-
Kołczu
A co powiecie na temat pieknej uriodziwej Kasi Bień tańczącej Taniec towarzyski??moim zdaniem rewelacyjna tancerka:) -
Dot
mnie ona do końca nie przekonuje, owszem w tańcach towarzyskich jest rewelacyjna, ale zobaczymy jak sobie poradzi w innych technikach:) -
Olkis
nie mam zdania;d ale jakaś taka za stara mi się wydaje nie wiem czemu; d -
Kołczu
-
-
Olkis
no tak ale jakoś tak ją postarzał ten strój w ostatnim odcinku; d znaczy ja takie wrażenie odniosłam -
ZIEMNIAK.
Tez mi sie taka wydawala... Przez fryzure tez jakos tak, stroj, na castingu chwaliła sie zaręczynowym pierścionkiem, wyprowadzką do Bydgoszczy ... I doznalam szoku jak przeczytałam że ona jest z rocznika 1990 czyli rok starsza ode mnie...:) No ale zobaczymy jak sobie dzisiaj poradzi w towarzyskim jest fajna :) -
Olkis
no czekam na Kasię w hh w jakimś fajnym dresiku czy innym kolorowym wdzianku i pełną energii bo jednak to chyba ten strój ją tak postarzał a może też jest bardzo dojrzała psychicznie? -
Kołczu
-
ewuuu
-
Olkis
-
Kołczu
kurcze kasia odpadła jK MOGŁA ODPAŚĆ ALE NO CÓŻ miała konkurencje no trudno ale i tak jestrem z niej zachwycony aż mi smutno że nie każdy ocenił jej osobowość i kokietowanie -
Anonim