-
MAREK
-
...
>MAREK napisał
>proponuję wypożyczyć książkę... albo nawet 2
Lecz się! -
Lui
pytania z dzis:
nity, spawy, wpust z piasta + moment, koło stożkowe, współczynnik przesuniecia zarysu, łozysko stożkowe
jezeli ktos sprawdzał wyniki to niech wrzuci a grono... prosze -
Delmik
Uwaga problem!
Jesli ktos wciaz ma nie zaliczony pokom to w tym roku pojawil sie problem. Jako ze dziekanowi sie cos zmienilo i polaczyl w jeden przedmiot nasz pokom i prel obecnie aby zdobyc wpis z pokomu nalezy uczeszczac na wyklady konczace sie egzaminem oczywiscie i zajecia projektowe. Nie wiem czy to dla wszystkich ulatwienie czy tylko dla mnie i Wojtka, ktorzy dzis bylismy na wykladzie ale Nita pozwolil nam chodzic i zaliczyc tylko kolosy. Mowil tez cos, ze aby mozliwe bylo przepisanie oceny z cwiczen musi ona byc wyzsza niz 4.
Tak sobie o tym myslalam i zastanawialam sie czy gdyby zebrac gdupe osob to czy nie dalo by sie teraz jeszcze w pazdzierniku na szybko zorganizowac terminu zeby sprobowac to zaliczyc i sprobowac dogadac sie z nim ze zaliczamy po staremu, czyli tylko wyklad. -
-
Marcin W.
Czyli jak dobrze rozumiem, jeżeli z prelu mam więcej niż 4 to muszę podejść tylko do egzaminu z nowego przedmiotu PRELOPOKOMU?
Jestem za jeszcze jednym terminem dla POKOMU. -
Grześ
-
cz_r_dz__jk_
-
Delmik
To pojdzcie do Nity i z nim porozmawiajacie w sprawie terminu w pazdzierniku.
Marcin Ty tez musisz pojsc i sie dopytac co i jak mio, ze masz 4. -
pgkrzywy
czyli jest opcja, ze jesli mam 3 z prelu to bede musial projektowe z prelu jeszcze raz zaliczac...? :/ -
Marcin W.
Tak jest dokładnie. Chyba, że się do niego przejdziesz i poprosisz o jeszcze jeden termin wg starego przedmiotu. -
...
Kurwa to fajnie w czerwcu tego roku zaliczylem prel projekt i znowu mam sie z nimi bujac? Pojebalo ich! -
Delmik
Byłam dziś u dziekana i dowiedziałam się od niego, że wszytkie przedmioty mamy zaliczać wg starych zasad, czyli dla nas pokom to nadal jedynie egzamin z wykładu. -
♦
-
...
-
Panna J.
Przy planie zajęć (nie pamiętam jakiej grupy) jest kartka z informacją o egzaminie z pkm we wt 19.10.2010 o 14.15 chyba w sali 241. -
cybul
Egzamin z pokomu przesunięty na wtorek za tydzien na 14:00, czyli 26 pazdziernika. sala nad dziekanatem, czyli chyba 214 czy jakoś tak. -
marta_b
-
...