-
Anonim
Wiec, jak jak w temacie. Jaki jest waszym zdaniem najlepszy partner dla panny ? :) -
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Grono.Net
bo to całkowite przeciwieństwo panny....
ciekawe z drugiej strony jest to, że większość ludzi na necie to zodiakalne skorpiony....hmmm.... -
Est
-
Grono.Net
taa.. ale z tego co słyszałem... to każdy związek panny (nieważne z jakim znakiem) i tak jest nudny.... -
Anonim
-
Anonim
To raczej nie mozlwie, bo zwiazki, których czescia jest Panna było by nieudane, a w wilu przypadkach tak nie jest :) -
Anonim
To raczej nie mozlwie, bo zwiazki, których czescią jest Panna były by nieudane, a w wielu przypadkach tak nie jest :) -
Anonim
hmm... ale w większości horoskopów piszą, ze najlepszym partnerem dla panny jet skorpion.. :|
Ja sama w to nie wierze, ale tam... :) -
Anonim
Dlaczego związek z Pannami jest nudny? Musze się zbuntować.; )
Generalnie wydaje się, że Panny są nudne, bo potrafią zatroszczyć się o dom i ciepło domowego ogniska...
Ale absolutnie nie należą do osób, które nic tylko siedzą w domu i ani myślą o imprezach...
Sami chyba wiecie jak spędzacie wolny czas (nawet z drugą połową)... -
Αγνη ew. أغنيس
z bykiem bylam pól roku , i to byl calkowity niewypal
moim zdaniem bardzo dobrym partnerem dla Panny jest Lew .
Jestem z drugim Lwem pod rzad , tatmten zwiazek z poprzednim Lwem byl ok . W zwiazku z obecnym Lwem jest mi naprawde cudownie , planujemy sie pobrac
a i jeszcze koziorozec nie jest zlym partnerem dla panny ... a co do wodnika , to nie wiem , chlopak wodnik jest moim przyjacielem najlepszym , ale nie wiem jakby to bylo w zwiazku
a i nie uwazam zeby panny byly nudne , ja czasem lubie posiedziec w domu , i nigdzie nie wychodzic , ale lubie tez poszalec , wszystko zalezy od tego jak badzo jestem zmeczona po pracy -
Grono.Net
no to się wybiorę chyba do cyganki.... by mi z kart wywróżyła , dziewczyny spod jakiego znaku mam szukać.... hehe -
Anonim
-
misiaa
-
misiaa
-
Grono.Net
-
Anonim
oj... czyżby tworzylo nam sie jakies kolko zlamanych i samotnych serc?