Zarządzanie i ZiIP PW 2007/08 [319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aga

ODWOŁANE:P
  • *Karolinka*

Z datą 31-12-9999
  • tRy_Me !! ^#

ufff dobrze ze Karolina sprowadzila nas na ziemie :)
  • Aga

co za różnica jaka data fakt jest faktem:P
  • Beatka :)

Chyba Panie z dziekanatu próbowały być dowcipne...

Ps. Jakby ktoś był w tym tyg. na uczelni to niech zrobi zdjęcie planu zajęć i wrzuci tutaj, bo pewnie szybciej zostanie wywieszony on w gablocie niż umieszczony na stronie.
  • Delmik

Jesli ktos jeszcze nie iwe to plany sa juz na stronie dziekanatu.

Po zapoznaniu sie z nimi musze pogratulowac Misiakowi zdolnosci myslenia... A raczej braku takowej

Ciekawe czemu IP znów ma tylko jedną grupę... i to 24 os. :/

Tradycyjnie burdel na kółkach.. no to jedziemy od początku.
  • Marcin W.

Wyniki rejestracji:

http://img442.imageshack.us/img442/...

http://img641.imageshack.us/img641/...

Zarejestrowanym gratuluje, skreśleni mają jeszcze szansę u dziekana; ]

Plan z dnia 30.09.10 :

http://img706.imageshack.us/img706/...
  • tRy_Me !! ^#

oh oh... mogles tez inne specjalizacje zdjecia zrobic:)
  • Kamila :)

ta rejestracja to chyba nie pelna bo mam jeden brak a pisze ze 7; p

Czy coś wkońcu zostało ustalone z planem w związku z podziałem na dwie grupy?

Tzn gr 71 ma PSZAJ potem LSERP, a gr 72 odwrotnie najpierw LSERP a potem PSZAJ tak?

Czy coś mówil Misiak co z tym planem?
  • Mówię co widzę

Jest tak jak mówisz, a Misiak miał jeszcze wczoraj wydrukować i wywiesić nowy plan.

Ponadto Seminarium dyplomowe jedna grupa ma 14-15 a druga 15-16 i z tego co usłyszałem od Misiaka ma to prowadzić Bednarek ( ale potwierdzić to może tylko ktoś z IOSP - np. Krwawicz).

Apropo podziału na grupy, to proponuję ten z poprzedniego semestru, jedyna różnica tak czy siak jest w poniedziałki tylko.
  • .:FLY:.

zakładam że podział będzie alfabetyczny i od razu wychodzę z pytaniem czy jest ktos kto ma nazwisko z 2częsci alfabetu a będzie w parze z z osoba z 1 grupy. Ja jestem w takiej sytuacji i chciałabym sie przenieść do grupy pierwszej

A czemu ma być alfabetycznie? Znów bedzie zamieszanie, że jego "para" jest w drugiej grupie. Niech zostanie taki podział jaki był.

Ps. Czy ktoś wie czy na te seminarium trzeba chodzić? I na jakiej podstawie jest zaliczenie?
  • F i l e d

cz ktos ogarnia nasze zajecia, tzn z ii-id-71, w sensie jutrzejszy obierak PIGRA-L- cz to obowiazkowe? bo dziwne jest ze ten przedmiot ma tez wyklad, dzis o 16 bodajze, a tego juz nie ma w naszym planie...
    i jeszcze drugi obierak- KONSP- cz na niego mamy chodzic...?
    przy okazji prosilbym Was o wrzucenie wczorajszych zdjec z wykladu, ze slajdow z tych spawalniczych spraw. z gory, dzieki!
  • Delmik

Mi sie wydaje, ze te obieraki nie sa dla nas, a jedynie u nas na planie sie znalazly. Ale to jest tylko moje zdanie nie potwierdzone zadnymi rozmowami z dziekanem czy Misiakiem. Wniosek wysunelam na podstawie planu Automatyki, ktory w calosci prawie sklada sie z obierakow a tak raczej byc nie moze, bo wg zasad mozesz sie zapisac tylko na 1 dodatkowy obierak bez zgody dziekana.
  • Anna Maria Magdalena

Jak sama nazwa wskazuje to są obieraki, czyli jeżeli się nie zapisywałeś na żaden z tych przedmiotów to nic Cię to nie interesuje. Chociaż przypominam że trzeba jeszcze zrobić 30h POSP
  • F i l e d

w sumie zle by nie bylo, jakby jutrzejszy obierak na nie dotyczyl, a ten z czwartku zalatwial wymagany koszyk. wiem wiem, co znaczy obierak, ze nie trzeba, ale ekoma w zeszlym roku byla np obowiazkowa wiec wole sie upewnic cz to nie nastepna taka sytuacja; ) spoko, ten tydzien pewnie wszystko wyjasni.
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)