Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Beatka :)

Może mi ktoś teraz powiedzieć wg czego dzielimy sie na MOSYS? Wg tej listy co facet przesłał czy wg nowego podziału na grupy dziekańskie?

Bo napisaliście ze podział dziekański obowiązuje od drugiej połowy semestru. Ale ten podział co facet wysłał to mi teraz nie pasuje, koliduje mi to w czwartek i potrzebuje być w środe tak jak mam grupe dziekańską!
  • Mówię co widzę

A gdzie jest ta lista ? Wydaje mi sie, ze tak jak w przypadku Eksmu, wiążący jest podział prowadzącego.
  • *Karolinka*

Podzial wyslany na maila starej grupy drugiej
    wi.32.2008@gmail.com
  • Karola

Niby podział prowadzącego powinien byc jak na EKSMU. Ale jak się dzieliliśmy nie wiedzielismy jak wyglada nowy plan i np. osoy ktore sa w gupie 52 a sa pozapisywane na srode maja w drugiej polowie inne zajecia w tym samym czasie wiec uwazam ze to powinno byc podzielone zgodnie z grupami dziekanskimi...

Jest tak jak napisała Karola, grupa 52 nie może chodzić na MOSYS w środe.

W związku z czym od przyszłego tygodnia idziemy już normalnie według planu i wg grup dziekańskich.

I nikomu sie nie bedzie myliło na jakim przedmiocie jest w jakiej grupie i kiedy ma przyjsc i nie bedzie mu to kolidowało z innymi zajęciami. Bo taki jest plan.
  • pgkrzywy

super, tylko jakoś szybko załatwiony został podział na grupy, coś mnie ominęło - a w czwartek odrabiam bamar rano i jakoś nie widzę szansy się rozdwoić, żeby chodzić na niego razem z mosysem... a byłem dziś w dziekanacie, i pani z dziekanatu nie jest w stanie mi powiedzieć, do której grupy jestem zapisany. a doszły mnie słuchy, że jeśli ktoś nie trafił akurat w czas zapisów, to wrzucili go do 52, więc pięknie.
    z kim, gdzie i kiedy można w ogóle na tym wydziale o tym rozmawiać?

1. Idź porozmawiaj z Panią od bamaru o zaistniałej sytuacji, może coś zaradzi.
    2. Poszukaj kogoś kto się może zamieni na grupy.
    3. Pogadaj z facetem od mosysu jak sytuacja sie unormuje, jeśli wystarczy w sali komputerów to może dołączysz w środe na zajęcia a sądze że JEDNA osoby różnicy nie zrobi z racji że jesteś wyjątkiem bo masz taki problem.
    4. Jest także możliwość robienia projektu w domu.
    5. Co do podziału na grupy to z tego co wiem, Pan Misiak przyszedł rano przed którymś wykładem i kazał zrobić liste i zaraz ją mu dostarczyć bo On układał nowy plan z racji takiej że wykładowcy składali skargi na tak liczną grupe. A że kogoś nie było to już jego strata. Lista miała być zrobiona i już, i nie było czasu na zastanawianie sie i czekanie aż wszyscy się zjawią na wydziale. Ci co byli to mieli wybór w której grupie są, a tych co nie było zostali wpisani losowo.
    6. A jeśli żaden wariant Ci nie odpowiada to zażalenia składaj u Misiaka, że pokrywają Ci się zajęcia.
    7. Dodam, że Ty masz problem z bamarem, inni z Pmewem, inni z Pokomem i też nie mają kiedy na to chodzić i tego odrabiać, bo teraz w planie mają inne zajęcia i niestety zaległości stają się indywidualną sprawą.
  • pgkrzywy

jakoś się dogadałem, ale jako, że Pan profesor zgasił nas z naszym pomysłem na projekt, prośbę mam do Was : moglibyście mi podać jakieś przykładowe tematy, co byśmy mogli z Marcinem coś pod siebie dobrać? z góry dzięki :)
  • Justyna T.

Cześć. Czy jest tu może ktoś pomocny, kto podpowie jaki wyrób wybrać, bądź prześle swój projekt (tak dla pokazania o co chodzi)? Na następnych zajęciach musimy podać wyrób, a jak na razie, to niezbyt w ogóle wiemy co ma zawierać ten projekt. Słowa "na podstawie literatury" zbyt wiele nie wyjaśniają :/ Mam nadzieje, że to tylko teraz wydaje się takie skomplikowane. Pomóżcie!