-
Anonim
Warszawa, 24 września 2008 - Serwis Bileteria.pl rozpoczyna sprzedaż biletów na widownię nadawanego na żywo programu TVN „You Can Dance – Po prostu tańcz!”. To już drugie show telewizji TVN, które znalazło się w ofercie serwisu biletowego Bileteria.pl.
Trzecia edycja „You Can Dance – Po prostu tańcz!” już podczas castingów wywołała niezwykłe emocje. Nie tylko Polacy walczyli o bilet na warsztaty w Barcelonie i o występ w programie. Na przesłuchaniach stawili się również miłośnicy tańca z: Indii, Nowej Gwinei, Afganistanu, Iranu i Białorusi. Na castingach wyłoniono 36 tancerzy, z których po warsztatach w Barcelonie, do finału przeszło 16 osób.
Zmagania finałowej 16-tki będą obserwowali widzowie programu TVN, a na żywo osoby, które kupią bilet na widownię programu w studiu w Jankach koło Warszawy. Od dziś serwis biletowy Bileteria.pl rozpoczyna sprzedaż biletów na pierwszych 7 odcinków - bez półfinałowego i finałowego, na które sprzedaż rozpocznie się od 13 października - transmitowane na żywo. Pierwszy program, który można będzie obejrzeć na żywo z widowni odbędzie się już w środę 8 października. W studio zaczyna się on o godz. 18.00, a na antenie TVN o 21.30. Na widowni każdego z programów będzie mogło zasiąść 150 osób i dopingować swoich przyjaciół i faworytów.
Program „You Can Dance – Po prostu tańcz!” prowadzi Kinga Rusin, a w jury zasiadają: Weronika Marczuk-Pazura, Agustin Egurrola i Michał Piróg. Telewizyjne show na żywo wyłoni zwycięzcę, który zgarnie nagrodę główną - trzymiesięczne stypendium w szkole tańca Broadway Dance Center w Nowym Yorku oraz 100 tys. zł. -
Anonim
-
Anonim
-
kikakika.
-
-
Anonim
-
Anonim
Zobaczymy jak bedzie na razie nie sprzedali zadnego :D. Bardzo im bedzie dobrze jak beda musieli szukac we wtorek ludzi zeby miec widownie :D. -
nαdku
-
luśka
tym bardziej że połowa widowani do tej pory to były szalone 12, 13. a wąypie żeby im rodzice dali 50 zł na klaskanie i krzyczenie. -
kikakika.
aha xDD bo spojrzałam na TzG i myślałam, ze tyle samo bedzie; P
to jest beznadziejne. -
karolek
No to jest strasznie beznadziejne!Rozumiem można raz kupic taki bilet(np.na finał, ale jeśli ktoś chce jeździc tam praktycznie co tydzień to jest chore)chyba, że ma już znajomości czy kupił wcześniej. -
Anonim
ja sądze ze nikt nie kupi chyba ze ktos strasznie napalony... ja sobie w takim razie odpuszczam wypady do studia... -
nαdku
w ogole to jest bez sensu no ale ok jak mi ktos za darmo zalatwi wejscie to pojde a tak to moge sobie w TV obejrzec xD -
Anonim
Co prawda nigdy nie byłam w studio i to jest moje marzenia ale nie dam 50 zł za stanie i klaskanie na zawołanie więc sobie odpuszczę; p -
Magda.
Na wszystkim chcą zarobić :/ w końcu na bezpłatnych wejściach nie zarobią tyle co na płatnych biletach...chociaż wtedy za sms-y też kasę brali...ale nie tyle...w końcu numer był rozpowszechniony i nie dużo ludzi pisało sms...a zresztą sms kosztował złotówkę a bilet kosztuje 5 dych... -
Anonim
-
Anonim
Mi się zdaje że jak już ktoś napisał że dzień przed laifem będzie wielkie poruszenie żeby wziąć kogoś na widownie bo pustki będą; p -
Anonim
bez przesady 50 zł to nie tak dużo ... na nagraniach już bywałem jest fajnie ...
za Taniec z Gwiazdami płaci się 200 zł ! -
Magda.
Jest fajnie ...:) tylko to chyba przesada żeby płacić im za "klaskanie"... -
Anonim
-
Magda.
Taaa...może i ktoś coś wie o studniówce...ale...raczej niekoniecznie w tym temacie...to jest temat wejściówek :]