-
..::Agnes::.
Wpisujcię się kto sie dostał na jakie studia!!! Udowodnijmy, ze po Zamoyskim to możliwe :D
Ja np. jestem juz praktycznie na Sggw :) -
Anonim
A to Ci dobrze..ja to jeszcze nigdzie i czarno to wszystko widze...Gratulacje :) -
Anonim
na jaki kierunek na to SGGW??????
ja moje studia tez czarno widze ale zobaczymy
:))))))))))))
trzymajci esie wszyscy jak sie nie dostane to zloze reklamacje do szkoly (naszej kochanej :))))))
-
Anonim
Ty sie nie chwal ze jestes na sggw, maju tu taki bajzel ze w pon rano moze sie jeszcze okazac ze ktos sie przepisal i ladujesz po za lista :p ja juz jestem na sggw, a w tym roku moze uda mi sie dostac po raz 2 :p -
-
ulijah
-
Anonim
mi sie nawet nie chce myslec o studiach
nie wieci eczy cos wyszlo z tym balem maturalnym ??????
-
Doman
Gepard to moze bys mi doradzila co najlepiej na sggw wybrac ? bo musze do pn sie zdecydowac... -
Anonim
-
Anonim
wlasnie sobie sprawdzilem, wyszlo mi 38/100 z fizyki z egzaminu. yeah. -
Anonim
-
Anonim
-
Doman
technologie drewna mowisz? wiesz niby eksport do UE mebli wzrasta, ale jakos mnie to nie kreci :-P -
Anonim
ulijah -> to nie jest Wasz serwer... litosci, zatykanie serwera... chyba informatyke z zelazek mialas; P
doman -> tak naprawde to na 1 roku duuuzo przedmiotow jest takich samych na podobnych kierunkach, mnie np interesowaly tylko biologiczne, i teraz po 1 roku mam mozliwosc przeniesienia sie na inny kierunek na 2 rok, tylko zaleglosci z 1 trzeba odrobic.
a na jakie kierunki mozesz? -
Anonim
z Twojego profilu wyczylalam ze wygrales index w takim razie polecam biotechnologie :) -
Doman
na biotechnologie nie moge zreszta mnie to raczej nie kreci, moge wszedzie gdzie jest gegra na wstepnych, i w sumie z moimi wynikami matur to moge na:
budownictwo, ekonomia, gospodarka przestrzenna, inzynieria srodowiska, technika rolnicza i lesna, technologia drewna :-p, technologia zywnosci i zywienia czlowieka, towaroznawstwo, turystyka i rekreacja, zarzadzanie i inzynieria produkcji, zarzadzanie i marketing I wlasnie do tego ostatniego bym sie sklanial... -
Anonim
a, to ja nie jestem w temacie, ja ide na architekture krajobrazu, czyli zupelnie co innego :p -
Doman
a jak atmosfera, ludzie, wykladowcy? Czy wszedzie wciskaja rolnictwo? -
..::Agnes::.
tak - ja tez architektura krajobraz u - tzn . chciałabym... ale wiem,ze sie dostałam na sggw, bo jak nie na AK to na coś innego na pewno
Np. na rolnictwie jestem 6 na 100 ileś miejsc, więc spoko; ) tiaaaaaa... rolnikiem być... -
Anonim
ludzie jak wszedzie, na sggw nie chodza jacys specyficzni :p, wykladowcy tez baaardzo rozni, niektorzy fantastyczni inni, zlosliwi, ale jakos da sie zyc. a rolnictwa nie wciskaja wszedzie, jedyny rolniczy przedmiot z jakis sie spotkalam do tej pory to propedeutyka rolnictwa na rolnictwie, poczytaj jakis informator, bo zdaje sie jakby Twoja wiedza ograniczala sie do nazwy szkoly i kiernkow...
pozdrawiam
-
Doman
informator posiadam, a nawet siatke godzin na niektore kierunki !!! a co do tego, ze wszedzie wciskaja rolnictwo to slyszalem od ludzi co studiuja na sggw wiec raczej dobre zrodlo informacji...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem