-
Anonim
było już?
niewidomy facet poszedł do restauracji, zamówił albatrosa. dostał albatrosa jak się patrzy (;o), skosztował, stwierdził, że to nie albatros
na jakiej podstawie? -
Anonim
-
Anonim
-
Pan Random Właściwy
No dostal Albatrosa jak sie patrzy to znaczy, ze nie dostal Albatrosa!! Bo on nie patrzy!! -
-
Fryderyk
ja bym uznał te odpowiedź, bo ja tez lubie sobie obejrzec albatroska zanim go zjem -
Anonim
-
Fryderyk
przyszło mi do głowy ze może go ktoś wczesniej oszukał, dał mu kebab a powiedział ze to albatros, a w lokalu naprawde zjadł albatrosa -
kajtek
ja wiem! ja wiem! :P
bo on jest niewidomy i kiedys sie rozbil statkiem i wyladowal na bezludnej wyspie, z calej brygady przezyl tylko on i jego kumpel bo jedli albatrosy, gdy w restauracji sprobowal albatrosa skapowal, ze na wyspie z kumplem jedli wspolpasazerow a nie albatrosy. Zgadza sie? :P -
Anonim
-
Cyfrowa chwila_nie+pełny-bit
-
Pan Pancerny
-
Więcek !
z tego co wiem to byla juz ta zagadka tylko ze w dluzszej formie tylko ze koles zjadal kumpli i wmowil sobie ze to ryby i poszedl do baru zeby sie upewnic czy oby napewno jadl ryby, jak sie przekonal ze nie to popelnil samobojstwo. jakos to tak szlo nie pametam calosci -
Pan Pancerny
była.. kilka razy, nawet ja ją kiedyś zadawałem. To było ze nawigator statku oślepł, statek zaginą, żarcie im zdmuchneło wiec dawali mu zdaje sie pieczone mewy zeby przezył i ich doprowadził do portu. I tak dalej. A nakoniec sobie palną w łep.
Ale ta gierka co kolega nademną podał do niej linka.. fajna jak mówiłem.. ale przykrótka. :) -
Więcek !
znalazlem 3 klucz ale tam w 3 szufladzie nic niema czyzbym byl za tepy na ta gre? i po co wogole sie odpala ten tv? musze sie chwile zastanowic, przeciez musze to przejsc -
Pan Pancerny
emrpmljvśpvr j 3 fmhsynqmvr avp avr zn. J GI cbqnwą pbś pvrxnjrt j jvnqbzbśpvnpu. Nyr cbjvrqmzl.. zhfvfm qbfgebvć gryrjvmbe. Cnzvęgnw mrol mntyąqnć jfmęqmvr. Anjrg gnz tqmvr jlqnwr fvr mr avpmrtb avr zn. Mnhjnem, mr 3 xyhpm xgóel avp avr qnwr manwqbjnł fvr j zvrwfph qb xeóertb avr gnx łngjb olłb fvr qbfgnć. Gb pbś zhfv manpmlć.
Mam nadzieje ze wystarczająco mało napisałem w tej podpowiedzi zeby nie popsuć zabawy :) -
Więcek !
nie czytalem podpowiedzi bo jakos sie juz udalo. Wystarczy troche cierpliwosci i pomyslunku i jakos sie to przejdzie -
Patulson.ღ
To łatwe,bo jak sie PATRZY to albatros ale on był niewidomy więc NIE PATRZYŁ -
Klaudia
-
Anonim
a moim zdaniem facet był w porządku tylko źle ocenił tego ptaka - to nie był albatros (tylko tak wyglądał).; ))). -
Klaudia