- 1
- 2
-
Tchernobog
-
Jerzysław
-
Kalin
Kopać doły! :D Chyba że mnie nie przyjma jak sie dowiedza gdzie chodzilem :D :D -
Anonim
(Dotyczy Technikum) Wiesz szkoła raczej nie ma znaczenia, liczy sie to co umiesz. Powiem Ci, że po tej szkole mam świetną pracę wiec jak ktoś chce to nawet w tej szkole moze sie czegoś nauczyć, a i jeszcze, nie byłem kujonem średnia jakieś 3.5 na maturalnym -
-
Orient
-
*~*Wisienka*~*
-
Anonim
-
Tchernobog
Pewnie że można, na szybko pisałem; )
No więc gdzie studiujecie i jak wam idzie? :> Ja myślę o elektronice na PW albo o studiach na PJWSTK (jak znajdę pracę), ale boję się matmy i fizyki :( -
Przem
Ja siedzę w jakimś lipnym zaocznym studium, gdzie dostaję same piątki :/ Ale wybieram się na PW, na Telekomunikację.
Gophiś: fakt - matematyka i fizyka to na PW talizmany - bez nich ani rusz, ale co zrobić... ("Coraz trudniej dupe wyrwać na mieście... Fajny tornister kochanie" :] Borewicz rulez!).
A teraz pracuję i nie mogę się doczekać, aż będę mógł usiąść na auli, napić się z kumplami z grupy i wymądrzać się przed wykładowcami :D Jedyne, co muszę zrobić to/ t y l k o/ zdać :P -
Anonim
-
Anonim
ja juz sie wybralam...; p z informatyki przezucilam sie na... hodowle koni na sggw; p -
Anonim
a ja po roku na WAT'cie boszzz ludzie Fizyce mówimy nie, jestem na PJWSTK - praca sie przyda, a polecam jeszcze mechatronikę na PW -
Anonim
Ja Informatyke na UW. Po 4 latach zajaczka (bo konczylem LO), nie wierzylem :) bo nie przygotowali mnie rzetelnie :P -
Tchernobog
Skłosz, też myślę nad PJWSTK :) Ale się waham, bo po matmie z Paplińską cienko to widzę... -
Katusieńka
Witam wszystkich!!! Słuchajcie generalnie to naprawde nie warto nic nie robic.....Studia to genialny okres w życiu!!!! Tysiące imprez, śmiechowi ludzie....a uczyć tzeba sie tylko przed sesją:)!!!! Ja tez chciałam zrobić sobie rok przerwy po maturce i strasznie sie cieszę że mi nie wyszło!! wylądowałam na najbardziej odlotowy i wyjebanym kierunku jakim jest RESOCJALIZACJA:) kierunek zajebisty,nudzić sie nie można.....polecam:)!!! Pozdrawiam wszystkich szaleńców z Zajączka... -
Anonim
Z takimi wdziekami to tylko resocjalizacja.
Ja przewinalem sie przez kilka wyzszych uczelni i zrobilem sobie przerwe. Moze za rok znajde uczelnie przepisze oceny z tych w ktorych cos udalo sie zaliczyc i na loozie zaczne sie brac za obrone. -
Anonim
Zgadzam sie z Skloszem. Po skonczeniu TEM nie mialem zadnych problemow ze znalezieniem roboty i do naprawde dobrej i za dobry szmal. Tak jak 98% mojej klasy.
Srednia na maturalnym byla podniesiona przez oceny z 3 i 4 klasy bo moja panna mi nie chciala byc ulegla jak nie bylo wiecej niz 4.0
Ale jak pokazywalem jej swiadectwo to przez 3 tygodnie odbieralem sobie nagrode.
Zylo sie, pilo sie, teraz tez sie zyje i czesto sie pije -
Anonim
-
Mariusz
a ja sie robotykuje na PJWSTK... nie jest zle tylko sie uczyc trzeba, picia tez nie da sie uniknac ale co zrobic... :)
btw ktos sie pytal o matme na PJ, nie jest tak ciezko tylko trzeba sie przysiasc przed kolosami i wszystko ladnie do przodu :) a z matmy w zajaczku smutno mowic ale mialem 2 :/
a i jeszcze po zajaczku jest taki plus ze elektronika (analogowka) i techniki cyfrowe (cyfrowka) zalicza sie na maxa; ) podczas gdy 80% roku ledwo ciagnie z tego a zalicza jakies 50%; ) -
Hador
Ja cztery lata temu wylądowałem na SGGW Informatyka i Ekonometria... i o dziwo spotkałem tam informatyka , który ileś lat temu również skończył Zajączka :>
- 1
- 2