YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5660]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

co sądzicie o Jej tańcu?:) i o Niej?;)
  • grecja. ™

Sasza, Sasza...
    jest super, no po prostu na castingu dziewczyna mnie rozwaliła. jest jedna z moich faworytow i szczerze bym chciala, zeby wygrala. no ale zobaczymy jak pojdzie jej w innych stylach; )
    i ogolnie cale top toys jest swietne. wielki podziw
  • Anonim

widziałam jej występ na żywo parę lat temu;D do dziś pamiętam swoją minę i Jej występ;D
  • Ols

Wszytskich Top Toysow bym wsadziła do finału YCD :)
    Jest niesamowita, charyzmatyczna, sceniczna, techniczna. Jak ona nie wygra to ja naprawdę nie wiem kto.
  • So, high

po prostu zejebista jest!; )
  • Baśk

Dokładnie; ).
  • joanna

Sasza cudo.
  • egzotycznie.

Ogólnie jestem za Piotrkiem. Ale gdyby odpadl to chciałabym, żeby Diana wygrala. Ona ma w sobie coś co karze na nią patrzec:P
  • Anonim

TO jest dziewczyna, która wie czego chce i dąży do celu. Niesamowita osobowość a taniec jeszcze lepszy!:D Nie zmienia się na potrzebe programu, popularności itp jest po prostu sobą od a do z :).
    Ten styl, ten szyk, ten taniec. Zajebista laska!
    Pzdr; *
  • μόνος

po prostu czarujaca (:
  • Marlena

ja myśle ze ona wygra :)
  • .

Diana jest zajebista xD Chce żeby wygrała.
    A jaki jest tytuł tej piosenki do której tańczyła na castingu? może ktoś wie?
  • мартин!

oczywiście michael jackson-the way you make me feel <3

sasza na prezydenta! ^^. no i przede wszystkim program musi wygrać. (:
  • K@v@

Podoba mi się jak tańczy.
  • Marti

Diana to moja faworytka zdecydowanie; ) widziałam ją rok temu na Wirującej Strefie - nikt jej nie przebije!
  • Anonim

Musi wygrać i wygra!! XD Ale wszyscy sobie nieźle dają rade.
    Tylko niektorzy mnie czasami wkurzają...;/ <- wyjątki :p
    ZAJEBISTY PROGRAM ZAJEBIŚCI LUDZIE!!:D
  • bajkowo

Diana rewelacja, jesli nie ona to stawiam na Piotrka i Rafała, ta trojka jest niesamowita, pzdr
  • Anonim

To byla moja faworytka od poczatku. Trzymam za nia kciuki i mam nadzieje ze wygra bo jest naprawde zajebista. Ma swoj styl i to mi sie podoba. Jest czaderska jej wlosy teeeeeez; D xD
  • Anonim

Ona jest po prostu THE BEST ! i wygra ten program :) MUSI !!! pozdro
  • e-milia

Jest niezła, fajnie tańczy, ma osobowość, ale dla mnie trchę za mało kobieca.