-
Michał Dz.
ostatnio nasz kochany senat przyklepal wydluzenie roku akademickiego o dwa tygodnie i to ponoc (o zgrozo!) z inicjatywy ludzi z naszego wydzialu... Cos wam na ten temat wiadomo? -
Lucas
-
Marcin
-
Michał Dz.
nie zebym kogos wystawial na strzal (:P ) ale z dosc wiarygodnych zrodel slyszalem ze stoi za tym glownie osoba z 4 roku wieczorowych, dzialajaca w samorzadzie, o imieniu Karolina. Cos wam to mowi, bo mi nie bardzo... -
-
Marcin
-
Anonim
wersja krążąca na ekonomii (info od mej siostry):
podobno studenci wieczorowi wydziału prawa wystapili z takim wnioskiem, poniewaz podobno maja za mało wykładów w stosunku do tego, ile gwarantuje im czesne... Nie wiem kto dokladnie to wymyslił...
a tak w ogole to od kiedy u nas się tak chętnie na wyklady uczęszcza hehe
W każdym razie tylko patrzec jak wpia pójdzie z dymem a na studentów będą urządzane polowania... -
J.A. Dziuba
Hmmmmm...nie znam żadnej Karoliny na IV roku....ale proponuje pojsc innym tropem....
Kto jest przedstawicielem studentów w senacie, jest na IV roku i nazwisko ma na litere K; )...
Nie sadze,zeby to Michał nam takie kuku zrobił....przyzwyczailam sie juz, ze jak cos "zlego" na UW sie dzieje to zwykle zwalane jest na studentów WPiA....bo my jestesmy tacy najgorsi; )....
Pewnie to sprawka Sztywnego Tadka....to on pociąga za sznurki...hehehehe....i jest taki strasznie groźny ogólnie-generalnie; )))))
PS. Ale za to znam Karoline z IV roku z ekonomii...hyhyhy....i działa w samorządzie...łomatko; ) -
Anonim
masz rację dziub, ale nie sądze, żeby oni tam chcieli miec więcej wykladów, bo i tak maja prze..ne
ale fakt, że ja tez nie znam karoliny z 4tego roku :-)
tylko dlaczego zawsze jest na samorząd? bo u nas same kujowny hehehehehe -
Anonim
mialo byc kujony ehh
w każdym razie pomysl jest git, jakie szczęście, że to juz koniec mej przygody na wpia :-D -
madzior
ale to przedluzenie roku dotyczy 2005-2006
teraz jestesmy bezpieczni;-]
a co do karoliny z 4 roku z wieczorowych i to jeszcze z samorzadu prawa- to pewnie alegoria wrednego studenta uw.... -
Carlos
Raczej nie sprawka sztywnego Tadka, jak on pociaga za jakiekolwiek sznurki to ja jestem wysokim blodynem. Koles nawet nie potrafil wygrac rozrywki kadrowe z biblioteką wydzialową buuuuuuuu -
Carlos
-
J.A. Dziuba
eeeeeeeeeeee...z tym tadkiem to zgrywam sie...i z cala reszta tak na prawde...bo nie mam zielonego pojecia; )
ps. Karol moze Wyrzyk byl spoko bo szczegolnie sobie ciebei upodobal....You knoooooooooooooow:) wrrrrrrrrrrr -
Carlos
-
J.A. Dziuba
-
Carlos