-
willy
pomyslalem sobie ze wiele osob uczesczajacych do zamoya jest teraz w warszawie wiec mozna by sie spotkac. to by byla integracja jeszce przed rozpoczeciem roku. data spotkania do ustalenia ale chyba njlepiej to jeszce w tym tygodniu. -
Fi.
niom popieram ta propozycje tylko kiedy i gdzie?
ja praktycznie moge obiecac, ze sie stawie, jesli bedzie to w tym tygodniu; )
ale potrzebni sa ochotnicy; P
a tak btw to czy ja tez sie zalapuje, bo ja z pierwszej klasy to niekoniecznie jestem; P -
SmÓłEk
-
willy
bo jako miejsce no to chyba nie ma watpliwosci - park jest najlepszy. a kiedy?? nie wiem moze w srode?? jak innym bedzie pasowc. -
-
Siusiak
park przy szkole nie jest najlepszy... byłem dziś w okolicach szkoły i psy ze strażąmiejską stanowiły wzasadzie wszystkich gosci w parku ... wiec nie wiem co innego wybrać ... no chyba ze macie jakieś super tajne miejsce w parku.. -
CubuS
park przy szkole?? tak tak zajebiste miejsce !! w cene piwa przejażdżka radiowozem i zwiedzianie komisariatu wliczone!! ja proponuje jakieś ustronniejsze miejsce typu powsin; ]]] i najlepiej w tą sobote !!!
pozdrawiam -
willy
w sumie dosyc od czasu do czasu chodzilismy z klasa do parku i nigdy nas pieski bnie nawiedzily. psy zawsze wesza w tym parku na gorze, ale schodkami mozna zejsc na dol i tam jest swietne rozlozyuste drzewko i jeszce nigdy psa tam nie bylo a przesiadywalismy nawet po kilka godzin. choc powsin tez jak najbardziej mi pasuje. -
Siusiak
no własnie mylisz sie mój młody padawanie. w parku na dle tez dobrze nie jest pamiętasz jak beret jakiś miesiąc przed maturami przyszedł po sniadaniowej wkurwiony ze dostał mandat za picie w parku ? własnie na dole pił... a powsin to jest w chuja daleko ja tam bym jechał ... półtorej godziny to mi tak troche nie pasi ty mieszkasz na zadupiu w okolicach ale moje zadupie jest oddalone i jakoś bezposredniego połączenia nie ma... ktoś mógłby zaproponowac spotkanie bez picia to park by sie nadał ale ja tego nie zrobie:P:P:P -
CubuS
ja tam i tak nie będę pił; ] btw to ma być spotkanie byłych 1 klas z przyszłymi a narazie to nie widze nikogo z tych drugich; ]]]
-
Anonim
-
willy
niech tez wpadna jak chca. przeciez to nie bedzie impreza zamknieta :D -
PIOTROSLAV
a kiedy to w końcu ma być.... bo w piątek jade na dracoola i wracam w poniedziałek dopiero.... -
Fi.
-
konrad
Oj ludzie, ludzie... od czego macie inside... nie pozwólcie aby w wakacje spadły im obroty...; p a co do propozycji to może jakieś konkrety? np. środa godz. hmm... inside od 12... a ja lubie być pierwszym klientem :) -
madziaq
czemu nie w parku? jak sie nie umie pic po parkowemuy to sie jezdzi radiwozami, ale. ile osob z pijacych w parku mialo taka przejazdzke?? niewiele! -
محام
fakt, że niewiele, ale ci co mieli nie chcieliby tego powtarzać..; P całe popołudnie zmarnowane, bo buraki nie wiedziały dokąd z nami jechać..; P -
Anonim
Wojtek W~najwiekszy organizator imprez :P...przypominam Ci , ze jutro nasza klasa miała sie spotkac....cos Ci sie nie udało z tym chyba, bo procz mnie to chyba nikt nie wie:P:P wiem , ze zaplanowałes to specjalnie...takie spotkanie we dwoje :D:D a tak powaznie to nie słuchajcie Wiliego bo z nim sie daleko nie zajdzie..lepiej sami sie ustawcie i wybierzcie nowego przywodce. -
willy
ula my mielismy tylko we dwoje a ty to teraz rozdmuchalas. wstydzilabys sie :D. a co do konkreow to niech bedzie sroda godzina 13 zalozmy. do ustalenia wszystko jeszcze., -
Siusiak
ja tez wiem o tym spotkaniu napisał do mnie a nie jestem z waszej klasy :P:P:P:P a tak poważnie to z taką organizacją to nie dojdzie do skutku :P lepiej dać sobie narazie czas i np. 30 sierpnia zrobić po porpawce smółka :D::D -
willy
tez mozna. i wtedy to by sie zrobilo tak na 500 osob i jak przyjaqda psy to i tak nas nie zabiora bo nie beda mieli gdzie. he he. marze; D
|
|
no - najlepsza na świecie szkoła!
XVIII Liceum Ogólnokształcące im. Jana Zamoyskiego
Grona tematyczne:
Miejsca grona (2)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce