YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5660]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania

>J421® napisała:
    >Ania jest beznadziejna ! BEZNADZIEJNA !!!

sama jestes beznadziejna tak pisząc
  • Anonim

Ania była spoko bardzo zdolna dziewczyna, aż się chciało oglądać ten program; ))
  • Anonim

Była osobą bardzo zadowoloną z tego co robi, była radosna; ]
    lubię ją :P
  • A N N O

Ania super tańczy! Widać było jak pozwolił jej program się rozwinąć
  • Anonim

skoro w TzG nie umiała pokazać prawdziwej klasy, bo nie ma tu co porównywać np. do Ani Głogowskiej, która jest o niebo lepsza od Bosakowej ,aż żal było patrzeć jak Janowski choreografie tańczył lepiej od niej. a teraz braciszek ją lansuje w filmach..beznadzieja.
  • Anonim

Ania? Dla mnie w obu programach była świetna (;
    Fajnie się prezentuje na scenie, jest utalentowana..
  • kasia

>❀ Kradzież cukierka! napisała:
    >Ania? Dla mnie w obu programach była świetna (;
    >Fajnie się prezentuje na scenie, jest utalentowana..

zgadzam się.! :))
  • Anonim

sory ale się z wami nie zgodzę.może i ma dziewczyna talent ale wg mnie jest za słodka a ja nie lubię takich "sztucznych" dziewczyn.ale wasze zdanie szanuję.
  • Anonim

Żaneta zdaje mi się taka jak opisała Anie koleżanka wyżej.
  • Agnieszka

o tak. Żanety nie trawię. Ładnie tańczy, nie mogę powiedzieć, ale jej sceniczny wizerunek...Żenada. Jak to Piróg powiedział jej mina nadaje się na dwa razy, a potem zaczyna wkurzać. Dobrze że odpadła w miarę szybko, bo bym jej nie zniosła już dłużej.

A wracając do Ani Bosak, to bardzo lubiłam ją w ycd, była skromna, sympatyczna i utalentowana, a TzG nie oglądam:D
  • Anonim

Ania jak dla mnie świetna w obu programach, ale lepsz w You Can Dance .!
  • A N N O

zgadzam się :)
  • Anonim

według mnie lepiej tańczył Gieorgij chodź w sumie sama nie wiem są raczej na równi, młodzi wszechstronni utalentowani
  • G!

Wg. mnie ta Ania chciała być taka fajna i wogóle, ale jej nie wychodziło :D Ja ją tak odbierałam i nie trawiłam.
  • Anonim

aż trudno uwierzyć ,ze to ta sama co była kiedyś w ycd ,a jaka jest teraz!
    w dupie jej się poprzewracało w chuja ,myśli że wielką gwiazda jest? bo zagrała w filmie ,gdzie jej gra była tragiczna; | i jeszcze ten taniec z gwiazdami ,odpadła szybko [dziękuje Ci boże ,dziękuje!] !!
    blee. chodzi na bankiety ,pokazy ,bo pragnie ciągle być na salonach ,nie cierpię takich ludzi ,którzy puszą się na siłę! i jeszcze moja ulubiona diana przez nią odpadła :{
  • Anonim

Zapraszamy na charytatywne warsztaty taneczne 04.04 "Budzimi z gwiazdami"
    Powitaj wiosnę w tanecznym rytmie z gwiazdami programów "YOU CAN DANCE" i "TANIEC Z GWIAZDAMI"
    Całkowity dochód z warsztatów zostanie przekazany na rzecz fundacji Akogo Ewy Błaszczyk.

Zajęcia poprowadzą:

18:00 - 19:30 Ania Bosak i Żora Korolyov - Salsa solo
    19:30 - 21:00 Marcin Mroziński -Hip hop/new style/open mind
    19:30 - 21:00 Aneta Gąsiewicz - Hip hop/Dancehall
    21:00 - 22:30 Natalia Madejczyk - Hip hop
    21:00 - 22:30 Iza Orzełowska i Georgij Puchalski - Jazz
    Cena biletu za jedne zajęcia - 50 zł

Sprzedaż biletów 3 - 4 kwietnia w szkole tańca Kabaty Dance Studio.

Więcej informacji na ten temat na stronie http://www.kabatydance.pl
  • ZIEMNIAK.

Fakt, zrobiła sie z niej gwiazdeczka... Była fajną skromną dziewczyną, świetnie tanczącą i to pokazała w programie... Potem ten caly TzG, potem drewniana rola w "Kochaj i tańcz", teraz polsatowskie 'Tylko nas dwoje", gdzie śpiewa z Kupichą... eh, gdzie ona nie była... A nie potrzebnie tak wszedzie sie pcha, powinna zostać przy swoim..