Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MAREK

proponuję wypożyczyć książkę... albo nawet 2
  • ...

>MAREK napisał
    >proponuję wypożyczyć książkę... albo nawet 2

Lecz się!
  • Lui

pytania z dzis:
    nity, spawy, wpust z piasta + moment, koło stożkowe, współczynnik przesuniecia zarysu, łozysko stożkowe

jezeli ktos sprawdzał wyniki to niech wrzuci a grono... prosze
  • Delmik

Uwaga problem!

Jesli ktos wciaz ma nie zaliczony pokom to w tym roku pojawil sie problem. Jako ze dziekanowi sie cos zmienilo i polaczyl w jeden przedmiot nasz pokom i prel obecnie aby zdobyc wpis z pokomu nalezy uczeszczac na wyklady konczace sie egzaminem oczywiscie i zajecia projektowe. Nie wiem czy to dla wszystkich ulatwienie czy tylko dla mnie i Wojtka, ktorzy dzis bylismy na wykladzie ale Nita pozwolil nam chodzic i zaliczyc tylko kolosy. Mowil tez cos, ze aby mozliwe bylo przepisanie oceny z cwiczen musi ona byc wyzsza niz 4.

Tak sobie o tym myslalam i zastanawialam sie czy gdyby zebrac gdupe osob to czy nie dalo by sie teraz jeszcze w pazdzierniku na szybko zorganizowac terminu zeby sprobowac to zaliczyc i sprobowac dogadac sie z nim ze zaliczamy po staremu, czyli tylko wyklad.
  • Marcin W.

Czyli jak dobrze rozumiem, jeżeli z prelu mam więcej niż 4 to muszę podejść tylko do egzaminu z nowego przedmiotu PRELOPOKOMU?

Jestem za jeszcze jednym terminem dla POKOMU.
  • Grześ

Jestem za kolejnym terminem.
  • cz_r_dz__jk_

Ja jestem za terminem w październiku.
  • Delmik

To pojdzcie do Nity i z nim porozmawiajacie w sprawie terminu w pazdzierniku.

Marcin Ty tez musisz pojsc i sie dopytac co i jak mio, ze masz 4.
  • pgkrzywy

czyli jest opcja, ze jesli mam 3 z prelu to bede musial projektowe z prelu jeszcze raz zaliczac...? :/
  • Marcin W.

Tak jest dokładnie. Chyba, że się do niego przejdziesz i poprosisz o jeszcze jeden termin wg starego przedmiotu.
  • ...

Kurwa to fajnie w czerwcu tego roku zaliczylem prel projekt i znowu mam sie z nimi bujac? Pojebalo ich!
  • Delmik

Byłam dziś u dziekana i dowiedziałam się od niego, że wszytkie przedmioty mamy zaliczać wg starych zasad, czyli dla nas pokom to nadal jedynie egzamin z wykładu.
  • ufff...
  • ...

Jupi :D
  • Panna J.

Przy planie zajęć (nie pamiętam jakiej grupy) jest kartka z informacją o egzaminie z pkm we wt 19.10.2010 o 14.15 chyba w sali 241.
  • cybul

Egzamin z pokomu przesunięty na wtorek za tydzien na 14:00, czyli 26 pazdziernika. sala nad dziekanatem, czyli chyba 214 czy jakoś tak.
  • marta_b

Kazdy moze przyjsc na ten egzamin, czy byla jakas lista?
  • ...

tylko cybul może i jego stara :D
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)