-
Ania
>J421® napisała:
>Ania jest beznadziejna ! BEZNADZIEJNA !!!
sama jestes beznadziejna tak pisząc -
Anonim
Ania była spoko bardzo zdolna dziewczyna, aż się chciało oglądać ten program; )) -
Anonim
Była osobą bardzo zadowoloną z tego co robi, była radosna; ]
lubię ją :P -
A N N O
-
-
Anonim
skoro w TzG nie umiała pokazać prawdziwej klasy, bo nie ma tu co porównywać np. do Ani Głogowskiej, która jest o niebo lepsza od Bosakowej ,aż żal było patrzeć jak Janowski choreografie tańczył lepiej od niej. a teraz braciszek ją lansuje w filmach..beznadzieja. -
Anonim
Ania? Dla mnie w obu programach była świetna (;
Fajnie się prezentuje na scenie, jest utalentowana.. -
kasia
>❀ Kradzież cukierka! napisała:
>Ania? Dla mnie w obu programach była świetna (;
>Fajnie się prezentuje na scenie, jest utalentowana..
zgadzam się.! :)) -
Anonim
sory ale się z wami nie zgodzę.może i ma dziewczyna talent ale wg mnie jest za słodka a ja nie lubię takich "sztucznych" dziewczyn.ale wasze zdanie szanuję. -
Anonim
-
Agnieszka
o tak. Żanety nie trawię. Ładnie tańczy, nie mogę powiedzieć, ale jej sceniczny wizerunek...Żenada. Jak to Piróg powiedział jej mina nadaje się na dwa razy, a potem zaczyna wkurzać. Dobrze że odpadła w miarę szybko, bo bym jej nie zniosła już dłużej.
A wracając do Ani Bosak, to bardzo lubiłam ją w ycd, była skromna, sympatyczna i utalentowana, a TzG nie oglądam:D -
Anonim
Ania jak dla mnie świetna w obu programach, ale lepsz w You Can Dance .! -
A N N O
-
Anonim
według mnie lepiej tańczył Gieorgij chodź w sumie sama nie wiem są raczej na równi, młodzi wszechstronni utalentowani -
G!
Wg. mnie ta Ania chciała być taka fajna i wogóle, ale jej nie wychodziło :D Ja ją tak odbierałam i nie trawiłam. -
Anonim
aż trudno uwierzyć ,ze to ta sama co była kiedyś w ycd ,a jaka jest teraz!
w dupie jej się poprzewracało w chuja ,myśli że wielką gwiazda jest? bo zagrała w filmie ,gdzie jej gra była tragiczna; | i jeszcze ten taniec z gwiazdami ,odpadła szybko [dziękuje Ci boże ,dziękuje!] !!
blee. chodzi na bankiety ,pokazy ,bo pragnie ciągle być na salonach ,nie cierpię takich ludzi ,którzy puszą się na siłę! i jeszcze moja ulubiona diana przez nią odpadła :{ -
Anonim
Zapraszamy na charytatywne warsztaty taneczne 04.04 "Budzimi z gwiazdami"
Powitaj wiosnę w tanecznym rytmie z gwiazdami programów "YOU CAN DANCE" i "TANIEC Z GWIAZDAMI"
Całkowity dochód z warsztatów zostanie przekazany na rzecz fundacji Akogo Ewy Błaszczyk.
Zajęcia poprowadzą:
18:00 - 19:30 Ania Bosak i Żora Korolyov - Salsa solo
19:30 - 21:00 Marcin Mroziński -Hip hop/new style/open mind
19:30 - 21:00 Aneta Gąsiewicz - Hip hop/Dancehall
21:00 - 22:30 Natalia Madejczyk - Hip hop
21:00 - 22:30 Iza Orzełowska i Georgij Puchalski - Jazz
Cena biletu za jedne zajęcia - 50 zł
Sprzedaż biletów 3 - 4 kwietnia w szkole tańca Kabaty Dance Studio.
Więcej informacji na ten temat na stronie http://www.kabatydance.pl -
ZIEMNIAK.
Fakt, zrobiła sie z niej gwiazdeczka... Była fajną skromną dziewczyną, świetnie tanczącą i to pokazała w programie... Potem ten caly TzG, potem drewniana rola w "Kochaj i tańcz", teraz polsatowskie 'Tylko nas dwoje", gdzie śpiewa z Kupichą... eh, gdzie ona nie była... A nie potrzebnie tak wszedzie sie pcha, powinna zostać przy swoim..