"Zajączek" ZSE w Warszawie [1318]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • TRA

ale nie dla wszystkich:/ trzeba sie będzie uczyć do poprawki
  • Anonim

wlasnie wlasnie :D z czego masz? Bo ja z historii u januszewskiej <lol> :D
  • TRA

ja z chemi:/ 2semestr
  • Anonim

chemia na ostatnia chwile zaliczylam...tez caly czas na farcie :D
  • A; )

Sorks że to mówię ale mieć poprawkę u p Januszewskiej to już trzeba się nieźle obijać albo ..... nie mieć pociągu do historii ???? O ile można to tak nazwać :P
  • *~*Wisienka*~*

Grzmiaca co ty gadasz :)
    zreszta niewazne :) hihi
    ja mialam w tej szkole 3 poprawki jedna w 1 klasie z MATMY u Jędrzejewskiej i w 2 klasie też z Matmy i z Chemi tylko ze cały rok hahaha :) no a 3 zdałam bez zadnych problemików haha nawet z niezła srednią :)
    a do poprawek to sie niewiele uczylam na chemi to opor sciagalam :D hahaha a na matmie dawala tak banalne zadania ze kazdy bo ty rozwiazał :) wie spoko dacie rade :) Anja a jak Kaska i Paulina? zdały?
  • Anonim

ja poprawek miałem 4...
    polski -1 klasa
    po w 3 chyba
    w 4 polak i fizyka

...kaśka nie zdała....
  • Marcin

a ja juz skonczylem :)))) pozdro 4 all. Przezylem ta cala szkole bez kiblowania, poprawek... raz mialem "prace wakacyjna" z matmy u Jedrzejewskiej bo wyjechalem do Anglii juz w maju, ale nawet jej nie sprawdzila :))) spoko babeczka tylko trzeba umiec gadac...
  • Anonim

No Kaska nie zdala nie stety poddala sie :( a Paula zdala bez poprawek :D
  • *~*Wisienka*~*

oj to smutno bardzo!! :( niedobrze cos słyszalam własnie dzis ze niezdala z 3 przedmitow niedobrze!

• Anonim

Milo byc z 3 a dostawili jej jeszcze 3 :| i tak jakos :(
  • Anonim

taaaaaa!!!!!!!! do wakacji jeszcze durzo czasu wiec nie wiem po co ten temat wlasnie tutaj. jest tak wczesnie wrrrrrrr!!!!!! tylko balagan tu robicie
  • Anonim

Wykopał temat z czerwca i się cieszy...
| |

Najlepsze technikum na świecie :) Zespół Szkół Elektronicznych w Warszawie przy ulicy Gen. Zaj..

CVI Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)