-
Feniks
Nowy temat trzeba zacząć, więc:
Wasi ulubieni nauczyciele...
Dlaczego lubiliście i za co?
Jak z teraźniejszej perspektywy patrzę, to nawet jest kilka osób... -
Przemek
Zygmunt - idolka moja :P jak plakala na naszych lekcjach :D
Wucyna - to jest akurat spoko kobieta, jaja zawsze z nia sobie robilismy -
Anonim
hmmm "no i co z tego" - Zięcielina Pała
a poważnie najwikszy szacunek dla sp. Mistrza Pana Miśkowiaka. -
Mariusz
@KoJoT
kim jest Miśkowiak ??
----------------
Najlepsi moim zdaniem to:
- Filonowicz
- Misiak (koles byl najlepszy)
- Zając
- Jankowska (miala kobieta cierpliwosc); )
- Mierzecka (najlepszy wychowawca) :)
---------------
Tragiczni:
- Niemirowicz Szczyt (ten posrany fizyk co tylko rok wytrzymal)
- Marciniak (Świr potocznie mowiac)
- Sternicka (ciocia dala mi popalic) :)
- Buczyńska (ta to jest wogole w kosmos wykrecona)
- no i masa innych wariatow; ) -
-
Grono.Net
Kwaśnik i te cudowne kolejki na koniec roku pod jego salą żeby się poprawić. Można było z nim pogadać o muzyce;)
Suska - jako jedyna mnie doceniała
Buczyńska- gdyby nie ona nie skończyłabym zajączka. Jej ostatnie słowa "Oj Aniu Aniu i tak matematyki cię nie nauczę idź już masz te 2"
Babka od PO- Z nią to można pić napoje alkoholowe (jako absolwent) dzwoni wtedy po Ratajczyka od fizyki.
Ratajczyk- słodki, stary pijak, a oto kilka jego wypowiedzi "Głupia byłaś, głupia będziesz, głupia pozostaniesz. Lepiej znajdź sobie bogatego męża " (to nie do mnie)
"I co ja mam teraz z tobą zrobić Janowska? Zabić cię, zgwałcić?"
"Mioduszewska... mlekiem i miodem płynąca (mrugnięcie) taką to tylko polizać albo zjeść w całości" i wiele, wiele innych. -
Przemek
Buczynska przez swoje ostatnie lata byla nasza wychowawczynia :D:D:D potem kostrzewska :P obie wypedzilismy :D
A Filonowicz to spoko gosc :D
Ratajczyk Pazdzioch :P fajny byl, mial niezle teksty
'niedziela jest w niedziele, a nowy rok w boze narodzenie' i wszedzie to jego 'eee, tego' :D -
Przem
Kwaśnik... Tak, wieczne poprawy, ale na szczęście miałem go tylko w pierwszej klasie (co nie znaczy, że to koniec popraw historii :/)
Suska - największa rura jaką znam! Zawsze mnie opierniczała najdłużej za kiepskie wypracowania i zawsze wstawiała mi długie uwagi :/ Jedna była tak długa i tak emocjonująca, że ją pokreśliła podczas pisania i musiała korektorować :) Szczerze się nienawidziliśmy i założę się, że moja niezdana matura z polaka to jej sprawka :> Żal jej dupę ścisnął, że zdawałem tylko jeden przedmiot i że inni nauczyciele mnie tak źle nie postrzegali :)
Mój ranking nauczycieli:
1. Hmmm trudno powiedzieć...
2. Ewa Karczewska - Podstawy Elektroniki - wychowawca - nie raz nadstawiała karku, żebym zdał :/
2. Romaniak - Układy Automatyki - obcykany w swoim temacie (i nie tylko), ale trochę pierdołowaty :)
2. Jankowska - Pracownia Mikroprocesorowa - kobieta hardkor, ale równa kolesiówa kiedy jesteś w temacie. Jeśli nie wiesz, to pytaj. Jak pytasz po fakcie...
3. Januszewska - Historia/WOS - Gdyby nie ona, to bym w życiu nie skończył Zajączka...
...
n-2. Hanna Paplińska - Matematyka - kobieta nawet spoko jak znasz matmę, ale baaaardzo słabo potrafi swoją wiedzę przekazać...
n-1. Marciniak - Urządzenia elektroniczne - nie mylić z nauczycielem. Koleś jest równy i ma wiedzę, ale nie kwapi się z jej przekazaniem. Większość czasu spędza na zapleczu.
n. Marzena Suska - j. polski - to tępe kórwicho nie potrafiło pojąć przez 3 lata, że technicy nie myślą abstrakcyjnie, w dodatku zamiast nam tłumaczyć różne niezrozumiałe rzeczy to przeprowadzała burzę mózgów (która była i tak raczej bez grzmotów if you know what I mean).
