YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5660]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nina

17-letni wielokrotny mistrz Polski, Europy i Świata. rok temu w Nowym Jorku zdobył mistrzostwo świata, a niespełna rok później wywalczył sześć tytułów mistrza Europy w Moskwie. Wywołał u Piróga łzy co nie często sie zdarza...według mnie jest jednym z faworytów, nie tylko ze względu na talent ale także osobowość. co o tym sądziecie? :)
  • Dżastina

Bardzo mi sie podobal ,ale szczerze mowac to byly osoby ktore wywolaly we mnie wieksze emocje.
  • Nina

zgadzam się, ale w Warszawie sie wyróżniał :)
  • Dżastina

Gdyby Pirog sie nie poplakal to zapamietalabym go jak kazdego innego...Moze dlatego ,ze nie jest w moim type :D:D
  • luśka

zajebiście zatańczył; D
    mój faworyt nr. 1; D
  • basia

co tu dużo mówić - jest najlepszy. wszyscy tańczący hh nijak się do niego mają.
  • Dżastina

On jeszcze pokaze klase w programie. Chcialabym zeby pokazl w szesnascte :) .
  • basia

ba, do 16 to on na pewno się dostał.

myślę, że Kuba jest głównym faworytem do wygranej :)
  • Nina

http://www.pudelek.pl/artykul/11684... oczywiście Kuba jest:)
  • Dżastina

Buu ! Woalabym zobaczyc to w TV.
  • Anonim

jak wczoraj oglądałam jego taniec normalnie nie mogłam oderwać od niego oczu... xD stylem tańca przypomina mi danny'ego tidwella z 3. edycji amerykańskiego YCD
  • Anonim

Kuba był wczoraj Mistrzem ceremonii .......
  • gostek

hmmm a wiecie moze co to za utwor do ktorego on tanczyl ?? z gory dzieki za odpowiedz
  • Anonim

• Anonim

tańczy przepięknie...a muzyka? pełna sielanka. cudo cudo!
  • ZIEMNIAK.

Zatańczył świetnie, ale w tej edycji na razie moim faworytem jest Paweł:) Chociaż trzeba przyznać że chłopak ma ogromny talent. I te teksty Piróga "Jesteś zajebisty"- co rzadko się zdarza.
  • gostek

dzieki za szybka odpowiedz :D
  • Anonim

proszszszsz...... :)
  • Anonim

KUBA JEST ZAJEBISTY ! jest sympatyczny, ma osobowość, charakter, tańczy SUPER , mam nadzieję, że wygra ! Będę głosowała :**
  • Paweł

>*N*I*N*A napisała:
    > http://www.pudelek.pl/artykul/11684...
    > oczywiście Kuba jest:)

Tu nie ma 16 wybranych , policzcie osoby to się naliczycie więcej , Pudelek oszukuje; /
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)