-
Nina
17-letni wielokrotny mistrz Polski, Europy i Świata. rok temu w Nowym Jorku zdobył mistrzostwo świata, a niespełna rok później wywalczył sześć tytułów mistrza Europy w Moskwie. Wywołał u Piróga łzy co nie często sie zdarza...według mnie jest jednym z faworytów, nie tylko ze względu na talent ale także osobowość. co o tym sądziecie? :) -
Dżastina
Bardzo mi sie podobal ,ale szczerze mowac to byly osoby ktore wywolaly we mnie wieksze emocje. -
Nina
-
Dżastina
Gdyby Pirog sie nie poplakal to zapamietalabym go jak kazdego innego...Moze dlatego ,ze nie jest w moim type :D:D -
-
luśka
-
basia
co tu dużo mówić - jest najlepszy. wszyscy tańczący hh nijak się do niego mają. -
Dżastina
On jeszcze pokaze klase w programie. Chcialabym zeby pokazl w szesnascte :) . -
basia
ba, do 16 to on na pewno się dostał.
myślę, że Kuba jest głównym faworytem do wygranej :) -
Nina
http://www.pudelek.pl/artykul/11684... oczywiście Kuba jest:) -
Dżastina
-
Anonim
jak wczoraj oglądałam jego taniec normalnie nie mogłam oderwać od niego oczu... xD stylem tańca przypomina mi danny'ego tidwella z 3. edycji amerykańskiego YCD -
Anonim
-
gostek
hmmm a wiecie moze co to za utwor do ktorego on tanczyl ?? z gory dzieki za odpowiedz -
Anonim
-
Anonim
-
ZIEMNIAK.
Zatańczył świetnie, ale w tej edycji na razie moim faworytem jest Paweł:) Chociaż trzeba przyznać że chłopak ma ogromny talent. I te teksty Piróga "Jesteś zajebisty"- co rzadko się zdarza. -
gostek
-
Anonim
-
Anonim
KUBA JEST ZAJEBISTY ! jest sympatyczny, ma osobowość, charakter, tańczy SUPER , mam nadzieję, że wygra ! Będę głosowała :** -
Paweł
>*N*I*N*A napisała:
> http://www.pudelek.pl/artykul/11684...
> oczywiście Kuba jest:)
Tu nie ma 16 wybranych , policzcie osoby to się naliczycie więcej , Pudelek oszukuje; /