-
M a d a
-
Listkowa:)
Solówka wczorajsza... taka średnia na jeża w kierunku słabej. Ja też mam wrażenie że trochę zawiera nosa... i ciągle ten sztuczny uśmiech... -
katarzyna
-
Olkis
wczoraj zatańczyła kiepsko fakt, ale przecież tydzień temu było świetnie!
nie wiem czemu ale jakoś ona mnie nie razi;d jest ok;) co się rzadko zdarza... -
-
ellie.
Ja ją uwielbiam - patrzeć na nią, sama przyjemność :) I to nie tylko ze względu
na to, że jest cholernie śliczna, ale też jej taniec... zdecydowanie najbardziej mi
się podoba z tej edycji :) Poza tym, przez cały czas, jak na nią patrzę, non-stop
kołaczą mi się po głowie myśli, że: jest trochę podobna do Alicji Bachledy-Curuś
i że jest niesamowicie podobna do mojej koleżanki. Cieszę się, że nie odpadła, bo
wczoraj się trochę bałam, nie miałam na kogo tam patrzeć :)
I nie myślę wcale, żeby była zbyt dumna, zarozumiała, czy coś tam. I czemu
sztuczny uśmiech? Na pewno piękny :) Myślę, że ludzie mogą odnosić takie
wrażenie, kiedy patrzą na nią, ale to raczej nieprawda. Wiem, bo mam troszkę
podobny charakter... i czasami jest naprawdę ciężko, kiedy ludzie mnie źle odbierają.
Ale za to ją świetnie rozumiem :)
-
Anonim
Leal jest prześliczna , ma niespotykaną urodę i jeszcze ten jej uroczy uśmiech . Uwielbiam ja i jej taniec. jest wspaniała; )) -
Twoje Marzenie.
ładna jest ładnie tanczyła, ale tak myslalam ze odpadnie, a za tydzien chyba ilona. Chociaz ją lubie. A paulina to juz sie natanczyla to niech spada na szczaw; p -
Listkowa:)
Ja jestem chyba nienormalna ale dla mnie Leal wcale nie była ani śliczna ani ładna tylko miała przeciętną urodę. Do tego ten uśmiech, moim zdaniem za duży, jak się uśmiechnęła całą buzie jej zajmował:P. No i ma bardzo pociągłą podłużną twarz. A żeby się zaraz nie podniosły głosy, że jej zazdroszczę itp to dla mnie Ilona jest o wiele ładniejsza, bardzo seksownie wyglądała jak tańczyła Broadway :)
Ale każdy ma inny gust, każdemu podoba się co innego, a podobno o gustach się nie dyskutuje:)
Co do jej tańca... Miałam wrażenie, że troszkę nie wytrzymuje presji... ale generalnie jej taniec mi się nawet podobał:) -
beata
Leal?o nie. zarouzmiala, pewna siebie. mysli ze wygra ten program.
ma zaledwie 17 lat czy ileś, wielka gwiazda.
i mysli ze jej usmieszek oczaruje wszytskich. -
=Monia=
>beakerszzz napisała:
>Leal?o nie. zarouzmiala, pewna siebie. mysli ze wygra ten
>program.
>ma zaledwie 17 lat czy ileś, wielka gwiazda.
>i mysli ze jej usmieszek oczaruje wszytskich.
tiaaa. zgadzam sie w 100%
odpoczatku za nia nie przepadalam, i mysle ze to byl odpowiedni moment na odpadniecie..:) -
Anonim
ja tam ją lubiłam . fajna była ^^
ale chyba jednak dobrze , że odpadła . ja od poczatku do końca trzymam za Paulinę <3333 -
Olkis
no miss świata to ona na pewno nie jest- choćby przez zadarty nos
ale tu chyba nie chodzi o wygląd ale o taniec? a tańczyłam całkiem całkiem = na ten moment idealny dla odpadnięcia