-
Anonim
-
Kozak ze mnie:)
-
kemek
przy samym wjeździe do nieporętu i przy plaży stokrotka tam sie rozejrzyj na 100% znajdziesz :) -
-
-
kemek
-
-
SzuMskii :))
nie radze po Zegrzu jeździc quadem bo babka dzwoni na policje na mnie 3 razy !!! -
-
Anonim
SZumOreK napisał:
>nie radze po Zegrzu jeździc quadem bo babka dzwoni na policje na mnie 3 razy !!!
Ciekawe jaka babka dzwoniła na policje...Jakoś tyle osób już widziałam jak jeździło po Zegrzu quadem i nikt na nikogo się nie skarżył...heh.. -
-
Anonim
no prawda no bo do tej pory jakoś nikt na nikogo na policje nie dzwonił...No chyba że komuś się zachciewa po godzinie 22 jeździć...to się nie dziewie xDxD Pzdr xD -
Anonim
-
-
THX 1138
powinien być egzekwowany zakaz jeżdżenia quadem po plażach. i tak jest hałas, a tu jeszcze jakiś bałwan pierdzi silnikiem czterokołowca i lawiruje między grillami czy biegającymi dzieciakami -
Anonim
mags napisał:
>powinien być egzekwowany zakaz jeżdżenia quadem po plażach. i tak jest hałas, a tu jeszcze jakiś bałwan pierdzi silnikiem czterokołowca i lawiruje między grillami czy biegającymi dzieciakami
Całkowicie się zgadzam z Twoją wypowiedzią xD