi ... :)> we czwartek przyjechali rano -> zajeliśmy sie nimi i poszliśmy pić ... potem przenocowali w szkole ... a w piątek zajęliśmy sie nimi -> i poszliśmy pić ... :P ... potem odprowadziliśmy na dworzec i tyle ...
jak byłem w drugiej klasie ... to była pełnowymiarowa wymiana ... i w ogóle ... my do nich, oni do nas ... <akurat też sie załapałem ... zajebiście było ... :P> ...
no i teraz ostatnio ... mniejsza grupka na prus expo przyjechała ... z tym swoim charakterystycznym nauczycielem ... <nie pamietam nigdy czego> ... taki ... Helmut ... <i nie pamietam jak sie nazywa:P> ...
no ... więc wymiana akurat jest :) ... w ciagu każdych trzech lat na 100% występuje już taka prawdziwa wymiania ... tak mi sie zdaje ... -
Anonim
oj nie narzekajcie tak na nasza kochana szkole :) moze napiszcie co Wam sie w niej podoba? -
Tunia
Ja nie narzekam na ludzi. Mnostwo fajnych osob :) Malo metali- co tez sobie chwale. -
Anonim
mało skrajności ... mało dresów, mało metali ... i to pozytywnie ... no ... tylko jeden gościu z warkoczami ... i wpytnie ... :P -
Anonim
-
Anonim
-
Luke from Sedna
-
Anonim
-
Anonim
Mnie bardzo zabolalo jak podczas matur nie moglem zrobic siusiu na drugim pietrze... (czy polpietrze, nie wiem jak to sie liczy) -
Anonim
-
Anonim