Zalew Zegrzyński [727]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wiecie gdzie mozna nad zalewem wypozyczyc quady ??
  • Kozak ze mnie:)

nieeeeeeeeeeeeeeeeee
  • kemek

przy samym wjeździe do nieporętu i przy plaży stokrotka tam sie rozejrzyj na 100% znajdziesz :)

dzięki
  • kemek

loozik :)

ok
  • SzuMskii :))

nie radze po Zegrzu jeździc quadem bo babka dzwoni na policje na mnie 3 razy !!!

oki dzięki
  • Anonim

SZumOreK napisał:
    >nie radze po Zegrzu jeździc quadem bo babka dzwoni na policje na mnie 3 razy !!!

Ciekawe jaka babka dzwoniła na policje...Jakoś tyle osób już widziałam jak jeździło po Zegrzu quadem i nikt na nikogo się nie skarżył...heh..

w sumie prawda
  • Anonim

no prawda no bo do tej pory jakoś nikt na nikogo na policje nie dzwonił...No chyba że komuś się zachciewa po godzinie 22 jeździć...to się nie dziewie xDxD Pzdr xD
  • Anonim

dziwie*

no
  • THX 1138

powinien być egzekwowany zakaz jeżdżenia quadem po plażach. i tak jest hałas, a tu jeszcze jakiś bałwan pierdzi silnikiem czterokołowca i lawiruje między grillami czy biegającymi dzieciakami
  • Anonim

mags napisał:
    >powinien być egzekwowany zakaz jeżdżenia quadem po plażach. i tak jest hałas, a tu jeszcze jakiś bałwan pierdzi silnikiem czterokołowca i lawiruje między grillami czy biegającymi dzieciakami

Całkowicie się zgadzam z Twoją wypowiedzią xD
| |

Hmm... co tu dużo pisać... dla osób mieszkającyh w okolicach, pływających po zalewie, bądź...

Fotki

Miejsca grona (1)