YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5660]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Naćpana Żelkami.

Co o niej sądzicie? Moim zdaniem jest świetna ! I z dziewczyn jest moją faworytką. Zdecydowanie wolę ją od Pauliny Figińskiej; / . Ale to tylko moje zdanie i każdy może uważać inaczej.

• Anonim

A ja jej chyba nigdy nie polubię. A dlaczego? Bo jej zwyczajnie zazdroszczę. Ona ma to, czego ja nigdy nie miałam i najprawdopodobniej nigdy mieę nie będę. Nie lubię jej przez zwykłą zazdrość.
    To tyle.
  • Olkis

hue hue szczerość, już cię lubię; >
    ja tam Leal nie zazdroszczę bo nie chcę mieć tego co ma ona, ot co;d a jest taka.. no fajna jest, noo;d
  • Anetka

ja nie lubię jej tak po prostu nie wiem czy jej zazdroszczę czy nie ale od początku za nią nie przepadam wydaje mi się taka zarozumiała i za bardzo pewna siebie jak by chciała powiedzieć 'jestem najlepsza a wy jesteście przy mnie nikim'... to tyle co do charakteru a co do tańca to daje radę ale nie jest zachwycająca
  • Olkis

co do charakteru to jak na razie nie wiele mogę powiedzieć o finałowej 14 nie wiem czy ci ludzie są tacy mało charakterystyczni, czy za mało ich pokazują czy może ja przysypiam co drugą minutę ale nie mam o nikim zbyt wyrobionego zdania;d a Leal na razie jest dla mnie na plusie bo wydaje się dość pozytywnie nakręcona i nieźle tańczy.
  • ~~JuStYnKa~~

Jakoś po obejrzeniu tego filmiku(z nią i Kubą Werelem w roli głównej )wrogo się do niej nastawiłam..
  • Olkis

też go oglądałam , ale jakoś [o dziwo] mało co może mnie do niej zniechęcić;d
  • Kołczu

Leal będzie cudna w tej edycji Ma coś w sobie:)
  • Olkis

no popieram;d
  • Anonim

Ta dziewczyna jest genialna! Mega potencjał, wszechstronność i ten błysk w oku...;) do tego wulkan energii. Kibicuję jej i wierzę, że mimo młodego wieku i równej konkurencji sobie poradzi:)
  • Olkis

troszkę im nie wyszło we wczorajszym odcinku;d
  • Anetka

jakoś mi ich nie szkoda za bardzo:p
  • Anetka

>~~JuStYnKa~~ napisała:
    >Jakoś po obejrzeniu tego filmiku(z nią i Kubą Werelem w
    >roli głównej )wrogo się do niej nastawiłam..

a o jaki filmik chodzi?:)
  • Anonim

jak dla mnie jest ok, jedna z najładniejszych osóbek w tej edycji; )
  • ~~JuStYnKa~~

>Anetka napisała:
    >>~~JuStYnKa~~ napisała:
    >>Jakoś po obejrzeniu tego filmiku(z nią i Kubą Werelem w
    >>roli głównej )wrogo się do niej nastawiłam..
    >
    >a o jaki filmik chodzi?:)

No o ten http://www.youtube.com/watch?v=-GSs...
    Tzn o jego ostatnie 2 min gdzies tak..
  • Agatatka

ładna, fajne imie ma, ale co do tańca to bym się zastanowiła... ona na castingu praie, że nie tańczyła..; /
  • Anonim

Uważam ,że wszystko robi pod kamere i sie dość wywyższa; /
    Generalnie nie moge na nią patrzeć..
  • Kołczu

no Leal pokazała swój sexapil w solówke och to bło super:)
  • Anonim

zgadzam się z wypowiedzią mojego poprzednika.
  • Olkis

ee technicznie to słabo; d nic nie pokazała wczoraj, a tak dobrze było tydzień temu; ]
  • 1
  • 2
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)