XXXV Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Bolesława Prusa w Warszawie [1566]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::GoSiA::..

albo nie zauwazylam albo jeszce nikt nie poruszyl tak waznego newsa jak "otwarcie boiska" drodzy prusacy czekam na komentarze w zwiazku z tym calym balaganem i oczywiscie uroczym ogrodkiem na zwirku pod szkola=D
  • Anonim

nie zauważyłaś :P ... w "kaiwarence na dole" już było pisane o pomponiastej bucie ... <lub inaczej - o nowym fasonie - bucie z pomponami ... >
  • ..::GoSiA::..

ah no tak pani B. pierwsza szkolna dopingujaca=D
  • Ania

było fajnie... i nawet załapałam się na grilla :P
    Troche szkoda, że dziewczyny z LO przegrały z dziewczynami z gim. ale i tak było wesoło :]
  • Ania

Troche szkoda, że dziewczyny z LO przegrały z dziewczynami z gim. ale i tak było wesoło :]
  • Ania

• Anonim

shiyat ... grilla w szkole jeszcze nie przeżyłem ... :O ... ale widze że potrójnie Ci przykro że LO miało zgona ... ? :P ...
  • Ania

to raczej problem techniczny... ale grill był spoko... i ominełam spr z matmy... Berse chyba się wkurzyła ale.. trudno się mówi...
  • Niebawem

Tam do kata ja zapieprzalem lata po boisku i wielkim swietem bylo jak wyasfaltowali Wieczne Jezioro przy bramce, potem jakos nowe kosze wstawili i moze bramki. A tu prosze takie cymesy.

A;propos jak monitoring???
  • Anonim

tylko to co zwykle ... nad głównym ... i w rogu głównego hallu ... chyba że nie o to Ci chodzi ... ?

<Wieczne Jezioro ... - dobra zlewka :D ... >
  • PS

Kurcze, nie moge sobie wyobrazic, ze w szkole jest monitoring, to jest chore! Pewnie gdyby kamery byly za mojej kadencji to bym sie przyzwyczail, ale teraz to trudno mi jest to pojac.
  • Jarek

a w tym nowym barku ... na zewnatrz ... serwują PIWO i GRILL"A ?? -> jak tak to wpadam;-)

monitoring ... ta; ) kiedyś sie przydał "kto pobił ochroniarza" ...
  • Anonim

i tak dobrze, że nie ma monitoringu w wc :/
  • Kret

Skąd wiesz? Wieki But(a) patrzy...; )
  • Anonim

konfiskowałabym ludziom fajki przecież :P a boisko śmierdzi gumą :/
  • Anonim

może dlatego że jest z gumy ... ?; p ...
  • Luke from Sedna

Bo to jest taka guma z posypką :P
  • Anonim

ale śmierdzi czym niszczy moje płuca, a opary tego czegoś negatywnie wpłyają na mój mózg i nei mogę sięuczyć <lol>
  • Anonim

Karola nie narzekaj, przynajmniej nie "przejechałaś" się po nowym boisku do piłki nożnej. Całe kolano mam zdarte przez ten głupi mecz LO vs Gimnazjum :/
  • Michał

boisko jest fajne aczkolwiek wolałbym zmienić wfiste i wymary tegoż boiska (mogłoby byc 2x wieksze) :P:P dziekuje za uwage; ]
| |

z oddziałami dwujęzycznymi w Warszawie oczywiście. Uczniowie, nauczyciele, miłośnicy :) grono ...

XXXV Liceum Ogólnokształcace z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Bolesława Prusa w zespole

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)