Zarządzanie i ZiIP PW 2007/08 [319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • maratka

Dziekan Kocańda wstępnie zgodził się żeby poprowadzić nam w.w wspominany przedmiot.
    W środę idę na rozmowę z nim w sprawie terminu.
    Musimy znaleźć termin dla wykładu i laborek (mam nadzieje, że nie równolegle).

Moje wstępne propozycje dla dziekana to:
    w tej połowie semestru

wtorek 10 -12
    środa 14- 16 ( lub w drugiej połowie 16-18)
    niestety piątek

druga połowa semestru :

wtorek 16-18 jeśli uda się gdzieś przenieść laborkę z rakopu dla II
    wtorek 8-10
    niestety piątek

jeśli okaże się, że nic nam nie uda się dopasować, będziemy musieli czekać do następnego semestru

Miło by było aby osoby, które się zadeklarowały na ten przedmiot wyraziły się w tej sprawie, tak żeby udało nam się wypracować jak najbardziej pasujący termin
  • ...

Dla mnie najlepszy jest wtorek. 10-12 i 16-18.
    W środę nie mogę, ze względu na laborki z 3DCAMa.
    Piątku zapewne wiele osób będzie broniło jak niepodległości. Słusznie zresztą.
  • Anonim

wtorek zdecydowanie
  • Mówię co widzę

Ja tam piątku nie będę bronić, rano wpaść na 2h zajęć to nie problem jak dla mnie. Myślę, że i Wy dalibyście się przekonać; )

No i wtorki/czwartki jak to się rzeczywiście da gdzieś zmieścić. Za to środy będę bronić jak niepodległości :P
    A poniedziałki ? nikomu by nie pasowało w poniedziałki po wuefach?
  • tRy_Me !! ^#

wtorek 10-12:)
  • *Karolinka*

Rowniez bede bronic srody jak niepodleglosci; )
  • Karola

rozumiem ze trzeba wybrac 2 h dla wykladu i 2 h dla laborek?
  • maratka

a macie pomysły jeszcze na jakieś terminy?

na razie krytyczny jest dziekan, bo raczej jest bardzo zajęty i może być tak, że ani jeden termin dogodny dla nas nie będzie mu pasował

laborki to będzie inna bajka, bo prawdopodobnie będzie je prowadził kto inny, a dziekan będzie oceniał projekty zrobione w ramach tych laborek. Może uda się tak, żeby przerzucić laborki na następny semestr.
  • Karola

to by bylo super zeby przerzucic bo tak jak w polowie sem sie cos dodaje to jest ciezko bo duzo osob ma duzo zajec innych szczegolnie popoludniami poustawianych pod plan.
    Patrzac na plan tak aby wszytkim grupom pasowalo ciezko znalezc cos jeszcze. wiec moze wogole lepiej zostawic to na nastepny semestr i ruszyc z tym od poczatku jak tylko pojawi sie plan?
  • Martitka

tez uwazam ze przyszly semestr to dobry pomysl
  • Milena

A co zalicza ten przedmiot?
    I jaka jest forma zaliczenia?
  • Kamila :)

jeśli w tym semestrze to zdecydowanie wtorek :)
  • Kejti

Ja też jestem za wtorkiem:)
  • Delmik

A ja jestem za piatkiem i czwartkiem bo wtorek juz i tak mam paskudny.
  • Beatka :)

Ja mam pytanie jeśli mielibyśmy zrobić wykład jeszcze w tej połowie semestru a do końca tej połowy semestru zostały jakieś 3-4 tygodnie wiec ten wykład byłby taki krótki? czy by sie przeciągnął nieco dłużej?
    Jeśli byłby taki krótki to korzystajmy z tej szansy odrazu i miejmy z głowy odrazu ten wykład - to tylko pare spotkań. A najwyżej laborki zostawmy na przyszły semestr. I też jestem za WTORKIEM, w środe mam zajęcia, a piatek to tak w ostateczności...
    Ale jakby ten wykład ciągnąłby się dłużej to chyba pozostanie nam tylko piatek, bo we wtorek i środy wchodzą laborki od 2 poł sem, no chyba ze bedziemy siedzieć do 20 na uczelni.

W każdym bądź razie proponuje zrobić wykład we wtorek o 10-12 (bo widze że to termin najczęściej wybierany), a laborki jakby sie nie dało teraz to w przyszłym semestrze i już.
  • maratka

wykład trwa 15 h - 7,5 spotkania

mnie do głowy wpadł jeszcze poniedziałek od 16-18 po wf, trzeba pamiętać ze dziekan jest na wydziale tylko w pon i śr wiec nie wiem, co mi powie na temat wtorku i piątku.

Jeśli ktoś chce się jutro ze mną wybrać to o 12,50 jestem umówiona na rozmowę.
  • tRy_Me !! ^#

jesli nie wotrek to sroda:)

To w takim razie wtorek o 10-12 odpada bo od 2 poł sem my mamy laborki =/

No chyba że we wtorek na 8 rano????? =/

Jeśli środa to od drugiej połowy semestru od 16-18, bo teraz od 14-16 to ja i kilka innych osób mamy inne zajęcia a od 2 poł sem i tak mamy laborki w planie.

Jeśli nic z tego nie wypali to chyba tylko ten piatek nam zostanie niestety...

Jeśli wykład trwa dłużej to nie możemy się wciskać tam gdzie później laborki nam sie zaczynają.
    Wiec na obecny moment mamy wtorek 8-10, środa 16-18 i piatek =/ Nic innego też nie widze.

Ech sorry wtorek 8 rano też jest zajęty.

Czyli zostaje środa 16-18 albo piątek =/ tak na moje oko.
  • Karola

ja np w sr nie moge mam lektorat w tym czasiei z tego co ludzie pisza to sporo osob tez. naprawdę nie lepiej ustalic to na natr semestr na poczatku?
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)