-
Anonim
najlepszy! wspaniała osobowość i do tego świetnie tańczy. jest w nim coś takiego, że jak wchodzi na scenę, to od razu wszyscy się uśmiechają; ). co o nim sądzicie? -
mika
dla mnie póki co rządzi :) mam nadzieję, że przejdzie warsztaty w Izraelu i będziemy mogli zobaczyć go w odcinkach na żywo :) -
Anonim
No jak dla mnie to też na razie rządzi:)
A warsztaty w Izraelu raczej na pewno przejdzie (taką mam przynajmniej nadzieję) :)
Chłopak ma niesamowity potencjał:)
Może być gwiazdą tej edycji:)
Ale zobaczymy kolejne odcinki:) -
dżulietta?
zgadzam się w 1000% z przedmówczyniami :)
genialna osobowość, genialny taniec.
mam nadzieję, że przejdzie warsztaty, bardzo bym była szczęsliwa.
pierwszy odcinek, a ja już mam faworyta :) -
-
katarzyna
-
Anonim
Krąży już lista osób, które się ponoć dostały, i nie ma w niej Piotrka:(
Ale nic nie jest pewne, więc mam nadziję, że się jednak dostał. -
Anetka
-
Anonim
-
katarzyna
chodzą plotki że się nie dostał, mam nadzieję że to tylko plotki bo musi być w programie
może to tylko taki chwyt reklamowy, często pokazują go w reklamach więc może będzie -
Patrycja.
-
...
1. Paulina Figińska
2. Leal Zielińska
3. Ilona Bekier
4. Kasia Mieczkowska
5. Ewa Bielak
6. Kasia Bień
7. Tomasz Barański
8. Adam Kościelniak
9. Sebastian Piotrowicz
10. Jakub Piotorowicz
11. Aleksander Paliński
12. Bartosz Woszczyński
13. Kuba Jóźwiak
14. Anna Andrzejewska.
piotrka nie będzie -
dżulietta?
ojaaa :(:(:(:(
ale kanał...
bez sensu.
Ilona? dostała się bo uczy w Egurroli.
ja słyszałam, że dostał się też ten Kacper, ale zrezygnował... -
E
Ilona nie uczy w EDSie..dlaczego zaraz wychodzice z takiego załozenia ze sie dostała bo... jest bardzo dobra wiec sie dostała proste! -
..::ANiuSiA::..
-
E
no to to ze tanczy w volcie nie znaczy ze dlatego sie dostała.. wrecz przeciwnie ludzie z edesu mieli o wiele ciezej. -
..::ANiuSiA::..
szczerze... oni mieli wogóle nie przychodzić na castnigi ze względu na to że w jury jest Augustin.
a że mieli ciężej?? nie sądzę, gdyż Augustin wie jak oni pracują i żę oni są dobrzy a nawet bardzo dobrzy, bo inaczej nie tańczyliby u niego w grupie. -
E
to ze tancza w jego grupie nie znaczy ze maja miec jakies ograniczenia. A że dobrze tancza to wiadomo wiec jak najbardziej zasłuzyli na te bilety i program wiec niewiem po co pisac dostali sie bo sa z EDSsu i
Egurrola ich zna.Z tego co wiem duzo osob od niego bylo na castingach a dostaly sie tylko te trzy wiec wcale tak latwo nie mieli. -
kasia
jak to prawda, że się nie dostał, to mam nadzieję, że szykuje się na castingi na następną edycję!
-
Anonim
-
E