zakichany SS WPIA UW. [238]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • J.A. Dziuba

Ta wiadomość skierowana jest do mlodszych kolegów i koleżanek z WPiA...(oczywiscie starsi jak mogą to bardzo prosze)...zbieram chętnych do pomocy przy akcji Akademiki2005!!!!
    Swietna zabawa gwarantowana....; )
    Zapewniamy expresowe, darmowe szkolenie przez najlepszych fachowców (czyli m.in. przeze mnie....)
    Termin to lipec!!! (ale oczywiscie nie caly)...
    KOmisja Stypendialan Was potrzebuje....piszcie do mnie na gronie zostawiajac numery telefonów....
    Nagrodą bedzie ewentualne zasilenie szeregów Komisji Stypendialnej WPiA w przyszlym roku akademickim i najlepsze pokoje w Lucieniu; )))))

Pzdr
    Justyna Dziuba
  • Carlos

ja chce ja chce moge moge moge?
  • Anonim

i ja i ja!
  • Carlos

ej , a moge stanac na bramce na ktorejs imprezie samorzadowej?, pliz, bardzo mi na tym zalezy
  • Anonim

ej słuchajcie, jutro o 8 dziuba ma kapcia, trzymajcie kciuki!
    powodzenia dżusta!
  • Carlos

trzymam kciuki
  • Anonim

powodzenia dziuba :)
  • Michał Dz.

o tej porze, to juz pewnie jest po, wiec gratuluje Dziuba! :))
  • Marcin

Dziuba, daj znać jak ci kurde poszło
  • Michał Dz.

zdalam!!! nie bylo latwo ale zdalam!! Dziuba
  • Michał Dz.

to co napisalem, jest akurat prawdziwe :P
  • J.A. Dziuba

Eeeeeeejjjjj...zdalam...ale 5 godzin na exam czekalam...zmienialismy sale jakies 3 razy a jak odpowiadalam to ktos pod sala mi zawinał telefon....PRAWNICY!!!!!!
    Beznadziejnie bylo ...ide sie wyplakac....mialam tam mesy od pewnego pana; ((((
  • J.A. Dziuba

Wracajac do tematu:

Ta wiadomość skierowana jest do mlodszych kolegów i koleżanek z WPiA...(oczywiscie starsi jak mogą to bardzo prosze)...zbieram chętnych do pomocy przy akcji Akademiki2005!!!!
    Swietna zabawa gwarantowana....; )
    Zapewniamy expresowe, darmowe szkolenie przez najlepszych fachowców (czyli m.in. przeze mnie....)
    Termin to lipec!!! (ale oczywiscie nie caly)...
    KOmisja Stypendialan Was potrzebuje....piszcie do mnie na gronie zostawiajac numery telefonów....
    Nagrodą bedzie ewentualne zasilenie szeregów Komisji Stypendialnej WPiA w przyszlym roku akademickim i najlepsze pokoje w Lucieniu; )))))

Pzdr
    Justyna Dziuba
  • J.A. Dziuba

Czy do cholery jasnej nikt nie chce z nami popracowac troche!!!!!!!
    Przeciez to czysta przyjemnosc....jak nie chcecie po dobroci...TO!!!!!!!!!!!!!!!!!. .....kurka cos wymysle,......
  • madzior

Logos to inaczej robił:

koledzy- jeżeli chcecie należeć do absolutnej ELITY tego wydzialu, musicie dołączyć do stypednialnej!!!

(hm- on mowil z pol godziny tak- wiec pewnie mial kilka argumentow wiecej;-)
  • Carlos

rok 1998 - Mateusz Blachucki szefem Kom Styp (ojciec zalozyciel) - na wakcje zostal sam
    rok 1999 - Kamil Wyszkowski szefem Kom Styp - na wakacje zostal sam
    rok 2000 - Michal Zwirski szefem Kom Styp - na wakcje zostal sam
    rok 2001 - Mariusz Miszczak szefem Kom Styp - na wakacje zostal Logos
    rok 2002 - Logos szefem Koms Styp - na wakacje zostal Logos i Dziuba
    rok 2003 Dziuba szefem Kom Styp - na wakacje pojechala do Stanuf
    rok 2004 - na wakacje do Kom Styp wraca Logos; ))

• Żwirek

nie moge powiedziec ze zostalem sam - zostal logos ze mna. troche osob w sumie pomagalo (od czasu do czasu). tylko ze to tak dawno bylo, ze juz nie pamietam kto to byl wtedy poza Logosem
  • Żwirek

chociaz w sumie, to rzeczywiscie i tak wszystko na mojej glowie bylo. najwieksze emocje byly, jak okazalo sie ze dziekanat nie dal nam list studentow zagranicznych, ktorym przysluguje akademik. nagle zaczelo brakowac chyba z 30-40 miejsc. podobno w 'mojej' sprawie interweniowal radca ambasady Albanii :). hehe. juz po 2 roku studiow bylem tematem rozmow o charakterze miedzynarodowym :).
  • Carlos

tak jasne a kto siedzial we wrzesniu i rozpatrywal wszystkie podania o obnizenie czesnego;p ? Ale rzeczywiscie przypominam sobie ze siedzieliscie z Logosem i Simplusem i kims tam jeszcze - 1h podania o akademik, 3h na piwku (chyba wtedy po pijaku wlazlem do stwu co uwiecznil Logos na fotosie:)))
  • J.A. Dziuba

to niech lepeij ten logos szybciej wraca; ((((
  • 1
  • 2
| |

"grono wzajemnej adoracji" członków, sympatyków i przeciwników Samorządu Studentów WPiA UW...

Fotki

Miejsca grona (0)