-
Anonim
Finał 'You Can Dance', specjalne wydanie 'Tańca z gwiazdami', premiera show 'Clever- widzisz i wiesz' oraz amerykańskie serialowe produkcje to największe atrakcje grudniowej ramówki TVN. Na antenę tradycyjnie wkroczą także powtórki.
Jak już informowaliśmy, 2 grudnia o 20.10 komercyjna stacja pokaże finał programu "You Can Dance". Wybrana przez telewidzów dwójka tancerzy powalczy o tytuł "najciekawszego tancerza" oraz stypendium taneczne na Broadway'u. Tydzień później o tej samej porze kanał zaprezentuje program "Po prostu taniec", w którym wezmą udział bohaterowie dwóch emitowanych jesienią w TVN tanecznych formatów. Forma specjalnego programu nie została jeszcze w pełni sprecyzowana. Rozrywkową ofertę 23 grudnia o 17.55 uzupełni premiera nowego rozrywkowego formatu prowadzonego przez Dorotę Wellman i Marcina Prokopa "Clever- widzisz i wiesz". -
Anonim
-
Anonim
-
Ols
-
-
Ca.^^
-
Mardy.
-
Ols
>Carola...... napisała:
>chyba tanczyc :D czy co.....
dzieki. w zyciu bym na to nie wpadla.
;) -
Ca.^^
-
Ania
-
Zofia
-
Ca.^^
-
Mardy.
ale o co tam bedzie chodzić...? :p
kto bedzie tanczyl i kto oceniał .blablabla? :p
-
Anonim
-
Dominika.
hehe. pewnie nie beda , ale fajnie by bylo, bo by nie tylko krytykowali jak inni tancza ale tez sami pokazywali co umieja. -
luśka
-
-.-
-
luśka
-
-.-
-
Mardy.
ja też:p. ale wole zeby ktos za mnie prztworzył i wytłuamczył mi "w zwolnionym tempie" :PP -
luśka