Można by o niej wymieniać i wymieniać... Ale w tym tygodniu mam zamiar odebrać ze szkoły (zdaną) maturę. Zrobię jej ksero, wejdę na jej lekcję (oczywiście bez pukania, "przepraszam" itp) i rzucę jej to na stół. I jak powie coś, co mi się nie spodoba to jej zajebię :/ -
Przemek
mnie zawsze (czyli 3 miesiace PSE) wkurwiala Kowalczyk z pracowni :D
a w LO jeszcze Gorska czy jak jej tam bylo, biologii uczyla ... nie wiem czemu ale mnie nienawidzila iD
Zawsze twierdzila ze (cyt) udupi mnie (/cyt) :D -
Anonim
@ MariaN
eee no dobra mała pomyłka
a co do el Buczo (buczyńska) bleh
jedyne czego mnie nauczyła to przepisywać zadania z tablicy i przepisywać prace domowe na kolanie w czasie przerwy. O jak dziekuje że w klasie maturalnej odeszła na emeryturę -
Mariusz
zapomnialem o niezpomnianych praownianych duetach :D
nr 1: gawin & zięcina - a szczegolnie teksty tego drugiego "i co z tego..." :)
nr 2: nasalska & kot - oni to wiedza kocie :P
nr 3: kolodziejczyk & szufnara - brak slow zeby ich opisac....; )
kurde dlugo mozna wymieniac :) -
Grono.Net
Właśnie tak się nazywała! Zapomniałam o niej, ale to była panna!. Przebierała się w swoim pokoju w krótkie kiecki haha a przychodziła w spodniach. Raz założyła prześwitującą bluzkę i musiała mieć na sobie sweter a było bardzo gorąco... Te lekcje to było sprzątanie klasy, mycie okien, dopytywanie się o niesprawdzone kartkówki. Kiedyś chciałam wyjść umyć ręce, a ona do mnie, że nie! Ktoś mnie zobaczy i pomyśli, że dzieją się u niej dziwne, złe rzeczy. Poleciała po butelkę z wodą do podlewania kwiatków i myłam ręce nad koszem od śmieci. Innym razem przyszedł na jej lekcje Marciniak i kazał połowie klasy iść do szatni zmieniać buty hahaha ona stała z otwartymi ustami, olał ją zupełnie, nawet nie powiedział przepraszam... O niej to można by pisać i pisać. -
Grono.Net
-
Przemek
Anna
mowisz o tych klasowkach, na ktorych wyniki czekalo sie dwa miesiace ? :D
Do moich ulubionych nauczycieli moge dopisac
Olgierda Blotnickiego aka Memłacza; D
Bosh, gosc jak tylko widzial kogos z mojej klasy zaczynal miec drgawki; > i jak na nasza lekcje szedl to zawsze po drodze kawe wylewal -
Mikuś
co wy chcecie od marciniaka???????? jeden z najlepszych nauczycieli... "kropeczka dla pana".... "jak wroc to na biorku ma lezec z 20 zl bo jak nie to bedzie kartkowka" :D... -
Grono.Net
Leeterat chodzi mi o klasówni, na których wyniki czekało się nawet pół roku! Sprawdzała je wtedy kiedy oddawała haha. Jednej dziewczynie w klasie oddała z dwiema ocenami bo pisała na 2 osobnych kartkach!! -
Mariusz
-
Pablo
Przezroczysta bluzka tej.... kobiety to nic kiedyś założyła przezroczystą miniówke... do teraz budzę się z krzykiem przypominając sobie jej białe stringi :( -
Grono.Net
Wie ktoś czy ona jeszcze uczy? Tzn myśli, że uczy bo to żadna nauka;) -
Pytia:)
na pewno uczy:)chacha
pablo spotkal ostatnio w-fiste-tego z muszka w garniturku i mowil cos o niej............ -
na krawędzi Twoich ust :***
Górska napewno uczyła w tamtym roku bo jak poszłyśmy z Pytią żeby się jej o coś zapytać(związanego z biologią)wymigała się tym że ma niedobrą klasę i musi im zrobić KARNĄ KARTKÓWKĘ i i kazała nam sprawdzić w internecie hahaha