YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5660]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

w polfinale fajny pomysl z ta capoeirą, ale wykonanie bylo po prostu zenujące, az zal bylo patrzec. ruchy jakies takie za wolne i jeszcze kijowo wykonane. dobrze tam pirog mowil ze nie potrafili nawet wyprostowac nog przy akrobacjach
  • ..:KaMiLkA:..<3

ahh czemu Julka odpadła???!!
    Ania slicznie tanczy ale ona jest starsza powinno sie dac szanse mlodszej (jak juz ktos powyzej powiedzial) ona jest taka wszechstronna i on apowinna byc w finale :( no ale trudno...
    A co do Lukasza to sie bardzo ciesze bo on jest najlepszy mama nadzieje ze wygra :D jego solowka byla niesmowita; ]
  • Chyba Ewela.

A ja mam nadzieje ze niewygra bo na to niezasługuje ten progarm robi sie chyba naprawde tak jak kiedys ktos powiedział ULUBIONY TANCERZ a powinno byc najlepszy w Ameryce jest ulubiony a u nas podobno szukaja osoby wszechstronnej więc nieiwem co Łukasz robi w finale
    Jezeli wygra to mam nadzieje ze jak pojedzie na ten Brodway to sie nauczy czegos bo jak narazie to sie kipesko reprezentuje
  • Megi; ) SDcrew

Kochani, nie wiedzialam na ktorym watku napisac i chyba powinnam na tym bo nie chcialam zakladac o 5 edycji gdyz nie wiem czy bedzie i tu pojawia sie moje pytanie; czy to prawda ze ma byc rok przerwy w nadawaniu kolejnej edycji?? czy bedzie jednak od wrzesnia tego roku a moze juz w ogole nie bedzie YCD?? ale podobno wykupiono 7!! prosze o odpowiedz; ) z gory dzieki, pozdroo
  • Anonim

od września na pewno nie będzie
    a 5 kiedyś tam ma byćxD
  • Mona. LFC!

5 edycja podobno będzie na wiosnę 2010 roku
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)