-
Bluemoon
Pochwal się swoją maszyną!
Wszystkich właścicieli jednośladów zapraszamy do konkursu na najciekawszy motocykl! Czekamy na zdjęcia Waszych maszyn! Na najlepszą dwunastkę czekają profesjonalne sesje z udziałem pięknych kobiet, natomiast na ich właścicieli czekają symboliczne nagrody. Najważniejsze jednak jest to, że zdjęcia swojej maszyny będziecie mogli obejrzeć w kalendarzu na rok 2007, który wydamy specjalnie dla Was! Zapraszamy na http://www.g777.pl !!!!!! -
>>Dawid<<
ja z kolei szukam motorku.; p poszukuje czegos do 50ccm.
jakby ktos cos mial to chetnie wezme 0693353682 -
Anonim
-
..::PAWEL::..
a ja mam simsona i chetnie go sprzedam bo chce kupic sobie cos mocniejszego -
-
Łukasz
to ja mam yamaszyce dt'ke 80 starowinka bo z 81 ale wszystkie górki robi na 120 % :)bo waży mniej niż 100kg po wyrzuceniu paru pierdół :P -
Miszczu
-
marcin
-
..::PAWEL::..
tą kupe zlomu to chyba juz korozja zezarła a na 120% to chyba ją pchasz pod gorke playboyu -
Callisia
A ja mam peugeota speedfight'era 1 z 1997 r, i jest suupcio, jehalam nim najwiecej 84 km/h xD -
Callisia
-
najzwyczajniej na Świecie
Siema
Ja mam Yamahe Aerox przerobioną do stuntu I Yamahe Fzs 6 NAKED :D
tatusia :P ale to co :D ale się miodnie na niej wozi :D -
Łukasz
wcale nie jest tak źle jak piszesz :) a i powiem ci że simson to też nie revelacja :D korozji wbrew pozorom nie ma, a można sie na niej jeszcze wiele nauczyć jeśli chodzi o jazde enduro i cross a poto była kupiona :P to forum jest chyba poto żeby sie chwalić co sie ma a nie po to by sie naśmiewać z innych conie :) -
legend of v-max
a ja was przebije, mam jawke 555 :D oj sprzęcicho jak ta lala, podciągnołem ją do 4KM i nawet nawet nieźle szła. a od 2 lat przesiadęłm sie na słabszy motorek bo jawka za mocna była-v-maxa, ale to już nie jest to... -
bangla
no to ja dorzucam ze kupilem sobie kolejna tenerke 660 '96r a dodatkowo mam wuefmękę -
サルティ•ダリョー
jeżdże na Yamasze YZF 250 z 2004 :P Świetny motor, bardzo wytrzymały i mocny; ) -
Anonim
-
Mia
-
legend of v-max
koleżanko Mia, widać że lubisz na mocnych koniach jeździć; )
pozdrawiać -
Mia
-
Itan
wita was Yamacha virago 535 bo wkoncu to o tej marce jest te forum!!!!