-
Wątek dla obecnego II roku.
Trzymajcie się do końca studiów tego topicu :)
Pozdrawiam -
Roberto
To ja zacznę takowym pytaniem:
Który temat trzeba na ekonomię przeczytać, bo na naszą grupę się troszkę zdenerwował i nie powiedział :P
Tak na marginesie to świetny pomysł ze zrobieniem porządku, bo można było się pogubić już w tym wszystkim :) -
surma.
no dokladnie,porządek musi byc,bez względu na ustrój:)i przylączam sie do pytania o ekonomie bo jak sie nie ogarniemy to chyba czeka nas jakas kartkowka;/(mowa o grupie n.4)pzdr. -
Anonim
już Wam piszę z ekonomii jest temat: Plityka pieniężna i fiskalna w gospodarce zamkniętej. (rozdz.25 lub 26 zależy od wydania) -
-
Roberto
-
surma.
-
back to reality.
-
Sikor
Czy myslicie, ze ktokolwiek wam uwierzy w to, ze cokolwiek z tych tematow przeczytacie?; ) -
( ( ((d(^_^)b)) ) )
-
Marcin
-
back to reality.
>Tłusty napisał
>Czy myslicie, ze ktokolwiek wam uwierzy w to, ze cokolwiek z
>tych tematow przeczytacie?; )
nie wiem jak im, ale mi uwierzą :p -
Anonim
hahaha no padnę;) zaskakujecie mnie z tą ekonomią;);) szacunek dla Tych którzy czytają choć tytuł obowiązującego podręcznika bo ja to wymiekam juz na tym;);) pozdro ism rlz;) -
Roberto
Ostatnio dostaliśmy reprymendę to pasowałoby cokolwiek wiedzieć :)
Nie obiecuję, że przeczytam, ale przejrzę na pewno :P -
nathalialata
czy moglby mi ktos przeslac notatki z zajec jakie kto ma nie bylo mnie na zajeciach i nawet nie wiem co sie tam dzialo hehe moj mail: nathalialata@op.pl bylabym bardzo wdzieczna -
( ( ((d(^_^)b)) ) )
o co chodzi z ta hospitacja na najblizszym zjezdzie ?? ktos cos wie wiecej ?? -
roms*
PILNA SPRAWA
potrzebny adres @ do dr A. Bógdał - Brzeźińskiej
express
zaginął index; / -
Roberto
Hospitacja? A gdzie to wyczytałaś?
Kolejny indeks zaginął. Niebawem się stanie to tradycją i będę się zastanawiał czy go oddawać do rozliczenia :P -
roms*
-
OlUnIa
-
roms*