ZARA [4142]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pam

jak tu weszlam, to bardzo sie zdziwilam, ze nie ma jeszcze takiego tematu, wiec postanawiam przejac na siebie obowiazek zalozenia go:P ja osobiscie ostatnio kupilam w zarze w sobote sliczna paniasta bluzeczke w marynarskim stylu:P
  • a l

Wydaje mi się, ze gdzies juz ten wątek tu zawitał...a jesli chodzi o ostatnią rzecz która kupilam w Zarze to sandałki na lato, brązowe ze skórki. To było jakis miesiac temu:)
  • karolina

jeansy,2 tyg temu:)
  • :))))

Często robie zakupy w Zarze a w zeszłym tygodniu kupiłam sobie lniany żakiet, spódnicę ecru oraz białe balerinki
  • Anonim

a ja dzisiaj biale klapaczeki:)
  • Anonim

a ja sobie kupiłam śliczną bluzkę ze Scooby Doo taką żółtą ^^ śliczna jest :*
  • .karolina

ja nie dawno nabyłam fakną spódnicę beżową i pomarańczową bluzke
  • Anonim

W niedziele kupiłam sobie czarne krotkie szorty i tez czarne spodenki w kant przed kolano-sa fantastyczne jak wszystkie ciuchy z Zary!
  • Anonim

a ja dzis kupilam sliczne jeansy; D
  • farida.

ostatnio kupilam taka sliczna brazowa sopdnice w kropki :)
  • Anonim

Ja dzisiaj kupiłam 4 bluzki i brązowe sandałki na koturnie, a jakieś 2 tygodnie temu białą sukienkę bez ramiączek przed kolana i brązowe bolerko; )
  • OOH-AAH

ja w sobote kupiłem 1 ciuch Zary i jestem pod zajebistym wrażeniem moich nowych jeansów :D chyba bede czesciej wpadał
  • szarpejka

A ja dzisiaj sliczne blekitne rybaczki :) ale mam nadzieje ze niedlugo znow przyjade bo potrzebuje ejscze paru rzeczy; D
  • cebrita.blox.pl

słuchajcie! kupiłam mega fajową bluzkę w zarze, znalazł mi ją mój facet :) i poprostu nie moge wyjść z zachwytu jaka jest piękna, tegoroczna kolekcja jest bardzo fajna, uwaga białą bluzeczke w pionowe zielone paski, stylizowaną na bluzkę guwernantki mam już ja i proszę nie kupować bo jak się spotkamy to będzie bu; ) no będzie śmiesznie, e żartuje, założe klub fanów tej bluzki :D
  • Dominika

ja mam 3/4 ubranek z Zary :P no wiec ostatnio buciki <brazowe hm. mokasynki?> bluzunie w paski szaro rozowe <polo> :D
  • locio

A ja dzisiaj zakupilem czarny bezrekawnik...jest kozaczek; p
  • modzela

a ja właśnie dawno nie byłam w Zarze, czy jest coś różowego(mam na mysli dział dla dzieci/młodzież)??
  • szarpejka

cosrozowego a dokladniej?? widzialam roznego typu spodniczki taki jansy roz i ciemniejszy,pare bluzek bylo, bluzy ajj trzeba samemu zobaczyc!; D
  • szklaneczka

kupiłam we Francji śliczny żółciutki pulower z niezwykle cienkiego materiału. Ajjj zadowolona jestem jak najbardziej
  • Kasia

dzisiaj kupiłam sobie granatowe bolerko & czerwoną torebeczkę :)