Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pgkrzywy

ja bylbym chetny na poscig zeby zaliczyc to w tym semestrze - Piotr Grabiec
  • Silver

Ja też poproszę pościg. Sylwester Staniek.
    I mam też pytanie. Ciągle każdy powtarza, że Toolsy zaliczają tylko wykład. To jakim cudem kiedyś zaliczały wszystko? Co się nagle zmieniło? A przede wszystkim, czy ktoś potrafi podać jakieś racjonalne źródło tej informacji? (czyli inne niż - "no tak gdzieś słyszałem"). Może jednak uda się tym zaliczyć cały przedmiot...
  • Marcin W.

Takim cudem, że ostatnio dziekan podpisał im kartkę na której było napisane iż zalicza. Później chciał się z tego wycofać, lecz w ostateczności to co podpisał musiał zrobić.

Jeżeli się mylę proszę o sprostowanie.
  • Anonim

i ja. Marcin Jędrzejuk
  • cz_r_dz__jk_

Osoby, które zapisały się na pościg z PRPT2.
    Byłam u Dziekana. Dziekan generalnie jest bezproblemowy. Przyjął podanie. Teraz dziekanat zweryfikuje czy osoby, które są na liście mają rejestrację. Jak to zrobią to dziekanat naliczy wszystkim opłatę w wysokości 150 zł. Co nastąpi w przyszłym tygodniu.

Wtedy wszyscy powinni jak najszybciej zapłacić i przynieść potwierdzenia wpłat. Jak je doniosą wszyscy to Dziekan podpisze zgodę na podanie i pościg będzie mógł ruszyć.

Pzdr.:)
  • Silver

A u którego dziekana zostawiłaś podanie? Bo skoro toolsy startują z laborkami, to może uda się zaliczyć nimi całe prpt i oszczędzić tym samym 150 zeta, tylko pewnie trzeba się w porę wypisać. Ale zanim to nastąpi, jak pisałem w poście o toolsach, wybiorę się do władz naszych kochanych, zapytać co, jak i czy na pewno... Tylko umawiać się o to do Kocańdy czy Kochańskiego?
  • cz_r_dz__jk_

To jest sprawa z Kochańskim, on się tym zajmuje.
  • Silver

Tylko zapisy do Kochańskiego, na stronie dziekanatu, działają od 01.12.2010. Jest jakaś opcja, żeby wejść do niego poza zapisami? Albo może ktoś wie o jakichś prowadzonych przez niego zajęciach itp.?
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)