ZAMOYSKI :-) [1474]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mmm... jak wspominacie? bo mysmy mieli na malej sali niezla imprezke z ksiedzem;-) bylo bosko.
  • Mikolaj

bieda byla raczej....zaplacilismy spora kase a byla bieda. w ogole do tejpory nie rozumiem, dlaczego zrobili w szkole....ZA TAKA KASE....
  • Anonim

ale mieliscie chociaż bardzo ladny wystoj - wiem ze to marne pocieszenie :-)
  • Mikolaj

szczerze? slabo pamietam ten wystroj...plus byl taki, ze duzo wolnego bylo przez te polonezy tradycyjnie...szkoda tylko, ze kosztem wf z szulem.
  • Anonim

baloniki :-) duuuuuuuzo balonikow. a kabaret jak?
  • Mikolaj

kabaret w sumie zabawny. antoni marczynski byl mocny jako kozlowski od historii...kurde meczylem sie chwile, zeby sobie przypomniec to nazwisko
  • Emilia Julia

bieda
    to dobre podsumowanie
  • Grzegorz

nie byłem nawet specjanie tam (tylko 30 minut). ale wyglądało żałośnie jak wszystkie imprezy w zamoyskim z SS na bramce.
  • I'm back............ =)

Ja nie zapomne jak nas straszyli ze beda sprawdzac przy wejsciu czy nie wnosimy alkoholu(dobre sobie) i nasz konspiracje na Malej sali...Nie widzialem ze spluczka w kiblu moze pomiescic az 4 butelki 0,5 i co lepsze dzialać =)
    Ale studnióweczka byla super i pogawedki z ksiedzem przy kieliszku( w gwoli wyjasnienia ksiadz nie pil, a czlowiek z niego byl śiwetny, to nie to co Paluch).
    Kabaretu tez nie zapomne w koncu sami ukladalismy teksty do Lucynki!!! Przez nauczycieli ogloszony jednym z lepszych w Historii (podobno rocznika 81 byl lepszy, ale nie mi to oceniac)
  • Mikolaj

a co to wymiana ksiedza nastapila....Paluch zarobiony nie mogl juz funkcji piastowac?

Jak ja sie cieszylem ze ten czlowiek sobie dal spokoj(te jego katechezy i spiew, o matko az czlowieka obrzydzenie bierze) a Ksiadz Copar(pochodzenie Słoweńskie) normalny mistrzunio. Opowieści jak pracowal z narkomanami i w ogole czlowiek z taka wiedza jak u zadnego z nauczycieli w Zamoyu sie nie spotkalem ( chyba mowil w 5 jezykach o ile mnie pamiec nie myli albo i wiecej)...
    Pozdrobienia dla ksiedza Copara
  • Anonim

paluch byl straszny ja po pierwszych zajeciach powaznie sie zastanawialam czy nie trafilam na jakiegos wariata. nie dosc ze zostalam opieprzona za to że krzywo stoje to i nie mam " oczu zwroconych ku niebu i dloni zlozonych na sercu"... bleee - wiecej mnie nikt na religii nie widzial:-)
  • ineska

Ha...no szacunek dla księdza C. :)
    Antek w ramach Kozłowskiego faktycznie niezły...ale na studnióweczkę rocznika 84 (czyli mojego) narzekać nie mogę :)
    pozdrawiam :)
  • Anonim

i tak otzresiny rocznika `83 byly najlepsze :P i zyczenia dla Korczynskiej na studniowce:P 4F wymiatala:P
  • Mikolaj

burdel ciastkowy....dlugo sie podloga kleila pamietam...
  • Anonim

a potem przez was ty wstrętny roczniku 83 my nie mieliśmy otrzesin bo balo sie grono p. ze znowu dyrektorka ciastem w łeb dostanie...
  • Mikolaj

a my mielismy jakas kare na wyjazdy.....buah. a kto to dostal wtedy? bania bankowska chyba...hahaha. widocznie jej sie nalezalo.
  • Grono.Net

nasza studniówka zakończyła się dość nieprzyjemnym incydentem, ale kabaret był jak zeznał Leszek K. (który kiedyś "był piękny i młody i miewał jeszcze wz.... loty ") hard-corowy, chyba dawno nikt nie pokazał tylu alkoholików i gejów, ewentualnie ludzi trzymających rączki pod kołdrą w jednym przedstawieniu :P

• Anonim

ja widziała probe generalna waszego kabaretu i mysle ze byl zalosny. raptem tylko jedna scena byla zabawna. kabaret nie jest od tego zeby obrażac, to nie ma byc zemsta tylko zabawa przy ktorej wszyscy maja sie dobrze bawic a wy sie skompromitowaliscie. ale to subiektywne zdanie.

Tez mialem okazje zobaczyc kabaret rocznika 85 i musze zgodzic sie z przedmowczynia! Bez urazy bo nie wszyscy go organizowali ale niektore gagi byly poprostu zenujace a nie smieszne! I duzo sie powtarzalo dialogów z naszego kabaretu!
| |

no - najlepsza na świecie szkoła!

XVIII Liceum Ogólnokształcące im. Jana Zamoyskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)