Z pod znaku panny... [897]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wiec, jak jak w temacie. Jaki jest waszym zdaniem najlepszy partner dla panny ? :)
  • Anonim

Chodzi mi raczej o znak zodiaku i osobowośc :)
  • Grono.Net

wiem jaki nie...... skorpion.....
  • Anonim

Ze znaków to chyba najlepsze są Byk, Koziorożec albo Rak...
  • Anonim

Skorpon nie? Dlaczego?
  • Grono.Net

bo to całkowite przeciwieństwo panny....

ciekawe z drugiej strony jest to, że większość ludzi na necie to zodiakalne skorpiony....hmmm....
  • Est

tez slyszalem ze byki sa najlepszymi partnerami.....
  • Grono.Net

taa.. ale z tego co słyszałem... to każdy związek panny (nieważne z jakim znakiem) i tak jest nudny....
  • Anonim

Nudny? Ale od strony Panny, czy tego drugiego znaku?
  • Anonim

To raczej nie mozlwie, bo zwiazki, których czescia jest Panna było by nieudane, a w wilu przypadkach tak nie jest :)
  • Anonim

To raczej nie mozlwie, bo zwiazki, których czescią jest Panna były by nieudane, a w wielu przypadkach tak nie jest :)
  • Anonim

hmm... ale w większości horoskopów piszą, ze najlepszym partnerem dla panny jet skorpion.. :|

Ja sama w to nie wierze, ale tam... :)
  • Anonim

Dlaczego związek z Pannami jest nudny? Musze się zbuntować.; )
    Generalnie wydaje się, że Panny są nudne, bo potrafią zatroszczyć się o dom i ciepło domowego ogniska...
    Ale absolutnie nie należą do osób, które nic tylko siedzą w domu i ani myślą o imprezach...
    Sami chyba wiecie jak spędzacie wolny czas (nawet z drugą połową)...
  • Αγνη ew. أغنيس

z bykiem bylam pól roku , i to byl calkowity niewypal

moim zdaniem bardzo dobrym partnerem dla Panny jest Lew .
    Jestem z drugim Lwem pod rzad , tatmten zwiazek z poprzednim Lwem byl ok . W zwiazku z obecnym Lwem jest mi naprawde cudownie , planujemy sie pobrac

a i jeszcze koziorozec nie jest zlym partnerem dla panny ... a co do wodnika , to nie wiem , chlopak wodnik jest moim przyjacielem najlepszym , ale nie wiem jakby to bylo w zwiazku

a i nie uwazam zeby panny byly nudne , ja czasem lubie posiedziec w domu , i nigdzie nie wychodzic , ale lubie tez poszalec , wszystko zalezy od tego jak badzo jestem zmeczona po pracy
  • Grono.Net

no to się wybiorę chyba do cyganki.... by mi z kart wywróżyła , dziewczyny spod jakiego znaku mam szukać.... hehe
  • Anonim

hmm... a moze - numerologia; )
  • misiaa

nudno to jest z rybami:))

koziorożec popieram, pełne zrozumienie:))
  • misiaa

.........i jeszcze panna z rakiem, to dopiero zabawa:)
  • Grono.Net

dla mnie już nadziei nie ma <chlip, chlip>
  • Anonim

oj... czyżby tworzylo nam sie jakies kolko zlamanych i samotnych serc?